تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3776 از 4751 اولاول ... 277632763676372637663772377337743775377637773778377937803786382638764276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,751 به 37,760 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام

میخواستم یه نقل مکان بکنم بیام سرویس های شاتل را بگیرم به نظرتون کدام سرویسش واسه من خوبه ؟

قیمتش چنده حدودا ؟

میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم

دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایند

در ضمن دوستان لطفا ریت دانلود سرویس پیشنهادی هم اینجا ذکر کنند

با تشکر از همه بچه های گل پی سی ورلد
    سلام دوسم
    کدوم استان زندگی میکنی ؟ اگر تهران کدوم منطقه ؟
    بنظر من سرویس های اکو شاتل خیلی خوبه ولی در رابطه با شبانه ، هر شب چقدر استفاده داری ؟؟

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

با سلام خدمت دوستان
    من یه هفته ای میشه سرویس 2 مگ Eco از شاتل گرفتم هر روز هم حدود 3 گیگ دانلود اشتم دیشب هم نزدیک 6 گیگ دانلود کردم اما امشب که ساعت الان 1:53 بامداد هست سرعت خیلی پایین امده نزدیک 20 کیلو بایت هستش مشکل از کجاست

زنگ بزن پشتیبانی شهرتون خوب اگر محدود هم شده باشی خودشون می گن بخاطر مصرف زیاد با 9 مثل خودت شیر شدی وگرنه دلیل شو بهت میگن و مشکلتم برطرف میشه

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان سلام

میخواستم یه نقل مکان بکنم بیام سرویس های شاتل را بگیرم به نظرتون کدام سرویسش واسه من خوبه ؟

قیمتش چنده حدودا ؟

میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم

دوست عزیزم اگر پشتیبانی و کیفیت کار برات مهم هست شرکت شاتل اگر دانلود برات مهم هست دوستانی که اینجا هستن میگن صبا نت خوب هست اگر که نت ارزون و معمولی نیاز داری برای سالی یه سایتی باز کنی یا دانلودی داشته باشی مخابرات
    سرویس های eco 128 و eco 256 و eco 512 به ترتیب 13.900 - 16.900 - 18.900 قیمت دارن
    در روز سرعت خوب هست
    در شب به شرطی که مدیریت دانلود داشته باشی ( هر شب یک گیگ دانلود نکنی ) در حدود 60kb/s هست

3. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

12 اردیبهشت به بعد قابلیت اجرا میشه در شاتل که گیگ های که خریداری شده یا به عنوان هدیه داده شده قابل انتقال به دوره بعد می شوند و فقط ترافیکی که داخل قرار داد هست سوخت می شود
    به عنوان مثال
    بنده یک سرویس eco 128 یک ماه دارم با 3 گیگ دانلود 1 گیگ هم خودم خریداری می کنم 1 ماه میگذره و قرار داده من تمام می شه اگر 3 گیگ قرار داد تمام نشده باشه سوخت میشه اما 1 گیگی که خریداری کردم به ماه قبل منتقل میشود

5. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دیشب بعد ساعت یک به پشتیبانی زنگ زدم گفتم سرعت دانلود من 4 روز شده که به 5 کیلو بایت رسیده گفت چون شما چند شب دانلود شما زیاد شده به خاطر این نرم افزار سرعت شما رو اورده پائین گفتم مال من 512 اکو است و من باید سرعت 64 کیلو بایت رو داشته باشم و در ضمن برای دانلود رایگان در شب قانون محدودیت وجود نداره . گفت درسته قانونی نیست اما نرم افزار رو طوری نوشته اند که همه رو به یک چشم میبینه خلاصه که باید در فکر کوچ کردن بود

7. 3 کاربر از 123list بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

هر کس رای گیری رو راه انداخت دمش گرم . الان هر کس می تونه آزادانه نظرش رو بده چه موافق و چه مخالف و دیگه توی تاپیک جدل نمیشه مثل قبل . اگر هم نظر ندادین زود تر نظر بدین ... ::

9. 5 کاربر از بامزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض salam

salam dostan hanoz email ro shatel moshkel dare va khob kar nmikone>

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تخیلی ترین جای دنیا ...

پيش فرض

دوستان سلام

قیمتش چنده حدودا ؟

ببینید دوست عزیز می تونین هر کدوم از سرویس های Eco 128 , 256 , 512 رو انتخاب کنین که به صورت Package 3G هست و سقف قیمت هم 18ت هست برای 512 و شبانه هم داره اما توجه کنین اگر دانلود زیاد دارین بعد از چند شب که این کار رو کردین به شدت محدود می شین و تایم خاصی هم برای بیرون اومدن از وضعیت نمی تونین متصور باشین ...
    اما اگر این روش استفاده رو ندارین می تونین با سرعت خیلی خوب در طول روز استفاده کنین ...
    ضمنا پینگ تقریبا بالا هست اما به این معنی نیست که سرعت Page در طول روز بد باشه ...

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

سقف دانلود 512 نامحدود در ماه چقدره ؟! چون هرچی بالا پایین کردم یه جواب درست نگرفتم که بالاخره سقف ترافیک ماهانه چقدره و همه میگن که فقط وجود داره ! الانم به اجبار مجبور شدم از شاتل بگیرم ولی سرعت 512 الان برای من 2 مگ شده !!!!

در ضمن این رو هم بگم که شب ها اصلا دانلود ندارم . یعنی از 1 صبح تا 1 بعد از ظهر دانلود ندارم ولی تو همین ساعات باقیمانده نزدیک 5 گیگ در روز دانلود میشه کرد ! میترسم بذارم دانلود یحو بریم تو لیست سیاه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شرکت شاتل در مشهد یه زمانی خیلی مهم و معروف بود
    دلیلشم سرعت و کیفیت سرویس دهی بود
    باید بگم بنده کلا پشیمونم
    چون چند ماهه اعصاب واسم نذاشته
    البته میگن مشکل کشوریه
    از نظر پشتیبانی فنی بنده کاملا رضایت دارم

14. این کاربر از m.amitris بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا بالاخره proxifier درست شد خداروشکر.........
    Last edited by hitman1; 28-04-2012 at 21:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •