خیلی برام عجیبه . . . الان درست شد یا نه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها تا دهم می خوام فسخ کنم ...
بهترین Isp واسه دانلود ؟؟؟
صبانت داشتم می خوام برگردم اما اگه گزینه بهتری هست بگین ...
اره
Mobin net,Shatel,Sabanet,Fanava
بعضی از رنج ای پی ها مشکل دارن
از بین 12 تا یوزر شاتلم 2تاشون مشکلی ندارن
بچه ها شاتل سرعت ها رو واقعی کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من که تا دیروز تو روز با 250 دانلود می کردم الان تو روز شده نهایت 39 !!!!!!!!
خدا به داد شبمون برسه
نکنه محدودم کردن ؟؟؟؟؟؟ اخه یه مدته دانلودم زیاد شده
اگه eco داری که حتما هم همین طوره نمی تونه به خاظر محدودیت باشه ...
ممکن سرعت ها رو به Rate واقعی نزدیک کرده باشن یا مشکل خاصی بوده ...
مال من اکوی 512 ( تبریز )تا چند روز پیش شبها دانلود خوبی داشتم از ساعت 1 تا 8 صبح حدود یک گیگ دانلود داشتم الان چند روزی شده که از ساعت یک بزور سرعت دانلود به 4 کیلو بایت میرسه حتی یک صفحه اینترنت رو نمیتونم باز کنم زنگ زدم پشتیبانی گفتند چون بعد از ساعت یک همه دانلود میکنند سرعت شما پائین امده و ضمنا خط شما توی خطهای پرمصرف دیگه هست سرعت شما پائینه گفتم من حداقل سرعت 64 رو باید داشته باشم گوشی رو گذاشتند![]()
دوستان سلام
میخواستم یه نقل مکان بکنم بیام سرویس های شاتل را بگیرم به نظرتون کدام سرویسش واسه من خوبه ؟
قیمتش چنده حدودا ؟
میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایند
در ضمن دوستان لطفا ریت دانلود سرویس پیشنهادی هم اینجا ذکر کنند
با تشکر از همه بچه های گل پی سی ورلد![]()
چندتا پست قبلی رو بخون!میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم
همه دارن از شاتل کوچ میکنن
دانلود رایگان تقریبا میشه گفت نداره مخصوصا اگه حواست نباشه زبونم لال یکم دانلود کنی اینترنتت رو واسه یه مدت نامعلوم در طول ساعت رایگان کلا قطع میکنن سرعتت میشه 3 - 4 کیلوبایت
با سلام خدمت دوستان
من یه هفته ای میشه سرویس 2 مگ Eco از شاتل گرفتم هر روز هم حدود 3 گیگ دانلود اشتم دیشب هم نزدیک 6 گیگ دانلود کردم اما امشب که ساعت الان 1:53 بامداد هست سرعت خیلی پایین امده نزدیک 20 کیلو بایت هستش مشکل از کجاست
هم اکنون 340 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 340 مهمان)