ممنون از پاسختون.
غیر از ۶ ماه اضافه خدمت مجازات دیگه ای نداره ؟
ممنون از پاسختون.
غیر از ۶ ماه اضافه خدمت مجازات دیگه ای نداره ؟
سلام دوستان
یه سوال در مورد دفترچه بیمه نیروهای مسلح که به سربازا میدن دارم
تو کدوم مراکز ( تو استان گیلان یا تهران) با استفاده از این دفاترچه ها میشه دندون (پر کردن و نهایت عصب کشی) رو با هزینه کم درست کرد و کارشونم خوب باشه ؟
آیا کیفیت کارشون خوب هست یا ارزش انجام دادن تو این مراکز رو نداره ؟
ممنون
خير
هر مركز درمانى كه متعلق به يك ارگان نظامى باشه محدوديتى ندارد چون شما دفترچه بيمه درمانى نيروهاى مسلح را داريد
Gesendet von iPad mit Tapatalk
سلام
کسی از دوستان تجربه خدمت و آموزشی تو سپاه رو داره؟لیسانس دارم. ترجیحا پادگان شهید هاشمی نژاد شیروان
ممنون
سلام دوستان
من تاریخ اعزامم اردیبهشت سال دیگه هست ، برای تعجیل به من میگن اسفند و دی مسدود هست . راهی وجود نداره ؟
سلام دوست عزیز. آموزشی من ۱۳۹۳/۱۲/۱ اونجا بود. سه تا گردان داره که اسماشون امام علی و امام حسن و امام حسین هست. رفتار کادریاش به صورت کلی خیلی محترمانه بود مخصوصا گردان امام حسین که خودم هم اونجا بودم فقط مشکلی که داشت کیفیت پایین غذاهاش ، هوای فوق العاده سردش و دسترسی به حمام ها بود که کل آسایشگاه ها باید از یک مجموعه حمام استفاده می کردند. ولی وضعیت آسایشگاه ها بدک نبود . مدرس ها خیلی خوب برخورد می کردند و سخت گیری چندانی در کار نبود البته گردان امام حسن کمی سخت می گرفت. من خودم هم فوق لیسانس هستم.باز هم اگر سوالی داشتید در موردش بپرسید تا راهنمایی تون کنم.
Last edited by amir k1; 29-11-2016 at 13:09.
شما از الان از کجا می دونید افتادید کجا؟
[QUOTE=amir k1;8905151]سلام دوست عزیز. آموزشی من ۱۳۹۳/۱۲/۱ اونجا بود. سه تا گردان داره که اسماشون امام علی و امام حسن و امام حسین هست. رفتار کادریاش به صورت کلی خیلی محترمانه بود مخصوصا گردان امام حسین که خودم هم اونجا بودم فقط مشکلی که داشت کیفیت پایین غذاهاش ، هوای فوق العاده سردش و دسترسی به حمام ها بود که کل آسایشگاه ها باید از یک مجموعه حمام استفاده می کردند. ولی وضعیت آسایشگاه ها بدک نبود . مدرس ها خیلی خوب برخورد می کردند و سخت گیری چندانی در کار نبود البته گردان امام حسن کمی سخت می گرفت. من خودم هم فوق لیسانس هستم.باز هم اگر سوالی داشتید در موردش بپرسید تا راهنمایی تون کنم.[/QUOTE
سلام
ممنونم از راهنماییت. سوال دیگه ام،چون امریه جذب شدم جایی خوندم که گردان امریه ها جداست و آموزشی 56 روزه.آیا رفتارشون با همه یکسانه؟و اینکه بین امریه ها همه لیسانس به بالا هستن؟
چون الان روز ها کوتاهه آیا کلاسای آموزشی کمتره تو نوبت عصر؟
نمیدونم .فقط خواستم اطلاعات داشته باشم
در تهران مرکز تخصصی دندان پزشکی 600 ارتش هست که دفترچه نیروهای مسلح رو قبول می کنه و کارشون هم خوبه.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)