تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3774 از 4105 اولاول ... 27743274367437243764377037713772377337743775377637773778378438243874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,731 به 37,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اول از همه مهمه که شما در چه سازمانی باشید در ارتش یا ناجا، ارتش ساعت کاری اداری دارد و از ۶ صبح که حضور همه است تا ساعت ۱۴ اما نیرو انتظامی شیفتی هستند و قانون خاصی نیست حتی سربازهایی هم تحصیل کرده و هم صفر که در شهز خودشان هستند هم ممکنه هر چند روز به خانه بروند. حالا اگر در ارتش باشید باز نسبت به درجه شما متفاوت است سربازهای صفر بیشتر اوقات در پادگان هستند و هر چند روز اجازه خروج دارند اما بچه های تحصیل کرده زوز برگ هستند.نگهبانی هم به میزان تعداد سرباز ها متفاوت است هر چه تعداد سربازها بیشتد باشد نگهبانی هم کمتر خواهد شد.
    ماکزمیم اضافه خدمت ۶ ماه است که ممکنه در دهه فجر مورد عفو قرار بگیرد.
    ممنون از پاسختون.

غیر از ۶ ماه اضافه خدمت مجازات دیگه ای نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال در مورد دفترچه بیمه نیروهای مسلح که به سربازا میدن دارم
    تو کدوم مراکز ( تو استان گیلان یا تهران) با استفاده از این دفاترچه ها میشه دندون (پر کردن و نهایت عصب کشی) رو با هزینه کم درست کرد و کارشونم خوب باشه ؟
    آیا کیفیت کارشون خوب هست یا ارزش انجام دادن تو این مراکز رو نداره ؟

ممنون

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون.

غیر از ۶ ماه اضافه خدمت مجازات دیگه ای نداره ؟
    خير
    سلام دوستان
    تو کدوم مراکز ( تو استان گیلان یا تهران) با استفاده از این دفاترچه ها میشه دندون (پر کردن و نهایت عصب کشی) رو با هزینه کم درست کرد و کارشونم خوب باشه ؟

ممنون
    هر مركز درمانى كه متعلق به يك ارگان نظامى باشه محدوديتى ندارد چون شما دفترچه بيمه درمانى نيروهاى مسلح را داريد

Gesendet von iPad mit Tapatalk

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

کسی از دوستان تجربه خدمت و آموزشی تو سپاه رو داره؟لیسانس دارم. ترجیحا پادگان شهید هاشمی نژاد شیروان

ممنون

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تاریخ اعزامم اردیبهشت سال دیگه هست ، برای تعجیل به من میگن اسفند و دی مسدود هست . راهی وجود نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

سلام دوست عزیز. آموزشی من ۱۳۹۳/۱۲/۱ اونجا بود. سه تا گردان داره که اسماشون امام علی و امام حسن و امام حسین هست. رفتار کادریاش به صورت کلی خیلی محترمانه بود مخصوصا گردان امام حسین که خودم هم اونجا بودم فقط مشکلی که داشت کیفیت پایین غذاهاش ، هوای فوق العاده سردش و دسترسی به حمام ها بود که کل آسایشگاه ها باید از یک مجموعه حمام استفاده می کردند. ولی وضعیت آسایشگاه ها بدک نبود . مدرس ها خیلی خوب برخورد می کردند و سخت گیری چندانی در کار نبود البته گردان امام حسن کمی سخت می گرفت. من خودم هم فوق لیسانس هستم.باز هم اگر سوالی داشتید در موردش بپرسید تا راهنمایی تون کنم.
    Last edited by amir k1; 29-11-2016 at 13:09.

8. این کاربر از amir k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام. میشه یه توضیح جامع ار پاذگان ولی عصر اردکان بدین. من برج 10 اعزاممه -من یزدی هستم.فوق لیسانس.
    از وضعیت غذا -تمیزی حمام دستشویی اسایشگاه. میزان سخت گیری . مرخصی اخر هفته- ونکته ای چیزی اگه میدونین.ممنون میشم

- - - Updated - - -

شما از الان از کجا می دونید افتادید کجا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[QUOTE=amir k1;8905151]سلام دوست عزیز. آموزشی من ۱۳۹۳/۱۲/۱ اونجا بود. سه تا گردان داره که اسماشون امام علی و امام حسن و امام حسین هست. رفتار کادریاش به صورت کلی خیلی محترمانه بود مخصوصا گردان امام حسین که خودم هم اونجا بودم فقط مشکلی که داشت کیفیت پایین غذاهاش ، هوای فوق العاده سردش و دسترسی به حمام ها بود که کل آسایشگاه ها باید از یک مجموعه حمام استفاده می کردند. ولی وضعیت آسایشگاه ها بدک نبود . مدرس ها خیلی خوب برخورد می کردند و سخت گیری چندانی در کار نبود البته گردان امام حسن کمی سخت می گرفت. من خودم هم فوق لیسانس هستم.باز هم اگر سوالی داشتید در موردش بپرسید تا راهنمایی تون کنم.[/QUOTE

سلام
    ممنونم از راهنماییت. سوال دیگه ام،چون امریه جذب شدم جایی خوندم که گردان امریه ها جداست و آموزشی 56 روزه.آیا رفتارشون با همه یکسانه؟و اینکه بین امریه ها همه لیسانس به بالا هستن؟

چون الان روز ها کوتاهه آیا کلاسای آموزشی کمتره تو نوبت عصر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

نمیدونم .فقط خواستم اطلاعات داشته باشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    در تهران مرکز تخصصی دندان پزشکی 600 ارتش هست که دفترچه نیروهای مسلح رو قبول می کنه و کارشون هم خوبه.

13. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •