تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3773 از 4105 اولاول ... 27733273367337233763376937703771377237733774377537763777378338233873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,721 به 37,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینی که فرمودید داشتن نسخه پزشک
    هر پزشکی باشه

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
    پزشک معالج یا پزشک مرتبط با بیماری شما
    سلام دوستان من این هفته دفترچمو پست میکنم مدرکم لیسانسه تک پسر هستم یه شش ماه کسری جبهه هم دارم

اگه بخام آشنا پیدا کنم که یگان یا همون بعد آموزشی بیفتم سپاه قبل از آموزشی باید برم دنبالش یا بعد تموم شدن آموزشی ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستم هم مدرکش لیسانسه افتاده ارتش بهم گفت فقط هر کاری میکنی سعی کن آشنا پیدا کنی سپاه بیفتی نظر شما چیه کدوم بهتره ؟

میترسم بعد آموزشی یه جای بد بیوفتم سخت بگذره لطفا راهنمایی کنید ممنون
    قبل از اینکه کد اموزشی مشخص شود اقدام کنید
    نمیشه گفت ارتش همه جاش سخته و سپاه همه یگان ها راحتی دارد همه چیز نسبی و شانسی است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    کسایی که الان دفترچه پست می کنند اعزامشون چه ماهی میفته؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    کسایی که الان دفترچه پست می کنند اعزامشون چه ماهی میفته؟
    ممنون
    احتمالا برج دو آینده

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خدمت الان با مدرک لیسانس برای ارتش چطور هست ( مثل سرباز صفر اذیت میکنن و فرقی هم قائل میشند یا نه ) هم توی آموزشی و هم توی یگان ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستانی که تجربه دارند بگن

5. این کاربر از saeedtuborg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خدمت الان با مدرک لیسانس برای ارتش چطور هست ( مثل سرباز صفر اذیت میکنن و فرقی هم قائل میشند یا نه ) هم توی آموزشی و هم توی یگان ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستانی که تجربه دارند بگن
    دوست عزیز واقعا یک فرمول شخص نداره
    کاملا بسته به محلی که میوفتین داره و اینکه فرمانده و افسر اموزش چطوره؟
    من الان وسط اموزشیم هستم توی 01 نزاجا کسی بهمون تو نگفته
    گروهان به گروهان متفاوت هست و عملا هیچ فرقی هم بین ل.و و ف.ل.و نیست (کلا ماجرای د.و و پ.و فرق داره)
    ما از روز چهارم روزبرگ شدیم حتی ساعت مرخصی ها هم متفاوته یه گروهان هر روز 4 میرن و ما رو تا حالا زودتر از 5 اجازه ندادن بریم
    یک افسر اموزش اگه بچه ها بهش احترام بذارن کاری به کارشون نداره اما یکی وقتی میبینه حرف شنوی نیست و به قول خودشون نظامی گری رو رعایت نمیکنن تنبیه هم میکنن که کمترینش بازداشت در یگان و نگهبانی توی محوطه در سرماست
    وقتی توی یه گردان و یک پادگان با قوانین و دستورالعمل مشخص اینقدر تفاوت هست نمیشه برای کل ارتش یا حتی نیروی زمینی یه نسخه مشخص پیچید
    اما ارتش برای تحصیل کرده ها 100% بهتر از ناجاست
    اما سپاه چون همه با سهمیه میرن اصن اطلاعی از شرایطش ندارم

7. این کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوست عزیز واقعا یک فرمول شخص نداره
    کاملا بسته به محلی که میوفتین داره و اینکه فرمانده و افسر اموزش چطوره؟
    من الان وسط اموزشیم هستم توی 01 نزاجا کسی بهمون تو نگفته
    گروهان به گروهان متفاوت هست و عملا هیچ فرقی هم بین ل.و و ف.ل.و نیست (کلا ماجرای د.و و پ.و فرق داره)
    ما از روز چهارم روزبرگ شدیم حتی ساعت مرخصی ها هم متفاوته یه گروهان هر روز 4 میرن و ما رو تا حالا زودتر از 5 اجازه ندادن بریم
    یک افسر اموزش اگه بچه ها بهش احترام بذارن کاری به کارشون نداره اما یکی وقتی میبینه حرف شنوی نیست و به قول خودشون نظامی گری رو رعایت نمیکنن تنبیه هم میکنن که کمترینش بازداشت در یگان و نگهبانی توی محوطه در سرماست
    وقتی توی یه گردان و یک پادگان با قوانین و دستورالعمل مشخص اینقدر تفاوت هست نمیشه برای کل ارتش یا حتی نیروی زمینی یه نسخه مشخص پیچید
    اما ارتش برای تحصیل کرده ها 100% بهتر از ناجاست
    اما سپاه چون همه با سهمیه میرن اصن اطلاعی از شرایطش ندارم
    ممنون از توضیحات موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

من هنوز سربازی نرفتم، چند سالی مونده تا برم، ولی از الان دو تا سوال برام پیش اومده:

بعد از آموزشی وقتی سرباز خدمتش شروع میشه، اگه توی شهر خودش نباشه، بهش اجازه میدن هر روز بعد از ظهر مرخص شه و از پادگان خارج شه که فردا صبح خودش رو بیاد معرفی کنه؟ (به شرطی که شب پست نداشته باشه)

چون شنیدم سربازی که تو شهر خودش هست، تقریبا هر روز بعد از ظهر مرخص میشه میره خونش باز فردا صبح میره پادگان. حالا کسی اگه خدمت افتاد یه شهره دیگه ولی خواست اونجا یه خونه بگیره که ظهرا مرخص شه بره خونش و فردا صبحش بیاد خودشو معرفی کنه ، میتونه همچی کاری بکنه؟
    اگر میتونه، حدودا چند روز در هفته یا ماه پیش میاد که به سرباز پست شب بخوره؟ و بطور خلاصه سرباز چند روز در ماه مجبور میشه که کل روز رو توی اون پادگان لعنتی بمونه؟

2.اگر یکی بعد از حدود مثلا ۴ - ۵ سال غیبت، بره خودشو معرفی کنه برای اعزام، چه بلایی سرش میارن؟ حدودا چقد اضافه خدمت میخوره و غیر از اضافه خدمت مجازات دیگه ای هم براش در نظر میگیرن؟
    Last edited by 474747; 28-11-2016 at 02:30.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

من هنوز سربازی نرفتم، چند سالی مونده تا برم، ولی از الان دو تا سوال برام پیش اومده:

بعد از آموزشی وقتی سرباز خدمتش شروع میشه، اگه توی شهر خودش نباشه، بهش اجازه میدن هر روز بعد از ظهر مرخص شه و از پادگان خارج شه که فردا صبح خودش رو بیاد معرفی کنه؟ (به شرطی که شب پست نداشته باشه)

چون شنیدم سربازی که تو شهر خودش هست، تقریبا هر روز بعد از ظهر مرخص میشه میره خونش باز فردا صبح میره پادگان. حالا کسی اگه خدمت افتاد یه شهره دیگه ولی خواست اونجا یه خونه بگیره که ظهرا مرخص شه بره خونش و فردا صبحش بیاد خودشو معرفی کنه ، میتونه همچی کاری بکنه؟
    اگر میتونه، حدودا چند روز در هفته یا ماه پیش میاد که به سرباز پست شب بخوره؟ و بطور خلاصه سرباز چند روز در ماه مجبور میشه که کل روز رو توی اون پادگان لعنتی بمونه؟

2.اگر یکی بعد از حدود مثلا ۴ - ۵ سال غیبت، بره خودشو معرفی کنه برای اعزام، چه بلایی سرش میارن؟ حدودا چقد اضافه خدمت میخوره و غیر از اضافه خدمت مجازات دیگه ای هم براش در نظر میگیرن؟
    اول از همه مهمه که شما در چه سازمانی باشید در ارتش یا ناجا، ارتش ساعت کاری اداری دارد و از ۶ صبح که حضور همه است تا ساعت ۱۴ اما نیرو انتظامی شیفتی هستند و قانون خاصی نیست حتی سربازهایی هم تحصیل کرده و هم صفر که در شهز خودشان هستند هم ممکنه هر چند روز به خانه بروند. حالا اگر در ارتش باشید باز نسبت به درجه شما متفاوت است سربازهای صفر بیشتر اوقات در پادگان هستند و هر چند روز اجازه خروج دارند اما بچه های تحصیل کرده زوز برگ هستند.نگهبانی هم به میزان تعداد سرباز ها متفاوت است هر چه تعداد سربازها بیشتد باشد نگهبانی هم کمتر خواهد شد.
    ماکزمیم اضافه خدمت ۶ ماه است که ممکنه در دهه فجر مورد عفو قرار بگیرد.
    Last edited by mani6606; 28-11-2016 at 08:25.

11. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام. میشه یه توضیح جامع ار پاذگان ولی عصر اردکان بدین. من برج 10 اعزاممه -من یزدی هستم.فوق لیسانس.
    از وضعیت غذا -تمیزی حمام دستشویی اسایشگاه. میزان سخت گیری . مرخصی اخر هفته- ونکته ای چیزی اگه میدونین.ممنون میشم

- - - Updated - - -

Last edited by sami8682; 28-11-2016 at 11:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تا پایان امسال تصویب میشه
    اما گفتن که شامل سربازان فراری و اونایی که غیبت دارن نمیشه !
    گواهینامه مگه تصویب نشد بدون پایان خدمت ؟
    تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید و رئیس جمهور هم ابلاغ کرد.
    اما نیروی انتظامی در حال تدوین آیین نامه ست برای این قانون که احتمالا مانع بذارن جلوی غایبین و فراری ها که البته بعید میرسه بتونن همچین کاری کنن وقتی تبدیل به قانون شده
    شما یه سر بزن به راهنمایی و رانندگی شهرتون و از یه درجه دار سوال بپرس بهت میگه که این قانون برای همه ست و غایب و غیرغایب نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •