تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3773 از 4428 اولاول ... 277332733673372337633769377037713772377337743775377637773783382338734273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,721 به 37,730 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه rezalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

یعنی از اون موقعی که این صبانت داغون شد فهمیدم بد شانسی یعنی چی
    یعنی با هزار تا خوشحالی بهم گفتن که صبانت رو خطت رانژه شده داداشم بهم گفت برو مودم بخر رفتم بگیرم اومدم خونه تا وصل کردم مودمو فکر کردم دیگه نت ایران درست شده
    بعد اومدم تو تاپیک صبانت ببینم چه خبر دیدم اطلاعیه!!!!
    اولش فکر کردم کشکه
    بعد دیدم نه:|
    این از اون صبانت که جاسوس هست:|
    این از پارس فایبر:|
    اونم از شاتل که سر دسته دزد ها هست:|
    اینم از اون مخابرات که نامحدود رو برده از اهواز
    بقیه isp ها دیگه حساب نمیشن
    خوشحال بودم که الان میرم فن اوا دیدم محدودیت اونم گل کاشته با سرعتش:|
    همینجا موندگار شدم:|
    حالا یه سوال
    من از پشتیبانی پرسیدم گفت محدودت نمیکنیم قضیه چیه؟
    نرم دانلود کنم...

2. 2 کاربر از rezalive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حالا یه سوال
    نرم دانلود کنم...
    از همین امشب بذار دانلود مطمئن باش پارس هیچ محدودیتی به خاطر دانلود شبانه نداره . بعضی مراکز مخابراتی به خاطر کمبود پهنای باند توی شبانه سرعت کاربرا اومده پایین که اون هم زیر سرعت اسمی نمیاد هیج وقت

4. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یعنی از اون موقعی که این صبانت داغون شد فهمیدم بد شانسی یعنی چی
    یعنی با هزار تا خوشحالی بهم گفتن که صبانت رو خطت رانژه شده داداشم بهم گفت برو مودم بخر رفتم بگیرم اومدم خونه تا وصل کردم مودمو فکر کردم دیگه نت ایران درست شده
    بعد اومدم تو تاپیک صبانت ببینم چه خبر دیدم اطلاعیه!!!!
    اولش فکر کردم کشکه
    بعد دیدم نه:|
    این از اون صبانت که جاسوس هست:|
    این از پارس فایبر:|
    اونم از شاتل که سر دسته دزد ها هست:|
    اینم از اون مخابرات که نامحدود رو برده از اهواز
    بقیه isp ها دیگه حساب نمیشن
    خوشحال بودم که الان میرم فن اوا دیدم محدودیت اونم گل کاشته با سرعتش:|
    همینجا موندگار شدم:|
    حالا یه سوال
    نرم دانلود کنم...
    پشتيبانی مگه مغز ...خورده که بگه محدود می کنیم
    مشخصه که همچین چیزی رو نمی گن
    شما زنگ بزن شاتل اونم میگه محدود نمی کنیم اصلا بعضی از پشتیبانهاش که کلا خودشون رو میزنن به اون راه انگار کلمه محدودیت واسه اینا تعریف نشده!!!!
    دیگه همه عالم می دونن شاتل محدود میکنه
    صفحات قبل رو نگاه کن میبینی چند نفر سرعتشون رو 100 قفل شده ومحدود شدن
    این پهنای باند هم همش چرته وبهونس پهنای باند چیزی نیست که یه دفه نابود بشه من تا هفته پیش نزدیکای صبح سرعتم به 900 کیلوبیت هم می رسید
    چه طور تو این یه هفته ملت حمله کردن به پهنای باند و سرعت ما رو 100 قفل شده

6. 6 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

خب یه سول خیلی مهم
    من برای مثال اگه امروز برام وصل کنن و تا یه هفته روی خطم باشه و اگه بخوام هفته ی دیگه بهشون بگم که روی خط دیگه رانژه کنن یعنی انتقال بدن به خط دیگه از دوباره ازم پول میگیرن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب یه سول خیلی مهم
    من برای مثال اگه امروز برام وصل کنن و تا یه هفته روی خطم باشه و اگه بخوام هفته ی دیگه بهشون بگم که روی خط دیگه رانژه کنن یعنی انتقال بدن به خط دیگه از دوباره ازم پول میگیرن؟
    آره دوباره هزینه رانژه رو باید بدی

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

یعنی همون 16 تومن؟
    باید بازم بدم؟
    به نظرتون صبر کنم یا بزارم تا خط جدید وصل شه و بهشون بگم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یعنی همون 16 تومن؟
    باید بازم بدم؟
    آره کل هزینه رانژه رو دوباره باید بدی .وقتی درخواست تغییر شماره بدی این خطت قطع نمیشه تا اون یکی رانژه بشه . روزی که خط جدیدت رانژه بشه خط قبلیت تخلیه میشه و یوزر و پسورد جدید میدن بهت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی همون 16 تومن؟
    باید بازم بدم؟
    هزینه رانژه و جمع آوری طبق مصوبه تنظیم مقررات 5.000تومان است و هزینه نصب و راه اندازی مودم و کانفیگ آن در محل شما 9.500تومان میباشد که اسمشو نمیشه گذاشت کارشناس. ولی اونها بهش میگن کارشناس میاد در محل شما اینکارو میکنه و روی هم14-15تومن میگیرند.
    اگر دومی رو نخواهید 5000تومان است هر کسی هم بیشتر بگیره استناد کنید تنظیم مقررات و سایت صبانت که نوشته 5000تومان بابت رانژه و جمع آوری خط تلفن.
    اگر اضافی گرفتند و کارشناس بابت کانفیگ و نصب مودم نفرستادند میتونید شکایت کنید در تنظیم مقررات...

برای من هم 10تومن گرفت نمایندگی شیراز، زنگ زدم استناد کردم به سایت صبانت و تنظیم مقررات بستانکاری 5تومن رد کردند.

از نظر من از حلقومشون بکش بیرون. اگر اینکارو نکنی برای دیگری مثل شما تکرار میشه این موضوع.

برای جابه جایی خط هم که جداگانه میگیرند که دوستان اشاره کردند.
    Last edited by Alone-Star; 06-09-2014 at 17:20.

12. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شما صفحه قبل این تاپیک رو هم ببین که یه کاربر عکس از میزان دانلود شبانه رایگانش که حدود 8 گیگ هست گذاشته
    دوست عزیز وقتی این همه افراد مختلف که بعضیاشونم از لفظ حرف زدنشون(در اینجا نوشته هاشون)معلومه که یه چند صباحی با پارس انلاین اشنایی دارن میگن که فعلا وضعیت مناسب نیست و بگیر نگیر داره حالا ما بیایم بر اساس یه عکس که طبق ادعای خود طرف هنوز یکماه نیست که کاربر پارس انلاینه باید حرف بقیه رو نادیده گرفت؟!!بعدشم پارس نمیاد به محض شروع سرویست تو رو محدود کنه بالاخره یک سقفی داره دیگه؟!
    بازم امکان داره روی خط دومم برای امتحان و مقایسه هم که شده یکماهه پارس بگیرم!

14. 3 کاربر از mahdi_abbasnasab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگه منو متهم به طرف‌داری از شرکت پارس‌آنلاین یا به طور کلی طرف‌داری از شرکت‌های ISP نکنن، باید خدمتشون عرض کنم که قیمت‌گذاری پهنای باند و حجم و ترافیک مصرفی اینترنت تو ایران دست خود شرکت‌ها نیست. پایه این قیمت‌گذاری رو سازمان تنظیم مقررات می‌ذاره. فقط این وسط به شرکت‌های ISP غیر از شرکت‌های مخابرات استانی اجازه داده تا قیمت‌هاشون رو یه درصدی بالاتر از این قیمت پایه تعیین کنند. شما اگه بری تو سایت چند تا از این شرکت‌ها می‌بینی که قیمت 100 گیگ ترافیک مصرفی اضافه رو با ارزش افزوده همه‌اشون می‌دن 207 هزار تومن. یا قیمت سرویس‌های نامحدودشون همگی در یه حده و اختلافشون ناچیزه. سرویس‌های نامحدود مخابرات هم استثناست. چون اون داره با ضریب اشتراک بالا این سرویس‌ها رو ارائه می‌کنه. سرویس مشابه سرویس نامحدود مخابرات این سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتکن که از نظر قیمت با سرویس‌های مخابرات تو یه رده قرار می‌گیرن و از نظر کیفیت هم فرقی بینشون نیست.

قیمت‌های اینترنت ایران رو من هم قبول دارم که نسبت به دنیا گرونه. ولی این جوریا هم که فکر می‌کنیم نیست. این جوری نیست که تو همه کشورها قیمت اینترنت مثلاً یک دهم ایران باشه. ممکنه یه سری کشورها برای توسعه استفاده از اینترنت بیان سوبسید بدن و اینترنتشون خیلی ارزون یا حتی رایگان بشه برای کاربرا. اما این عمومیت نداره. 2-3 روز پیش تو تاپیک صبانت لینک چند تا ISP استرالیایی رو گذاشتم که طرحی دقیقاً مشابه طرح صبانت رو اجرا می‌کردن. یعنی یه حجمی روزانه داشتن و یه حجمی تو ساعت‌های کم‌مصرف شبانه یا به قول اونا (Off-Net):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الآن هم یه ISP ترکیه‌ای رو دیدم که هم طرح حجمی داره با قیمت نسبتاً بالا، هم سرویس نامحدود داره که مثل شاتل یا پارس‌آنلاین محدودیت Fair Use Policy روش اعمال می‌شه. البته سرعت سرویساش 16مگابیته و بعد از محدود شدن روی 3مگابیت بسته می‌شه. ولی به هر حال این جور چیزا رو اون ور آب هم دارن. یعنی که همه جا هم گل و بلبل نیست اوضاع.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا من نمی‌دونم کی از رو دست کی داره کپی می‌کنه. ولی احتمالاً این ISPهای خارجی هم دارن از روی دست ایرانیا کپی‌برداری می‌کنن. چون این جوری سودش براشون بیشتر می‌شه.
    البته با این توضیح که استرالیا کلا یکی از کشورهاییه که سرعت اینترنت به نسبت وضعیت بقیه شاخص های رفاهی خیلی پایین تره به خاطر نبود زیر ساخت های خیلی قوی و وسعت کشور. البته روز به روز دارن بهتر میشن.
    در مورد قیمت هایی که از شرکت TTNet ترکیه گذاشته بودی، واقعا با یه مقایسه سر انگشتی میبینی که چقدر ارزون تر و با کیفیت تر از اینجاست. اولن که کاملا Unlimited هست سرویس هاش و این سیاست Fair Use هاش هم خیلی گل و گشاده. مثلا با 100GB در ماه میشه روزانه 4 ساعت از Netflix برنامه های HD دید با قیمت تقریبا 150 هزار تومن. تازه ترکیه بین بقیه کشورها از نظر اینترنت واقعا حرفی برای گفتن نداره (متوسط سرعتش تقریبا 2 برابر ایرانه).
    یه مورد دیگه هم اینکه کاملا مطمئن نیستم ولی فکر میکنم شرکت ها برای حجم ترافیک مصرفی اصلا پولی پرداخت نمیکنن (فقط Bandwidth رو میخرن) و محدودیت های دانلود و ... فقط برای اینه که شبکه رو کمی خلوت تر کنن تا Bandwidth نهایی شون نترکه و مجبور نشن افزایشش بدن.

16. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •