دانلود رو منظورته یا وب گردی ؟؟؟؟
دانلود رو منظورته یا وب گردی ؟؟؟؟
منم مشکلی ندارم . با فیل کش دیگه ای امتحان کن
خیلی باحال شده این پارس !!
الان گذاشتم واسه تست یه چیزو دان کنم، فک کن منی که سرعتم روزانه 1 مگ بود، الان داره تو محدوده 100 کیلو دان میکنه، تازه اونم نه درست حسابی، با قط و وصلی !
الله اکبر.. خدایا ما رو ببین با چه ISP ها کردی 75 میل !!
صبح بعد از 8 ساعت قطعی نتم وصل شد ، سرعت خیلی خوب شده بود
256 نامحدود
اما هر 10 دقیقه قطع میشد ، نیم ساعت قطع بود دوباره 10 دقه وصل میشد
تا اینکه کلا قطع شد
زنگ زدم پشتیبانی مد خط رو به ADSL + تغییر داد ، دگهه قطعی نداره اما سرعت بشدت کم شد. 256 هم نیست ، کلا دارم پشیمون میشم از اینکه از مخابرات تخلیه کردم
Downstream Upstream SNR Margin :24.1 28.9 db Line Attenuation :32.3 20.3 db Data Rate :2046 508 kbps Max Rate :13820 1280 kbps CRC :0 0
چطور میتونم با پشتیبانی با موبایل زنگ بزنم، اونجا که میگه شماره وارد کنید مربع بزنید ، هرچی میزنم دوباره هی تکرار میکنه؟ ؟؟؟؟؟
سرعت روزانه واسه من حداقل الان مشکلی نداره این شبانست که نابوده
![]()
سرعتم خیلی داغوون شده !!
پینگ آمپر سوزونده؛ لود صفحات وب داره با لاکپشت بحث میکنه !!
به خدا موندم چی کار کنم دیگه؛ شاتل محدود، صبا محدود، پارس محدود !!
توی ایران پول میدی که محدود شی !! :|
حجم هدیه ات تموم نشده؟
توی منطقتون کسی دیگه پارس نداره که ازش بپرسی وضعیتشو؟
سلام
دوستان وضعیت شبانه پارس برای سرویس 1 مگ چه جوریه؟
در ضمن من ساکن اصفهانم.
حالم دیگه داره از اینترنت به هم می خوره،دوباره شروع شد سرعت داغون شده و پینگ هم رفته روی 400 500 زنگ هم که می زنی ،اون تلفن گویا مسخرش دریوری می گی ،خطوط بین الملل قطع شده و .. ،زنگ می زنیم می گه تحمل بفرمایید ساعت 6 درست می شه،دوباره ساعت 7 زنگ می زنی میگه ساعت 10 گزارش شده،10 هم درست نمی شه تمدید می کنن امشب رو به فردا وصل می کنن که یه وقت کم نیارن...،من نمی دنم این چه خطوط بین المللی هست که شرکت های دیگه نتشون این مشکل رو نداره،فکر کنم پارس پهنای باندش رو مستقیم از گوگل فایبر بدون واسطه زیر ساخت می گیره!!؟
،من فکر کنم گوگل فایبر مشکل داره،بچه ها همگی بریم از گوگل فایبر شکایت کنیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)