بله به شرطی که ان سازمان در شهر شما همان نیرو را داشته باشد. باید حداقل ۶-۵ ماه از اغاز خدمت گذشته باشد.
بله به شرطی که ان سازمان در شهر شما همان نیرو را داشته باشد. باید حداقل ۶-۵ ماه از اغاز خدمت گذشته باشد.
خیلی ممنونم دوست عزیز
منظورتون رو از همون نیرو متوجه نشدم
ممکنه ارتش یا نیروی انتظامی. معاف از رزمی امتیازی محسوب نمی شود. گاهی هم فرمانده ها نسبت به این دسته از سربازان سختگیری بیشتری می کنند.
الان که درحواست انصراف بدهید تا کارهای انصراف انجام شود طول می کشد و بخواهید دفترچه ارسال کنید برج ۹ نصف شده است تا پایان سال که احتمال کمی دارد که اعزام شوید احتمالا برای بهار یا تابستان در صورتی که درخواست تعجیل بزنید.
به سایت نظام وظیفه بروید بخش پزشکی ، می توانید انجا اطلاعات پیدا کنید.
به عنوان مثال نیرو دریایی ارتش تمرکز بیشتر یگان ها ان در مناطق نزدیک به دریاست و در استان های مرکزی ایران یگان هایی زیادی ندارد .
بنظر من درس بخون چون الان انصراف بدی یک ماه دوندگی داره بعد میری برای اعزام تیر ماه تعجیل بزنی میری اردیبهشت تا اون موقع یه ترم دیگه ارشد تموم شده رفته...
سلام دوستان من اعزامم 1/10 هستش آیا شانسی برای سپاه افتادنم هست؟!
سلام دوستان
به سوال
اگه کسی دارو های آرام بخش مصرف کنه آیا تو آموزشی هم اجازه بش میدن ببره و مصرف کنه
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
اول مهر سربازیم تموم شده و هنوز کارت پایان خدمتم نیومده .اینهمه طول می کشه؟
کسی جواب سوال ما رو نداده ها
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
خیر دیگه شانسی نیست. کدهای دی دیگه یک هفته دیگه میاد.
سپاه جای خوبی برا خدمت نیست، حداقل برای افراد تحصیل کرده!
نه دیگه اینقدر نباید طول بکشه برا من 8 روز بعد ترخیص اومد تازه تو تعطیلات عید بود!
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین ارسال شده کارت یا نه؟ اگه نشده برو نیرو انسانی پادگانت پیگیری کن.
Last edited by cotgnx; 26-11-2016 at 13:41.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)