اگه کسی ضعیف باشه از این حرفها زیاد میزنه
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه کسی ضعیف باشه از این حرفها زیاد میزنه
من همینو دان کردم که گیم زون منو انداخت بیرون!!! کسی آنتی چهت دیگه ای نداره؟!!!
بابت سرورا ممنون ... ولی وقتی میخام وارد Sab game بشم میگه invalid cd key !!!!! باید جیکارش کنم؟!!
یه چند تا سوالم داشتم؟
wall چیه؟!! باهاش میتونی پشت دیوار رو ببینی؟!! (اینم جزو چیت هاست؟)
log - latancy - ping اینا همشون یکی هستن؟
در آخرم اگه ممکنه یه سرور بدین که نشه توش چیت زد یا حداقل کمترین چیت توش باشه!
ببخشین سوالام زیاد بودن
ممنون...
من تو مستر و گیلاس و gamezone اصلا چیت ندیدم
بچه ها اینجا معمولا کجا بازی میکنید؟
اقا اگه کسی هست که اطلاعات کافی داره کمک کنه .ثواب داره . همکنون نیازمند یاریتان هستیم بنیاد بیماری های انتی چیت.![]()
آقا من ضعيف (با اينكه هميشه اسمم نفر اول و دوم ليست هست) ولي من يه چند بار (بعد از مرگ) وال هك رو براي خودم فعال كردم. متوجه اين قضيه شدم. خيلي هم تابلو چيت دارن.
من به يكي از اين ادمين ها گفتم، ايشون گفتن اگر بخوام بن كنم، 90% از كساني كه اينجا هستند، بايد بن بشن. از اون وقت به بعد ديگه به گيم مستر به يه چشم ديگه نگاه ميكنم. اونجا فقط كل كل براي اين هست كه چيت كه قوي تر هست.
از طرفي، ميبيني 6 تا كانتر يه طرف هستن و يك چيتر ترور يه طرف، 6 نفر رو Head ميزنه اون هم با چي؟ با MP5 يا سلاح هاي مذخرف ديگه. يعني هيچ كدوم از اين 6 تا نميتونن اون رو بزنن و اون اين قدر حرفه ايي هست كه همه رو ميزنه بدون اينكه Health اون كمتر از 50 بشه!
جالب اينجاست كه به خودشون كه ميگي آف كن، ميگن تو كه ادمين نيستي. يكي نيست كه بهشون بگه آخه تو كه نيومدي كه ادمين رو بكشي، اومدي من رو بكشي.
همين چيتر ها، وقتي آف ميكنن به قدري نوب ميشن كه نميتونن يه چاقو دستشون بگيرن. 10 بار ميكشن، 14 بار ميميرن.
Last edited by smahdis; 25-05-2008 at 12:26.
برای ورود به ساب گیم حتما باید کانتر ارجینال داشته باشی
وال یا وال هک نوعی چیته که باهاش می شه کسانی که پشت دیوارن رو دیدی که بهتره استفاده نکنید چو بازیتون ضعیف می شه
لگ و پینگ و لتنسی همشون تقریبا یه چیز هستن
Game-Zone Pishgaman
85.9.77.142:27015
Last edited by behexen; 25-05-2008 at 13:07.
سلام
cheat برای انتقال سرور از یک شخص به شخص دیگه رو داریم؟
تشکر//
فکر می کنم بیشتر بچه های انجا تو رپ گیم یا گیم زون یا مستر گیم بازی کننبچه ها اینجا معمولا کجا بازی میکنید؟
احتمالال مشکل از ویندوزت باشه شما از ویندوز هگزا یا اکس پی 2007 به بالا استفاده میکنید درسته؟؟سلام دوست عزیز سرور ایرانی به هیچ ترتیبی تو لیست Favoriat من نمیاد . حتا وقتی دستی ping هم میکنم (با دستور ping توی cmd ) اصلا همچین آدرسی توی net رو نمیشناسه . راستی سرور خارجی رو میاره . ممنون از راهنمائیتون .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)