واس من که فعال نشده ولی وقتی میندازم همون چراغ فقط چشمک میزنه.
برای فعالسازی هم گفتن پیگیری میشه. یکشنبه مودم اومده ولی هنوز سیم کارت فعال نشده.
واس من که فعال نشده ولی وقتی میندازم همون چراغ فقط چشمک میزنه.
برای فعالسازی هم گفتن پیگیری میشه. یکشنبه مودم اومده ولی هنوز سیم کارت فعال نشده.
لدفا از اطلاعات دریغ.نفرمایید!
کسی از رایتل استفاده نکرده؟
براي من سيم كارت فعاله از ديروز اينجور شده صبحم چك كردم بازم چشمك زن بود !! حتي سيم معمولي هم ميذارم چشمك ميزنه
اگه فعاله و کار نمیکنه با ایرانسل تماس بگیرین
تماس گرفتم ميگه مشكلي نداره حسابتون فعاله مودم ريست كنيد جا به جاش كنيد من همه كاري كردم نشد كه نشد ! خلاصه پيچوند گفت دادم پيگيري پوشش منطقتون پشتيباني تماس ميگيره و فلان الان كلا تو كانفينگ مودم مشخصات سيگنال مياد كه عالي هم هست sinr ٢٥ ولي چشمك زن ميمونه شبكه رو هم ميزنه ايرانسل ولي كانكت نميشه !!
کلی مودم آشغال مونده بود رو دستشون،با این تزفند حجم ۱۰۰ گیگ همه رو فروووختن.
واسه من چشمک زن نیست،ولی فقط یه آنتن داره و دم به دقیقه هم قطع و وصل میشه.
اگه حیاطتتون یا پشت بومتون پریز برق داره ببر اونجاها تست کن مخصوصا پشت بوم . اگه پیز هم نداره به سه راهه برق بکش . اونجا مطمئننا با سیم معمولی آنتن میگیری ،
Last edited by arashsard; 12-07-2017 at 10:08.
معمولاً بین 130 تا 150 ms است.
بله. بله. تازه قابلیت اتصال به وی پی ان رو هم داره.
نه اخه از شنبه من گرفتم و اوكي بود و بهترين كيفيت سيگنال رو ميده حتي همين الانم گفتم توي كانفينگ مودم كه ميرم مسخصات سيگنال دريافتي رو ميزنه و مثل سابق هست اما فقط كانكت نميشه به شبكه !!! اين عجيبه مشكل سيگنال نداره كه نتونه وصل شه ! نميدونم يارو ميگفت چون سيم معمولي انداختي توش اينجوري شده و نبايد بندازي !!! الان با سيم معمولي هم وصل نميشه و فقط همونطور كه گفتم مشخصات سيگنال دريافتي رو ميزنه كه تو رده عالي هست
امروز کرج انتن هست همه چی اوکیه ولی وصل نمیشه ، همش چشمک میزنه ، مودم 2101 و 2510
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)