تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 848 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

به ریست فکتوری که فک نمیکنم زیاد ارتباطی داشته باشه ولی اینکه تلفن رو از پریز جدا کردید قطعا روی نویز و crc تاثیر میذاره و خب نویز هم روی کیفیت اثر گذاره
    حالت گیم هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی رو کم میکنه که در نتیجه علاوه بر گیم سرعت بازکردن سایت ها، لود عکس ها در تلگرام، استریمینگ ویدیو و... رو سریع تر و باکیفیت تر میکنه حالا باز بستگی به خودتون داره (البته چون سرویستون نامحدوده و سرعت محدوده شاید به همین خاطر زیاد تاثیر حالت گیم زیاد محسوس نیست ولی تو سرویس های حجمی کاملا مشخصه)
    حالا شما تا فردا با همین حالت تلفن جدا کار کنید اگه خوب بود فک کنم راه حل نهاییش اینه که یه سیم کش بیارید سیم تلفن متصل به مودم رو از دم در خونه بگیرید (به جای اینکه مودم به پریز وصل باشه مستقیم از ورودی وصل بشه)
    بذارید چندتا تجربه به شما بگم از حضور بیش از یک ساله با پارس

من اوایل یعنی از مرداد تا آبان میتونم بگم مقصر من بودم و تلفن خش خش میکرد به مدت چندین سال(چون ما فکر میکردیم مشکل از گوشیه و خب استفاده ای از تلفن نداشتم به خاطر همین بی خیال خش خش بود)تا اینکه به خاطر اینترنت مجبور شدم درستش کنم،رفتم پریز نو خریدم و حتی کابل نو خریدم(پول کابل الکی دادم) ولی باز دیدم نوسان داشت ولی خیلی بد نبود مثلا شاید تو عرض یک هفته یک بار نوسان میکرد مثلا از 25 میپرید روی 9

تا اینکه از دی تا اردیبهشت سر یک مشکل دیدم snr عددش عوض شده و از 25 پرید روی 18 ولی اینبار اصلا تحت هیچ شرایطی نوسان نداشت،نوسانش در حد0.1 بود مثلا از 18 میرفت روی 17.9
    تلفن هم وصل بود و اصلا خش خش نمیکرد

و مرحله سوم از اردیبهشت 95 تا به امروز نوسان همچنان ادامه داشته

همه اینها رو گفتم تا دوستان بدونن الکی پول کارشناس و پول کایل نو و...ندن و اگر تغییری تو سیم کشی داخل و بیرون نداده باشند بدونن مشکل از سمت تجهیزات و تنظیمات پارس است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بذارید چندتا تجربه به شما بگم از حضور بیش از یک ساله با پارس

من اوایل یعنی از مرداد تا آبان میتونم بگم مقصر من بودم و تلفن خش خش میکرد به مدت چندین سال(چون ما فکر میکردیم مشکل از گوشیه و خب استفاده ای از تلفن نداشتم به خاطر همین بی خیال خش خش بود)تا اینکه به خاطر اینترنت مجبور شدم درستش کنم،رفتم پریز نو خریدم و حتی کابل نو خریدم(پول کابل الکی دادم) ولی باز دیدم نوسان داشت ولی خیلی بد نبود مثلا شاید تو عرض یک هفته یک بار نوسان میکرد مثلا از 25 میپرید روی 9

تا اینکه از دی تا اردیبهشت سر یک مشکل دیدم snr عددش عوض شده و از 25 پرید روی 18 ولی اینبار اصلا تحت هیچ شرایطی نوسان نداشت،نوسانش در حد0.1 بود مثلا از 18 میرفت روی 17.9
    تلفن هم وصل بود و اصلا خش خش نمیکرد

و مرحله سوم از اردیبهشت 95 تا به امروز نوسان همچنان ادامه داشته

همه اینها رو گفتم تا دوستان بدونن الکی پول کارشناس و پول کایل نو و...ندن و اگر تغییری تو سیم کشی داخل و بیرون نداده باشند بدونن مشکل از سمت تجهیزات و تنظیمات پارس است
    خب یعنی شما میگید نویز 100 درصد به تجهیزات شرکت مربوط میشه؟
    من معتقدم بیشترین چیزی که روی نویز و پهنای باند دریافتی تاثیر میذاره فاصله از مرکز مخابراتیه که نه دست مشترکه و نه دست شرکت و تجهیزات مربوط به مشتری (مثل اسپیلیتر و سیم کشی و...) و یا تجهیزات شرکت خیلی روی نویز و ... تاثیر نمیذاره منتها مشکل شما به نظرم تا حدودی هم مربوط به داخل ساختمان هم هست (با توجه به اینکه قبلا گفتید که مغازه همسایه تون به خط تلفن شما وصله و...)
    به نظرم شاید هم شما این تغییر سرویسی که از محدود به نامحدود (تو همین بازه های زمانی که گفتید) تاثیرگذار بوده (همون حرفی که پشتیبانی هم بهتون زده بود) به نظرم الان که شما سرویستون نامحدوده 256 هستش بگید خط رو 4 مگ ببندن چون استفاده ای از 9 مگ ندارید و فقط دردسر نویز و crc و... رو ایجاد میکنه (بعدا اگه سرویس حجمی گرفتید میتونید زنگ بزنید بگید دوباره رو 9 مگ واستون میبندن)
    شما قبلش هم رو این خط از شرکت دیگه ای اینترنت داشتید؟ (اون موقع چه طور بود؟)
    اگه قبلا رو این خط نت داشتید و این مشکلات نبوده میشه گفت مشکل از تجهیزات پارس تو مرکز مخابراتی شماست (که به نظرم بعیده) و در غیر این صورت ممکنه دلایل دیگه ای داشته باشه (که تو بالا گفتم)
    Last edited by broosli; 12-09-2016 at 00:01.

3. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خب یعنی شما میگید نویز 100 درصد به تجهیزات شرکت مربوط میشه؟
    من معتقدم بیشترین چیزی که روی نویز و پهنای باند دریافتی تاثیر میذاره فاصله از مرکز مخابراتیه که نه دست مشترکه و نه دست شرکت و تجهیزات مربوط به مشتری و یا شرکت خیلی روی نویز و ... تاثیر نمیذاره
    به نظرم شاید شما این تغییر سرویسی که از محدود به نامحدود (تو همین بازه های زمانی که گفتید) تاثیرگذار بوده (همون حرفی که پشتیبانی هم بهتون زده بود) به نظرم الان که شما سرویستون نامحدوده 256 هستش بگید خط رو 4 مگ ببندن چون استفاده ای از 9 مگ ندارید و فقط دردسر نویز و crc و... رو ایجاد میکنه (بعدا اگه سرویس حجمی گرفتید میتونید زنگ بزنید بگید دوباره رو 9 مگ واستون میبندن)

راستش سر همین مشکل نویز اومذم انجمن

بعدش دیدم یه سری فرمولای درسیمون یعنی مخابرات هم تو این نویز و میرایی قابل مشاهده است

فاصله روی میرایی تاثیر داره ولی من میرایی روی 25 است یعنی تا 10 مگ کشش داره خطم مگر نویز نذارره

اتفاقا نویزم هم کم بود وقتی خطم روی 512 بود عدد snr روی 35 بود که وقتی روی 9 مگ گذاشتند عددش اومد روی 25

اتفاقا یک ماه هم 128 نامحدود داشتم تو اون بازه 4 ماهه که نوسان نداشتم ولی اصلا نوسانی ندیدم تازه تو اون یک ماه 128 نامحدود 66 گیگ مصرف داشتم

از دوستان هم شنیدم که تجهیزات شرکتها روی snr تاثیر داره نمونه هایی رو هم دیدم تو تایپیک نویز،یعنی طرف اومده از دو شرکت با یک فاصله و یک پهنا سرویس گرفته ولی اعداد snr متفاوت است

اتفاقا بهترین حالت برای اینکه بهونه ندیدیم دست شرکتها اینه که اول از همه از سمت خودمون چک کنیم یعنی کابل و تلفن و..حتی مودم رو دم در تست کنید تا ببینید اعداد تفاوت میکنند یا نه

اگر همه اینها رو تست کردید اونوقت دیگه باید دست شرکت باشه

یکی از دوستان هم این مشکلو با پارس داشت دوستمون آقای karwan125

یعنی ایشون هم مشکل نوسان snr داشته،

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستش سر همین مشکل نویز اومذم انجمن

بعدش دیدم یه سری فرمولای درسیمون یعنی مخابرات هم تو این نویز و میرایی قابل مشاهده است

فاصله روی میرایی تاثیر داره ولی من میرایی روی 25 است یعنی تا 10 مگ کشش داره خطم مگر نویز نذارره

اتفاقا نویزم هم کم بود وقتی خطم روی 512 بود عدد snr روی 35 بود که وقتی روی 9 مگ گذاشتند عددش اومد روی 25

اتفاقا یک ماه هم 128 نامحدود داشتم تو اون بازه 4 ماهه که نوسان نداشتم ولی اصلا نوسانی ندیدم تازه تو اون یک ماه 128 نامحدود 66 گیگ مصرف داشتم

از دوستان هم شنیدم که تجهیزات شرکتها روی snr تاثیر داره نمونه هایی رو هم دیدم تو تایپیک نویز،یعنی طرف اومده از دو شرکت با یک فاصله و یک پهنا سرویس گرفته ولی اعداد snr متفاوت است

اتفاقا بهترین حالت برای اینکه بهونه ندیدیم دست شرکتها اینه که اول از همه از سمت خودمون چک کنیم یعنی کابل و تلفن و..حتی مودم رو دم در تست کنید تا ببینید اعداد تفاوت میکنند یا نه

اگر همه اینها رو تست کردید اونوقت دیگه باید دست شرکت باشه

یکی از دوستان هم این مشکلو با پارس داشت دوستمون آقای karwan125

یعنی ایشون هم مشکل نوسان snr داشته،
    تجهیزات شرکت یه مقدار روی snr و ... تاثیر میذاره ولی اینکه نوسانات شدید snr و قطعی و ... ایجاد کنه نیست این چیزی که من دیدم دوستان تو این انجمن میگن نویز از سمت شرکته به این صورته که مثلا یکی از همین شرکت های pap تو یه منطقه و یا شهر و استان پهنای باند کم میاره (طبعا به علت گرفتن تعداد مشتری بیشتر از پهنای باند موجود) و برای جبران کمبود پهنای باند با استفاده از این حربه که نویز روی خط مشترکین میندازه کاری میکنه که خود مشترکین تماس بگیرن و با درخواست خودشون پهنای باند رو کاهش بدن!!! (یادمه چند ماه پیش یه بار مشترکین استان مازندران یکی از همین شرکت ها (فک کنم شاتل) میگفتن همچین مشکلی واسشون پیش اومده) ولی نوع مشکلاتی که الان شما دارید با این موارد فرق داره
    Last edited by broosli; 12-09-2016 at 00:21.

7. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این چیزی که من دیدم دوستان تو این انجمن میگن نویز از سمت شرکته به این صورته که مثلا یکی از همین شرکت های pap تو یه منطقه و یا شهر و استان پهنای باند کم میاره (طبعا به علت گرفتن تعداد مشتری بیشتر از پهنای باند موجود) و برای جبران کمبود پهنای باند با استفاده از این حربه که نویز روی خط مشترکین میندازه کاری میکنه که خود مشترکین تماس بگیرن و با درخواست خودشون پهنای باند رو کاهش بدن!!! (یادمه چند ماه پیش یه بار مشترکین استان مازندران یکی از همین شرکت ها (فک کنم شاتل) میگفتن همچین مشکلی واسشون پیش اومده) ولی نوع مشکلاتی که الان شما دارید با این موارد فرق داره
    من یک چیز دیگه ای شندیم(چه خبر اینجامعلوم نیست کی داره درست میگه)

یکی از دوستان گفته بود اگر پهنا کم بیاره شرکت،تایم اوت رخ میده ولی این چیزی که میگید رو هم قبلا تو اینترنت جایی خونده بودم که شرکتها میان گاهی اوقات نویزو بهونه میکنند

ولی من راستش تو 4 ماه یعنی از دی 94 تا اردیبهشت 95 راضی بودم ازپارس،حرف نداشت

گاهی هفته ای یک یا 2 بار یا گاهی هم 10 روزیک بار یک قطعی 15 دقیقه ای داشتم که اون ربطی به پارس نداشت و از سمت مرکز مخابراتی بود،حتی اعداد snr ثابت بودن و تغییری نداشتند

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من یک چیز دیگه ای شندیم(چه خبر اینجامعلوم نیست کی داره درست میگه)

یکی از دوستان گفته بود اگر پهنا کم بیاره شرکت،تایم اوت رخ میده ولی این چیزی که میگید رو هم قبلا تو اینترنت جایی خونده بودم که شرکتها میان گاهی اوقات نویزو بهونه میکنند

ولی من راستش تو 4 ماه یعنی از دی 94 تا اردیبهشت 95 راضی بودم ازپارس،حرف نداشت

گاهی هفته ای یک یا 2 بار یا گاهی هم 10 روزیک بار یک قطعی 15 دقیقه ای داشتم که اون ربطی به پارس نداشت و از سمت مرکز مخابراتی بود،حتی اعداد snr ثابت بودن و تغییری نداشتند
    چی بگم دیگه منم گیج شدم اینکه اول مشکل وجود داشته بعد 3-4 ماه درست شده بوده بعد دوباره خراب شده خیلی عجیب و غریب و در نوع خودش منحصر بفرده

11. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان وضعیت تلگرامتون با پارس آنلاین چطوریاست؟

قبلا برای من خیلی خوب بود ولی چندین روز کند شده برای من

مثلا یه فایل 2.5 مگی رو اولاش سریع دانلود میکنه ولی بعدش چند دقیقه روی 2.2 مگ گیر میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مثلا یه فایل 2.5 مگی رو اولاش سریع دانلود میکنه ولی بعدش چند دقیقه روی 2.2 مگ گیر میکنه
    واسه من گاهی وقتا کانکتینگ هم میزنه. (روزی 2_3 دفعه، برای 30 ثانیه، مخصوصا شبا)
    اره سرعتش کمه تو تلگرام!

Sent from my C5303 using Tapatalk

14. این کاربر از 880446534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام .
    سرعت تلگرام کلا کم شده . ولی من بطور متوسط ۵۰۰ کیلو بایت رو دارم .
    پارس آنلاینم فقط اسمش مونده . نه کیفیت داره نه خدمات نه تایم رایگان

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

16. 2 کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان ممکنه تو عوض شدن آی پی یا گیت وی ،اینترنت قطع بشه؟

و اگر ممکنه این مشکل پیش بیاد برای حلش چه کاری میشه کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •