دوستان درمورد ابتدای وکیل آباد (باهنر) و دانشگاه فردوسی هم اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه اوضاع چجوریه.![]()
دوستان درمورد ابتدای وکیل آباد (باهنر) و دانشگاه فردوسی هم اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه اوضاع چجوریه.![]()
از کوثر به سمت فردوسی آنتن 3g هست حتی وصل هم میشه و علامت H+ میاد ولی هیچ پیجی باز نمیکنه و حتی پیام های لاین اینا هم نمیره.البته این تست من مال 6 روز پیش هس
اطراف حرف هم کم و بیش راه افتاده ، فلکه ضد ، چهار راه دانش ، ورودی حرم از سمت پنجراه را من تست کردم و پوشش داشت ولی هنوز کامل نیست. خیلی از نقاط غربی شهر و قاسم آباد و ... هم شبکه را پیدا می کنه ولی نمیشه بهش وصل شد
Last edited by masooumi; 17-09-2014 at 16:50.
همشهری های عزیز ، لطفا این بحث ها را اینجا ادامه ندید...![]()
اینم تست مربوط به پاساژ مجد مشهد. (هفته پیش وقتی میرفتی روی شبکه 3g آنتن گوشی میرفت ، یعنی امکان مکالمه نداشتی ولی دیتا داشت ولی امروز دیگه درست شده بود )
همین کیفیت و سرعت اگر پایدار باشه کل نیاز های عمومی را پوشش میده
محتوای مخفی: تست 3g ایرانسل در مشهد
تونستم وصل بشم
سرعت دانلود 120 آخرشه با یک آنتن و بدون آنتن
H هم هست و پلاس نداره
آنتن بهتر شه میره رو پلاس سرعت بهتر میشه
سلام . در امریکا هر ایالتی برای خودش یک حکومت خود مختار داره و قوانینی وضع میکنه به اسم قوانینِ ایالتی . مثلا در یک ایالت اعدام ندارند و بالاترین مجازات حبس ابد هست اما در یک ایالت دیگه اگر کسی مرتکبِ قتلِ عمد بشه با نقشه ی قبلی و ابرازِ پشیمانی نکنه از کارش در دادگاه , محکوم به اعدام میشه. یا در یک ایاات ماریجـــوانا آزاده و یک جا دیگه ممنوع . ایران هم همینطوره و هر استانی یک حکومتِ خودمختار هم داره . مثلا یک استان میریزند و دیـــــــشـــــهای مردم رو خورد میکنند و یا میبرند . در یک استان دیگه مردم علناً بهترین نوع متحرکِ خارجی رو نصب کرده اند توی بالاکنها و پشت بامها در دیدِ همه و هیچ مشکلی هم ندارند . شاید شهرهای بزرگی که هنوز پر سرعت نشده اینترنتِ موبایلشون , علتش مخالفتِ مخفیانه ی حکومت محلی باشه .
من که تاحالا با همچین مشکلی مواجه نشدم ...
یه زنگ بزن به 700 و با اپراتور حرف بزن ، اونا واردترن راهنمایییت میکنن
احسنت بر پشتکار شماولی با توجه به سایر نتایجی که دوستان از شهرهای دیگه گذاشتند توقع سرعت بیش از این بود امیدواریم در این حد نمانه چون با افزایش کاربر همین سرعت هم کاهش چشمگیری می یابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)