چطوری؟دمت گرم من زیاد گوشی موشی حالیم نیست.لطفان مبتدیانه بگو.
چطوری؟دمت گرم من زیاد گوشی موشی حالیم نیست.لطفان مبتدیانه بگو.
میشه ساده تر بگی.من اصلا گوشی حالیم نیست.قدم به قدم بگو لطفا.
به ترتیب برو به اینجا
منو>>تنظیم ها>>ریست کلی
دو تا گزینه داره ، ریست تنظیم ها رو انتخاب کن ، اگه برگشت و درست نشد ، باید ریست کلی رو انتخاب کنی
در صورت ریست کلی ، کلیه اطلاعات حافظه داخلی گوشیت اعم از مسیج ها و مخاطبین و فایهای حافظه داخلیت و برنامه ها و بازی ها نابود میشن
در نتیجه قبلش با برنامه My phone explorer یه بک آپ از گوشی بگیر
از دوستان کسی نیست بما کمکی بکنه؟
دوســـت عزیز سوالتون رو تو کلوپش مطرح کنید زودتر به جواب میرسید !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
سلام برای آپدیت c901 به مشکل بر خوردم لطفآ راهنمییم کنید :
من نرم افزار 22.Update_Service_Setup-2.10.4 و Sony_ Ericsson_ PC_ Suite_6.011.00 از سایت خود سونی اریکسون دانلود کردم و زمانی که pc suite رو نصب کردم با موفقیت گوشیم را شناخت
بعد نرم افزار مخصوص آپدیت رو اجرا کردم اینترنتمم adsl 128 kb هستش نرم افزار اجرا شد وتا اونجایی که یک صفحه میاد و 5 تا شماره داره که1 گوشی رو خاموش کن و 2 باتری رو دربیار و.... میاد من دکمه c رو نگه داشتم و اون قسمت مخصوص گوشی رو وصل کردم و c رو همچنان نگه داشتم مشکل از اینجا به بعده که کامپیوتر میفهمه که یه هاردور جدید وصل شده گوشی هم روشن میشه ویه پیغام میدده که :
do not remove the usb cable until you have exited the application on your pc
گوشی این پیغام رومیده و نرم افزارم نمیره مرحله بعدی و همون صفحه میمونه و کامپیوترم یه جورییی هنگ میکنه
از دیشب تا حالا صد بار این کارو از اول کردم نرم افزارارو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نتیجش همین بوده
سریال گوشی با جعبه یکی هست و رو سیستمم 2 تافلش پلیر 10 active x و 10 plugin دارم
این درایور flash usb چیه ؟ نمیدونم رو سیستمم دارم یا نه ولی همون تور که گفتم pc suite گوشیم رو با موفقیت شناخت !
حالا بیگید مشکل از چیه !؟ چیکار کنم تا از اینترنت بشه آپدیت کنم !
درایورش با درایوری که برای شناختن توسط pc suite نصب میکنی ، فرق داره
ولی احتمالا خود برنامه update باید نصبش کنه
در هر صورت:
اینو دانلود کن:
گوشیتو خاموش کن ، چند ثانیه صبر کن ، C رو بگیر ، کامپیوتر که درخواست نصب hardware جدید رو داد ، بهش آدرس جایی که فایل بالا رو اکستراکت کردی بده ، اگه نصب کرد ، میتونی مراحل آپدیت رو دوباره طی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آپدیت ، اول باید حدود 50 مگ فایل دانلود کنه
Last edited by Mahdi.p30; 08-04-2010 at 21:32.
گوشی رو خاموش کردم c رو هم نگه داشتم بعد چند ثانیه
found new hardware :SEMC flash dvice
زمانی که خواستم روش کلیک کنم تابش آدرس بدم کامپیوترم هنگ کرد وهرچی ctrl+alt+del گرفتم درست نشد و ریستارت کردم !!!
زمانی هم که میخواستم با نرم افزار سونی اریکسون آپدیت کنم دقیقا وقتی c رو نگه میداشتم و usb رو میزدم همین پیغام found new hardware .... میومد و کامپیوترم هنگ میکرد
با این چیزی که الان اتفاق افتاد نمیتونه ایراد از سیستم باشه ولی تا الان سیستمم عالی کار میکرد و تازه ویندوز ریختم ... !!!!!؟
نظرتون چیه ؟
پس همون ، مشکل هنگ کردن داری
ویندوز رو تو حالت Safe mode بالا بیاری ، هنگ نمیکنه ، C رو بگیر ، گوشیتو وصل کن ، برو توی device manager ، سخت افزار مربوطه رو آنیستال کن ، دوباره بیا ویندوزو عادی بالا بیار ، ببین درست میشه؟
احتمال میدم بخاطر ویروس باشه
خودمم همین مشکلو داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)