تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 752 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

يعني گوش كردن اهنگ با هدفون هاي On ear ضررش خيلي كمتره نسبت به هدفون هاي in ear
    این یه تصور کاملا اشتباههه بعضی افراد earbud رو صداش رو زیاد میکنن که بلندتر بشنون و اسیب بیشتری میزنه در صورتی که in ear ها به دلیل قرار گرفتن در مجرای شنوایی و با isolationخوب هم کیفیت بهتری دارن هم صدای واضح تری (نه مطلقا )
    دوست داشتن یه چیزیه ولی نمیدونم کی این تصور اشتباه رو جا انداخته که برا گوش بهتره
    شاید برای بعضی سبک ها فول سایز مناسب تر باشه ولی با اون هیبت و بزرگیش برا بیرون گوش کردن یکم دست و پا گیره
    قصد شفاف سازی بود

2. 3 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هدفون های داخل گوشی خیلی بیشتر جلوی نویز محیط رو میگیرن ، در نتیجه هنگام گوش دادن به موسیقی ، شنونده میتونه ولوم پلیر رو کمتر کنه و با ولوم کمتری موزیک گوش بده ، پس از این لحاظ آسیب کمتری به گوش میرسونن
    ولی از طرفی این نوع هدفون ها به علت اینکه مقداری داخل مجرای گوش میشن ، باعث واکنش تدافعی بدن و تحریک کانال گوش میشن که میتونن در نهایت اگر مواظبت انجام نگیره موجب آسیب به گوش بشن ، از طرفی با ایجاد محیطی بسته در داخل کانال گوش ، و کم و زیاد شدن فشار داخل اون محیط ( به علت حرکت موج صوت) باعث ایجاد التهاب بیشتر میشن
    در نهایت بخاطر دو دلیل بالا ، این نوع هدفون ها سریعتر شنونده رو خسته می کنن .

پس اگر بخواییم 1 نتیجۀ کلی در مورد مقایسۀ این دو نوع از جهت میزان تأثیرشون روی سلامتی بگیریم :
    اگر توی محیطی که نویز کمی داره می خواین استفاده کنین ، هدفون هایی که داخل کانال گوش فرو نمیرن کاملاً امنترن و مدت زمان بیشتری میشه به راحتی از اون ها استفاده کرد.
    اگر محیطمون دارای نویز نسبتاً زیاده ، هدفون های داخل گوشی مناسب ترن ، ولی باز هم باید همون مشکلات گفته شده رو در نظر گرفت دیگه.

4. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

در تکمیل پست بالایی هدفونی که به قدری ایزولاسوین مناسبی داره که با بلند کردن صدا به هیچ وجه اجازه خروج صدا رو نده برای گوش و شنوایی خطرناک هست.
    چند پست تو این سرچ هم جالب بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 22-08-2011 at 14:56.

6. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه دارم یکم به صورت حرفه ای موزیک گوش میدم دیگه این هدفون 20 تومنی ها جوابگو نیست
    هزینه ای که میخوام بکنم چون اماتورم فعلا نمیخام زیاد باشه و حدود 100 تومن فکر کنم خوب باشه
    با ایپاد تاچ و pc هم اهنگ گوش میدم
    یه نکته ای هم هست یه چیزی باشه به هر جور گوشی بخوره خیلی هدفون ها هستند من باید با دست طی شرایط سختی تو گوشم بذارم تا صدای اصلیش رو بشنوم
    ممنون
    دوستان راهنمایی نمیکنید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هدفون on ear می خوام که روش سوکت 3.5 میلیمتری داشته باشه و بشه سیمش رو تعویض کرد.چون سیمش ممکنه به دلایل مختلف به شدت کشیده بشه پس باید حتما قابل تعویض باشه.
    کیفیت صداش هم اگه در حد ep 630 کریتیو باشه که عالی می شه.
    دلیل انتخاب on ear بودنش هم اینه که قراره همیشه به pc وصل باشه و همه استفاده کنن.
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان راهنمایی نمیکنید؟
    از توضیحاتت به نظر میاد دنبال هدفون داخل گوشی میگردی (in ear )
    بنده اطلاعات مکفی در این بازه مورد ندارم ، ولی بخاطر اینکه جوابی داده بشه میگم
    دوست داری بیس هدفونت در چه حدی باشه ؟ سبک آهنگی که گوش میدی چیه؟
    من ep830 رو میشناسم که حدودای 47 قیمتشه و مناسبه واقعاً
    دوستان قبلاً گفته بودن که مدل های بالاتر این برند ارزش مبلغ پرداختی رو نداره (من خودم مدل های بالاتر رو تست نکردم.)
    Last edited by rave-87; 22-08-2011 at 16:48.

10. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

از توضیحاتت به نظر میاد دنبال هدفون داخل گوشی میگردی (in ear )
    بنده اطلاعات مکفی در این بازه مورد ندارم ، ولی بخاطر اینکه جوابی داده بشه میگم
    دوست داری بیس هدفونت در چه حدی باشه ؟ سبک آهنگی که گوش میدی چیه؟
    من ep830 رو میشناسم که حدودای 47 قیمتشه و مناسبه واقعاً
    دوستان قبلاً گفته بودن که مدل های بالاتر این برند ارزش مبلغ پرداختی رو نداره (من خودم مدل هاب لالاتر رو تست نکردم.)
    حالا in ear هم نبود مشکلی نداره چون میخوام برا pc هم استفاده بکنم و خیلی رو گوشم میمونه برا فیلم دیدن و بعضی این هدفون ها اینقدر غیر استاندارد هستند که گوش بعد 2 ساعت داغون میشه
    این بیس یعنی چی من همش میشنوم نمیفهمم یعنی چی
    موسیقی هم rock .poprock.folkrock کلا همه مشتقات راک گوش میدیم البته اهنگ های با ریتم اهسته هم گوش میدم

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هدفون on ear می خوام که روش سوکت 3.5 میلیمتری داشته باشه و بشه سیمش رو تعویض کرد.چون سیمش ممکنه به دلایل مختلف به شدت کشیده بشه پس باید حتما قابل تعویض باشه.
    کیفیت صداش هم اگه در حد ep 630 کریتیو باشه که عالی می شه.
    دلیل انتخاب on ear بودنش هم اینه که قراره همیشه به pc وصل باشه و همه استفاده کنن.
    ممنون
    تا چه محدوده قیمتی مد نظرته؟
    چونکه معمولاً هدفون هایی که کابل جدا شونده داشته باشن و از برند معتبری باشن قیمتهاشون لا اقل نزدیک 100 $ هستش ، تازه در اونور
    دو مدلی که من میشناسم اینان

akg k141 با قیمت 89$ در سایت آمازون

akg k240 با قیمت 98$ در سایت آمازون

اگر ایران باشن احتمالاً لا اقل 80 هزار تومن بیشتر از اینه قیمتشون

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

حالا in ear هم نبود مشکلی نداره چون میخوام برا pc هم استفاده بکنم و خیلی رو گوشم میمونه برا فیلم دیدن و بعضی این هدفون ها اینقدر غیر استاندارد هستند که گوش بعد 2 ساعت داغون میشه

موسیقی هم rock .poprock.folkrock کلا همه مشتقات راک گوش میدیم البته اهنگ های با ریتم اهسته هم گوش میدم
    توی ایران تا اونجا که من میدونم بهترین گزینه تا این حد قیمت akg k99 هستش
    فقط باید بیخیاله استفادۀ خارج از خونه بشی ، چونکه ابعادش ناجوره ( حالا خودت عکساشو ببین)

این بیس یعنی چی من همش میشنوم نمیفهمم یعنی چی
    کدوم بیس؟ همین صدایی که تو خیابون از ماشینای ملت میاد بیرون ، بووووووووم بوووووووووووووم

به هر حال بهترین گزینه توی ایران همین k99 هستش

13. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

آقا این ایرفون رو از کجا تهیه کنم که قیمتش خوب باشه

EP-830

ادرس و شماره چندتا فروشگاه + نمایندگی کریتیو

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کدوم بیس؟ همین صدایی که تو خیابون از ماشینای ملت میاد بیرون ، بووووووووم بوووووووووووووم

به هر حال بهترین گزینه توی ایران همین k99 هستش
    اون که باسه
    حالا قیمتش بیشترم شد طوری نیست ولی مثل این نباشه من گردنم میشکنه 5 ساعت رو سرم باشه این

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •