اقا کیفیت بازی من خیلی امده پایین چه کار کنم تو کدوم قسمت میتونم کیفیت ببرم بالا!
تماشاچیان انگار یک تکه مقوان کیفیت بازی کننان خیلی پایینه!
داورم که معلوله!
کمک کنید!![]()
اقا کیفیت بازی من خیلی امده پایین چه کار کنم تو کدوم قسمت میتونم کیفیت ببرم بالا!
تماشاچیان انگار یک تکه مقوان کیفیت بازی کننان خیلی پایینه!
داورم که معلوله!
کمک کنید!![]()
اول تنظیمات بازی رو چک کن . در مرحله بعد اگه گرافیک ati داری catalyst center رو توی قسمت های 3d سری بزن شاید مشکلت حل بشه
حالا کاری به این ویدیو ندارم من خودم اصلا به اسلایدرها دست نمیزنم ولی دقیقا همین روش رو به راحتی پیاده میکنم اکثر مواقع
مثلا بارسلونا که بر میدارم با دنی آلوز یا جردی آلبا به صورت قطری حرکت میکنم در 80 درصد مواقع لجندری فقط تعقیبم میکنه و نمیاد تو پام و راحت به محوطه جریمه میرسم ولی اکثر مواقع شوت هام رو دروازبان میگیره بر عکس این ویدیو که هر شوتی زده گل شده![]()
دوستان وقتی دونفره بازی میکنیم وقتی طرف LB و پاس عمق رو میزنه که درواقع پاس چیپ میشه دفاع جا میمونه و دچار اشتباه میشه...راه حل این مشکل چیه؟چجوری میشه افساید گیری کرد که مثلا پاس رو انداخت بمونه تو افساید...البته تو کلید های سوویجی سمت چپ میشه اینکارو کرد ولی تو بعضی ترکیبها نیستش
اره این مشکل جا موندن دفاع خیلیم بد هستشدوستان وقتی دونفره بازی میکنیم وقتی طرف LB و پاس عمق رو میزنه که درواقع پاس چیپ میشه دفاع جا میمونه و دچار اشتباه میشه...راه حل این مشکل چیه؟چجوری میشه افساید گیری کرد که مثلا پاس رو انداخت بمونه تو افساید...البته تو کلید های سوویجی سمت چپ میشه اینکارو کرد ولی تو بعضی ترکیبها نیستش
راه حلشم اینه که با دکمه سرعت و پاس نری دنبال توپ
توی pes وقتی این دو دکمه رو می گرفتی میرفت دنبال توپ در هر شرایطی
اما تو فیفا فقط وقتی که توپ زیر پای بازیکن حریفه میره دنبال توپ واسه همین وقتی پاس داده میشه مخصوصا هوایی بازیکن یه لحظه مکث میکنه
خودت بازیکنو هدایت کن واسه توپ گیری این مشکل پیش نمیاد
آفساید گیریو بلد نیستم فک نکنمم جالب باشه یهو یارت میدون خالی کنه و افسایدم نشه ...
یه سوال دوستان
داخل ضربات آزاد چه جوری محکم شوت میزنه مثلا تو pes جهت بالا رو میگرفتی محکم میزد اخه ضربات کاشته یکم دور از محوطه باید محکم باشه
یه سوال دیگه
من هرچی پشت محوطه بدون L2 و با L2 شوت میزنم نمیتونم بفهمم کدوم بهتره با L2 ضربه تکنیکی تره اما بدون L2 شوت سرکش تره
چقدر گیم پلی توپ شده توی این نسخه ارجینال
چقدر روون و خوب شده . واقعا عالی
در واقع من نسبت به نسخه کرکی (حتی با اون همه اپدیت) این فرق ها رو داره
بازی انلاین که کلا تعطیله و پر از باگ و لگ و ... است و لذتی نداره
اما بازی با CPU نسبت به نسخه کرکی که قبلا داشتم ...
گیم پلی خیلی روون شده . حتی روون تر از موقعی که فیفا 13 بود . اصلا این روونی رو تا حالا ندیده بودم .
حرکات بازیکنها واقعا نرم تر و طبیعی تر شده . هر چند دریبل ها سخت تر شده و به راحتی قبل نمیشه زد اما گیم پلی اونقدر روون شده که بهتر از قبل میشه پاس کاری های پی در پی و سریع یا در واقع تیکی تاکا کار کرد .
بازی بالانس تر شده . حتی دروازه بان خودی خیلی واکنش های بهتری نشون میده . کلا هوش بازیکنهای خودی کمی بهتر شده .
البته چند دست بیشتر نزدم (تقریبا 10 بازی) اما فکر میکنم اگه بیشتر بازی کنم حتی با یه بازی بهتر از 13 مواجه باشم . لااقل نسخه ارجینال یه جاش بدرد خورد![]()
خیلی مردی
دمت گرم
با دسته چطوری مثل pes تنظیم کنم
تکنیک مکنیک نمیخام فقط میخام مثل pes باشه
Last edited by mehrabooni; 20-02-2014 at 02:01.
این مشکل از بازی نیست
مشکل از ویکتوره دیگه![]()
اخرین اپدیتی که نصب کردم FI-XIV-MWM151 بود
الان ایا اپدیت های دیگه ای هم اومده دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)