فعلا 10 درصد کل کشور تحت پوششه و قراره تا پایان 90 کلیه مرکز تحت پوشش برن اما کل کشور فکر کنم زمان ببره
فعلا 10 درصد کل کشور تحت پوششه و قراره تا پایان 90 کلیه مرکز تحت پوشش برن اما کل کشور فکر کنم زمان ببره
تا آخر 90. و کل شهرها و روستاهای استان ها هم مثل اینکه تا آخر 92.
الان بیش از 42 درصد از کشور به طور رسمی تحت پوشش فرستنده های دیجیتال قرار گرفته است. تازه مناطقی هم هستند که به طور آزمایشی در حال پخش دیجیتال هستند.
اگر منبعی برای حرف خود دارید معرفی کنید. مطلبی رو که من گفتم قبلا جایی خوندم الانم ادرسش یادم نیست. قبولم نکنید مختارید اما 42 درصد از کل کشور اونم به شکل رسمی به نظر من قابل قبول نیست.
شما برید به وبلاگ ostaniha.blogfa.com همه چیو میفهمید.
من فرکانس 501 رو دستی جستجو کردم درست شد!
اگه کسه دیگه هم چنین مشکلی داشت این کار رو کنه!![]()
شبکه تهرانم به گیرنده های مشهد اضافه شد.
دوست من، این هم منبع خبر:
البته با افتتاح فرستنده های دیجیتال تبریز یک میلیون و هشتصد هزار نفر به این عدد اضافه شده و به حدود 42 جمعیت کشور رسیده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان 19 استان به طور رسمی راه اندازی شده و حدود 30 میلیون نفر در کشور در مناطقی هستند که می توانند از سیگنالهای دیجیتال (افتتاح رسمی شده) استفاده کنند.
من اصراری به ادامه بحث ندارم اما اونقدر می دونم که نسبت 76 میلیون به 29 میلیون میشه 38 درصد اونم نه نسبت به کل کشور بلکه نسبت به جمعیت کل کشور منم نسبت به پوشش کل مساحت کشور سوال کردم نه جمعیت کل کشور به هر حال امیدوارم هرچه زودتر کل کشور به این فناوری مجهز بشه. و قدرت فرستنده ها هم به نحوی باشد که هر چند وقت یکبار چند نفر برای تنظیم آنتن نیاز به سوال نداشته باشن
الان بیش از 42 درصد از کشور به طور رسمی تحت پوشش فرستنده های دیجیتال قرار گرفته استاز همون اول میگفتی جمعیت کشور که به اشتباه نیفتیمالبته با افتتاح فرستنده های دیجیتال تبریز یک میلیون و هشتصد هزار نفر به این عدد اضافه شده و به حدود 42 جمعیت کشور رسیده.
الان شبکه موبایل نصف مساحت کشور رو هم پوشش نمیده چه برسه تلویزیون دیجیتال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)