تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 457 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

ممنون میشم نحوه بکاپ گرفتن از اپدیت کومودو رو بفرمایید.

با تشکر

موفق باشید
    وارد پوشه نصب کومودو بشوید و توی پوشه scanners دیتابیس کومودو که با اسم bxxxxxxx.cav هست را کپی بگیرید. x هم نشون دهنده نسخه دیتایس است و با هر آپدیت تغییر میکنه.

2. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام یه برنامه بلاک شده می خوام از بلاک درش بیارم باید چی کار کنم؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

میشه بگید علت اینکه نتونستم من با فایروال COMODO FW نتونستم بیشتر از 230/340 بگیرم چیه؟!!

چه تنظیماتی برای استفاده از حداکثر توان فایروال (اما با کمترین میزان سوال و جواب های خسته کنندش) رو باید اعمال کنم؟!!

+

دوستان...

آیا Comodo Dragon مرورگر خوبیه؟
    میتونه جای Firefox و Safari و Chrome و Opera رو بگیره یا نه؟!!

5. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

میشه بگید علت اینکه نتونستم من با فایروال COMODO FW نتونستم بیشتر از 230/340 بگیرم چیه؟!!

چه تنظیماتی برای استفاده از حداکثر توان فایروال (اما با کمترین میزان سوال و جواب های خسته کنندش) رو باید اعمال کنم؟!!

+

دوستان...

آیا Comodo Dragon مرورگر خوبیه؟
    میتونه جای Firefox و Safari و Chrome و Opera رو بگیره یا نه؟!!
    سلام

تست این ابزار در حالتی که سندباکس فعال باشه شاید نتیجه جالبی دریافت نکنید (باتوجه به اینکه سندباکس پیشفرض روی حالت مجازی قرار داره) علت اینه که خیلی از دسترسیها به CLT داده میشه اما نکته اینه که شما بایدبدونید این دسترسیها مجازی هست و جای نگرانی نیست......

در مورد مرورگرها خیی فرق چندانی نداره و خودتون میتونید تست کنید....

7. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ممنونم Jadda عزیز بابت پاسخگویی ...

تست این ابزار در حالتی که سندباکس فعال باشه شاید نتیجه جالبی دریافت نکنید (باتوجه به اینکه سندباکس پیشفرض روی حالت مجازی قرار داره) علت اینه که خیلی از دسترسیها به CLT داده میشه اما نکته اینه که شما بایدبدونید این دسترسیها مجازی هست و جای نگرانی نیست......
    منظورت اینه من بهتره که سندباکس رو غیر فعال کنم؟!!
    چرا اینطوریه!؟
    امتیاز کم در این تست یعنی اینکه فایروالم درست و حسابی کانفیگ نشده!!
    مگه غیره اینه؟!!

در مورد مرورگرها خیی فرق چندانی نداره و خودتون میتونید تست کنید....
    نه...
    منظورم این نیس که بشه مرورگر دیفالت من و کارای روزانم رو باهاش انجام بدم...
    چون مرورگر خیلی خیلی سلیقه ای هست و سلیقه ی من هم از اونجایی که کاربر افراطی کلیه محصولات اپل هستم به طبع Safari هستش ...

اما وقتی که رو ویندوز میخوام کارای بانکی انجام بدم(انتقال های بزرگ خصوصا) یا واسه دسترسی به حساب های Private خودم و یا استفاده از سایت های که آدم ممکنه بهش مشکوک باشه آیا این گزینه تفاوت چندانی داره با بقیه مرورگر های سرشناس نظیر (فایرفاکس و سافاری و کروم و اپرا و اکسپلورر و ....) ؟ !!!!

تفاوت اون امنیتی که ادعاش رو میکنه شرکت سازنده ی Comodo Dragon تا چه اندازه ای هست نسبت به بقیه مرورگر ها؟!!

به نظرتون برای انتقال های بانکی بهتره از این مرورگر استفاده کنم یا تفاوت چندانی نخواهد داشت به حالم؟!!

پ.ن 1 :

دوستان....

من Comodo Firewall رو نصب کردم!
    نه Comodo Internet Security ....

آیا در Comodo Firewall هم آنتی ویروس Comodo موجوده؟!!

آخه در یک جایی از این فایروال دیدم که اسکنر ویروس (آنتی ویروس) داشت...!

جریان چیه؟!

اگه آنتی ویروس داره Comodo Firewall ؛ پس فرق Firewall و Internet Security این شرکت چیه دقیقا؟!!

پ.ن 2 :

یک سوال دیگه هم دارم!
    این ویروسکوب چیه دقیقا؟!
    کارش چیه؟!!

9. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنونم Jadda عزیز بابت پاسخگویی ...

منظورت اینه من بهتره که سندباکس رو غیر فعال کنم؟!!
    چرا اینطوریه!؟
    امتیاز کم در این تست یعنی اینکه فایروالم درست و حسابی کانفیگ نشده!!
    مگه غیره اینه؟!!
    خب، اول بهتره یک توضیح کوچولو در مورد CLT بدم...

ابزار CLT میاد تست Outbound Protection انجام میده. و فایروالها برای بالا بردن ضریب امنیت در این خصوص راهکارهایی دارند که بزرگترین مازول کمک کننده به فایروال HIPS هست که در فایروالها تعبیه شده.... وقتی صحیت دورزدن یک فایروال توسط یک بدافزار مطرح میشه الزاما ارتباط مستقیم اون بدافزار با شبکه مطرح نیست بلکه یک بدافزار میتونه به روشای مختلف یک فایروال را دور بزنه.از آلوده کردن هر پروسه ی امنی، علی الخصوص پروسه های سیستمی نظیر svchost ..... یا حتی تغییر dns .... یا دسترسی مستقیم به کیبورد .... یا دسترسی به مرورگرها و یا ....ابزراهای مثل CLT این موارد را تست میکنه و نظارت یک فایروال روی این موراد را بررسی میکنه.... چون بعد از دسترسی، جلوگیری از عدم ارتباط بدافزار با شبکه عملا بسیار دشوار میشه (اگه نگیم غیر ممکنه)... بنابراین در یک دیدگاه امنیتی، فایرالی خوب هست که این موارد را نظارت بکنه.

اما وقتی CLT یا هر مخرب دیگری در سندباکس مجازی کومودو اجرا بشه=> فرض کنیم قصد دستکاری در فایل host شما را داشته باشه کومودواین اجازه را میده اما تغییرات روی سیستم اصلی شما انجام نمیشه... منتهی CLT فکر میکنه روی سیتم اصلی دستکاری کرده و یک امتیاز منفی بهتون میده.... و یا اینکه میاد مرورگرتون را باز میکنه .... ولی باز مرورگر در سندباکس اجرا میشه.... و غیره...

بنابراین منظورم غیرفعال کردن اتوسندباکس نبود. اجرای CLT دقیقا مساوی با اجرای مخربها روی سیستم هست.

اما وقتی که رو ویندوز میخوام کارای بانکی انجام بدم(انتقال های بزرگ خصوصا) یا واسه دسترسی به حساب های Private خودم و یا استفاده از سایت های که آدم ممکنه بهش مشکوک باشه آیا این گزینه تفاوت چندانی داره با بقیه مرورگر های سرشناس نظیر (فایرفاکس و سافاری و کروم و اپرا و اکسپلورر و ....) ؟ !!!!
    برای انجام عملیات بانکی بهتره در محیط دسکتاپ مجازی کومودو انجام بشه و مرورگر دارگونی که البته ازش در محیط اصلی استفاده نمیکنید را حالا در محیط کیوسک باز کنید و کارهای بانکی را انجام بدهید. بعد از اتمام کار هم سندباکس را پاکسازی بکنید.

آیا در Comodo Firewall هم آنتی ویروس Comodo موجوده؟!!

آخه در یک جایی از این فایروال دیدم که اسکنر ویروس (آنتی ویروس) داشت...!
    فایروال فاقد آنتی ویروس است. ولی کومودو چه در اینترنت سکیوریتی و چه در فایروال از قابلیت اتوماتیک Cloud Lookup استفاده میکنه که اگر فایل امن باشه پیغامی نداریم و فایل ها وارد لیست امن میشوند. ولی اگر Cloud Lookup فایلی را مخرب تشخیص بده دقیقا مثل یک آنتی ویروس در قالب پیغام "اسکن آنلاین" به کاربر هشدار میده.

این ویروسکوب چیه دقیقا؟!

کارش چیه؟!!
    ویروسکوپ: سیستم رصد و آنالیز دینامیکی/پویا پروسه های اجرا شده. (با قابلیت ثبت رفتارهای صورت گرفته هر فایل) که شامل امضاهایی از رفتارهای فایلهای مخرب هست که در صورت تطابق رفتار هر فایلی با امضاهای موجود تعریف شده مخرب را شناسایی میکنه....

11. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تشکر بیکران دارم ازتون جناب Jadda عزیز بابت توضیحات مفصل و کاملتون ...
    یه چند سوال دارم که بعدا ازتون میپرسم...

فقط الان مشکلی که دارم آپدیت نشدن برنامه هستش!

ویروسکوپ و وب فیلتر به راحتی فیلتر میشن

ولی وقتی به آپدیت برنامه میرسه سرعت دانلود به 200-330 بایت میرسه در کمال تعجب و بعد از چند دقیقه هم Faild میشه آپدیت!!

چطور باید این مشکل رو برطرف کرد؟!!

داره عصبی میکنه منو این قضیه حسابی ...!!

13. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و علی آقای عزیز
    یه مشکلی که با آپدیت کومودو پیدا کردم!
    هر دفعه که بیشتر از یک هفته دیتابیس آپدیت نشده باشه یه فایل 200 و چند مگی (هر دفعه بین 205 تا حدود 260 مگ متغیر بوده) رو واسه دانلود مشخص میکنه که تا کل این مقدار رو دانلود نکنه آپدیت کامل نمیشه
    خوب اگه این قانونش باشه که ترافیک اینترنت رو تلف میکنه! و اگه این یه مشکله، چطور باید رفعش کرد؟؟؟

پیشاپیش از راهنمییتون ممنونم

15. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

فقط الان مشکلی که دارم آپدیت نشدن برنامه هستش!..... Faild میشه آپدیت!!
    در رابطه با آپدیت برنامه باید عرض کنم که برابر با دریافت نسخه جدید فایروال هست. بنابراین نباید انتظار داشته باشید که هر بار آپدیت برنامه دریافت کنید.

ولی اینکه پیغام "برنامه آپدیت است" نمیده و خطا میاد. احتمالا برمیگرده به نسخه فایروال.... نسخه بتا نصب کردید؟

هر دفعه که بیشتر از یک هفته دیتابیس آپدیت نشده باشه یه فایل 200 و چند مگی (هر دفعه بین 205 تا حدود 260 مگ متغیر بوده) رو واسه دانلود مشخص میکنه
    اگر منظور از بیشتر از یک هفته یه چیزی در حدود دوهفته یا 15 روز باشه حق باشماست.... به علت تغییر در امضاها و دیتابیس؛ کومودو کل دیتابیس را دریافت میکنه که همون حدود 220 مگ هست....

اما اینکه راه حل چیست نباید بزارید بیش از این مقدار دیتابیس آپدیت نشه.... یعنی حداقل هفته ای یکبار دیتابس را آپدیت کنید...... البته این در شرایط خاص هست. وگرنه هر روز باید دیتابیس را آپدیت کرد. اگر هم سیستم به نت دسترسی داره، کلا آپدیت را بزارید روی اتوماتیک تا همیشه آخریت تعاریف دیتابیس را دریافت کنه......

اما اگر سیستم به نت دسترسی نداره و وضعیت به شکلی هست که در دوره های زمانی دوهفته به دوهفته (یا بیشتر) آپدیت نمیشه باید تدابیر دیگری بیندیشید که بهترین راه انتقال دیتابیس از روی سیستمی هست که به نت دسترسی داره (آپدیت آفلاین)

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

اگر منظور از بیشتر از یک هفته یه چیزی در حدود دوهفته یا 15 روز باشه حق باشماست.... به علت تغییر در امضاها و دیتابیس؛ کومودو کل دیتابیس را دریافت میکنه که همون حدود 220 مگ هست....

اما اینکه راه حل چیست نباید بزارید بیش از این مقدار دیتابیس آپدیت نشه.... یعنی حداقل هفته ای یکبار دیتابس را آپدیت کنید...... البته این در شرایط خاص هست. وگرنه هر روز باید دیتابیس را آپدیت کرد. اگر هم سیستم به نت دسترسی داره، کلا آپدیت را بزارید روی اتوماتیک تا همیشه آخریت تعاریف دیتابیس را دریافت کنه......

اما اگر سیستم به نت دسترسی نداره و وضعیت به شکلی هست که در دوره های زمانی دوهفته به دوهفته (یا بیشتر) آپدیت نمیشه باید تدابیر دیگری بیندیشید که بهترین راه انتقال دیتابیس از روی سیستمی هست که به نت دسترسی داره (آپدیت آفلاین)
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    دفعه آخر که همین امروز باشه حدود 5 روز از آخرین آپدیت گذشته و یه آپدیت 224 مگی دانلود میشه!!!

باز سعی میکنم بین آپدیتها وقفه نداشته باشه و امیدوارم حل بشه...

19. 2 کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •