تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 720 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اتفاقا مود دینامیک به نظر بنده بدترین مود هستش و از نظر من غیر قابل تحمله . دقت رنگ ها افت می کنه و تصویر پررنگ و مصنوعی میشه - شما چشماتون به تصویر با اشباع غیر طبیعی 7770 سامسونگ عادت کرده با تصویر طبیعی vt30 حال نمی کنی . بعد یک هفته بهش عادت می کنی طوری که اصلا دیگه نمی خوای led تماشا کنی
    شاید شما درست میفرمایید به علت نبود پول تقریبا بیخیال vt30 شده بودم و کلا تصاویر led رو دنبال میکردم و راستش تصاویر d8000 و d7000 سامسونگ رو دوست داشتم و میپسندیدم
    عزیزم توی این دنیا هیچ چیز قطعیت نداره حالا اگه یک دنیا بگن فلان شما اول به چشمای خودت اعتماد کن
    من برای احترام به نظر دوستان و اساتید سخنم رو اصلاح میکنم و میگم VT30 از دید من ( با چشمان من) اونجور که می بایست نبود!
    شفافیتش هم روی داینامیک نه تنها چشمم رو اذیت نکرد بلکه وقتی رفتم بازی call of duty رو بازی کنم(روی ایکس باکس) اونقدر برایتنس تصویر کم بود که مجبور شدم برم توی تنظیمات بازی و تا ته ببرم بالا.(قبلش روی یک lcd سامسونگ سری 5 بخوبی بازی میکردم)
    من 2950 پول دادم و امیدوارم به درجه رضایت مندی شما برسم

2. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

شاید شما درست میفرمایید به علت نبود پول تقریبا بیخیال vt30 شده بودم و کلا تصاویر led رو دنبال میکردم و راستش تصاویر d8000 و d7000 سامسونگ رو دوست داشتم و میپسندیدم
    عزیزم توی این دنیا هیچ چیز قطعیت نداره حالا اگه یک دنیا بگن فلان شما اول به چشمای خودت اعتماد کن
    من برای احترام به نظر دوستان و اساتید سخنم رو اصلاح میکنم و میگم VT30 از دید من ( با چشمان من) اونجور که می بایست نبود!
    شفافیتش هم روی داینامیک نه تنها چشمم رو اذیت نکرد بلکه وقتی رفتم بازی call of duty رو بازی کنم(روی ایکس باکس) اونقدر برایتنس تصویر کم بود که مجبور شدم برم توی تنظیمات بازی و تا ته ببرم بالا.(قبلش روی یک lcd سامسونگ سری 5 بخوبی بازی میکردم)
    من 2950 پول دادم و امیدوارم به درجه رضایت مندی شما برسم
    سلام دوست گرامی

تنظیماتی که در بالا گفتم رو انجام دادی؟؟؟(این تنظیمات برای بازی کردن روی مد دینامیک خیلی تاثیر داره)
    نتیجه چی بود؟

بنظره من اگه راضی نیستی میتونی همین الان تا تلوزیون این همه خواهان داره ردش کنی بره و همینجا بزارش برای فروش مطمئنا ضرر هم نمیکنی و ادم این همه پول بده و لذت نبره هیچ فایده ای نداره و به حرف این و اون هم اصلا توجه نکن و همه دنیا هم بگن vt30 خوبه ولی تو باید ببینی خودت چی میپسندی و اصل خودتی که باید لذت ببری و خود من یه LG داشتم تا دلت بخواد روشنایی داشت و یادمه بازی که باهاش میکردم با اینکه روشنایی خوبی داشت و کیفیتش هم نسبتا خوب بود ولی جزئیات درست معلوم نبود و دیروز داشتم بازی Red dead redcompetion رو بازی میکردم با vt30 و خدایی موقعی که بارون در بازی میبارید و رعد و برق میزد روحم تازه میشد و دوست داشتم بازی رو یه باره دیگه از اول تا اخرش ببرم و برای امثال من این تلوزیون عالی هست و البته نظره شما هم محترمه.
    Last edited by nob2003; 30-12-2011 at 17:23.

4. 5 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

3 تا لامپ جلوش روشنه ازین کم مصرفها که 30-40 وات هستند ازین کمتر سالنم تاریک میشه
    تلوزیونی که قرار باشه باهاش شام غریبان راه بندازی از دید من قابل دفاع نیست.
    نه من فقط جهت اطلاع خودم پرسیدم و دفاعی نکردم. جایی که من میخوام تلویزیون رو بذارم بذارم (نشیمن) 6تا لامپ 10-12 وات روشن هست میخواستم ببینم نورش با نور منزل شما چقدر تفاوت داره که تقریباً 2 سوم نور شما هست پس شاید بهتر بهم تصویر بده.

6. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست گرامی

تنظیماتی که در بالا گفتم رو انجام دادی؟؟؟(این تنظیمات برای بازی کردن روی مد دینامیک خیلی تاثیر داره)
    نتیجه چی بود؟

بنظره من اگه راضی نیستی میتونی همین الان تا تلوزیون این همه خواهان داره ردش کنی بره و همینجا بزارش برای فروش مطمئنا ضرر هم نمیکنی و ادم این همه پول بده و لذت نبره هیچ فایده ای نداره و به حرف این و اون هم اصلا توجه نکن و همه دنیا هم بگن vt30 خوبه ولی تو باید ببینی خودت چی میپسندی و اصل خودتی که باید لذت ببری و خود من یه LG داشتم تا دلت بخواد روشنایی داشت و یادمه بازی که باهاش میکردم با اینکه روشنایی خوبی داشت و کیفیتش هم نسبتا خوب بود ولی جزئیات درست معلوم نبود و دیروز داشتم بازی Red dead redcompetion رو بازی میکردم با vt30 و خدایی موقعی که بارون در بازی میبارید و رعد و برق میزد روحم تازه میشد و دوست داشتم بازی رو یه باره دیگه از اول تا اخرش ببرم. و برای امثال من این تلوزیون عالی هست و البته نظره شما هم محترمه.
    nob عزیز ممنون که وقت میذاری
    عزیزم تنظیمات شمارو انجام دادم و تصویر واقعا فرق کرد بسیار سپاسگزارم

میخواستم زودتر از این عکس بذارم اما سایت گویا مشکل داشت
    عزیزم دیشب بشدت توی ذوقم خورد چون کاملا چشمام و ذهنم به رنگهای براق و شفافیت LED عادت کرده بود...اما کم کم داره تصاویرش برام دلنشین میشه، روی شبکه های HD تصاویر مطلوب شده اما روی SD نه، بسیار ممنونم.
    Last edited by arash_a59; 30-12-2011 at 17:42.

8. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه من فقط جهت اطلاع خودم پرسیدم و دفاعی نکردم. جایی که من میخوام تلویزیون رو بذارم بذارم (نشیمن) 6تا لامپ 10-12 وات روشن هست میخواستم ببینم نورش با نور منزل شما چقدر تفاوت داره که تقریباً 2 سوم نور شما هست پس شاید بهتر بهم تصویر بده.
    من تلوزیون رو در پذیرایی دارم
    توی پذیرایی 2 تا لوستر هست که هر کدوم 3 تا لامپ داره از همون که گفتم
    یکی از لوستر ها تفریبا بالای TV هست اما معمولا چون نورخونه کم هست من لوستر دوم هم روشن میکنم و اینجاست که دیگه...
    همون ابتدای سخنم هم گفتم با تنظیمات اولیه که به شدت بد بود وقتی چراغ هارو کامل خاموش میکردی زیبا و متحیر کننده بود.

10. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پونل دهنت سرویس !
    این دیگه چه تصاویریه ؟ اینا هنوز SD بودن اگه بلوری باهاش ببینی چی میده ؟
    آقا یه زحمت میکشی با یه انیمیشن 2011 مثل (Rio یا Tangled) یا دزدان دریایی کارائیب 4 با رزولوشن 1920*1080 هم عکس از این آقا غوله بذاری ؟
    راستی نور خونتون چقدره ؟ مال ما تو بیشترین حالت 5 تا مهتابی و 2 تا لامپ کم مصرفه !
    به نظرت خوبه ؟ جواب میده ؟ یا تا گرون نشده برم یه LED Local Dimming بخرم .

12. این کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

nob عزیز ممنون که وقت میذاری
    عزیزم تنظیمات شمارو انجام دادم و تصویر واقعا فرق کرد بسیار سپاسگزارم

میخواستم زودتر از این عکس بذارم اما سایت گویا مشکل داشت
    عزیزم دیشب بشدت توی ذوقم خورد چون کاملا چشمام و ذهنم به رنگهای فراق و شفافیت LED عادت کرده بود...اما کم کم داره تصاویرش برام دلنشین میشه، روی شبکه های HD تصاویر مطلوب شده اما روی SD نه، بسیار ممنونم.
    خوب خوشحالم که بهتر شد تصویر و من هم چند روز بیشتر نیست این tv دستم رسیده و حتی هنوز وقت نکردم کاتالوگش رو بخونم و تنها چیزی که متوجه شدم این بود که در حالت گیم این تنظیم Eco Mode off اگه روشن باشه کلا گند میزنه به تصویر در حالی که در حالت تصاویر تلوزیون درپیت خودمون چندان تاثیری نداره.

14. 3 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب خوشحالم که بهتر شد تصویر و من هم چند روز بیشتر نیست این tv دستم رسیده و حتی هنوز وقت نکردم کاتالوگش رو بخونم و تنها چیزی که متوجه شدم این بود که در حالت گیم این تنظیم Eco Mode off اگه روشن باشه کلا گند میزنه به تصویر در حالی که در حالت تصاویر تلوزیون درپیت خودمون چندان تاثیری نداره.
    اگه به تنظیمات مطلوبی رسیدی من رو هم خبر کن
    با یکی از اساتید این فن در یه سایت دیگه (که شاید معرف حضور خیلی ها باشه) تماس گرفتم و نظر ایشون این بود که تا 150 ساعت رو پر نکرده نمیشه دقیق کالیبره کرد.
    راستی نمیدونید چه wifi adaptor به این VT30 میخوره؟ من یه tplink رو روی اون تست کردم نخورد و نشناخت!
    توی مدلهای اروپایی این دانگل روشون هست(که مدلش پیدا نکردم)

16. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پونل دهنت سرویس !
    این دیگه چه تصاویریه ؟ اینا هنوز SD بودن اگه بلوری باهاش ببینی چی میده ؟
    آقا یه زحمت میکشی با یه انیمیشن 2011 مثل (Rio یا Tangled) یا دزدان دریایی کارائیب 4 با رزولوشن 1920*1080 هم عکس از این آقا غوله بذاری ؟
    راستی نور خونتون چقدره ؟ مال ما تو بیشترین حالت 5 تا مهتابی و 2 تا لامپ کم مصرفه !
    به نظرت خوبه ؟ جواب میده ؟ یا تا گرون نشده برم یه LED Local Dimming بخرم .
    دوست عزیز ببخش که من جواب میدم
    به عنوان یه داداش کوچیکتر
    کل این بحث ها و مطالب برای این هست که چیزی بخریم که از تصاویرش لذت ببریم
    یکی از کنتراست بالا لذت میبره یکی از رنگهای دقیق یکی هم از روشنایی و برایتنس تصویر و یکی هم همه رو باهم دوست داره
    شما اگه یک LED کار درست و با کیفیت بگیری مطمئن باش که از تصاویرش لذت میبری، شاید کنتراست خدایی مثل VT30 نداشته باشه و مثلا در تاریکی سیاهیش 100% نباشه و خیلی پارامترهایی که فقط بدرد بنچمارک میخوره و دیگر هیچ... اما از تصاویرش لذت خواهی برد و همین مهمه!
    شما وقتی مهمون میاد خونتون نمیتونی بگی ببخشید من باید چندتا لامپ رو خاموش کنم تا تصویر بهتر شه، معمولا در مهمانی شما از حداکثر روشنایی منزلتون استفاده میکنید و در این حالت پلاسما کمترین کیفیت تصویر رو داره،
    برای من مهمون اومد و مهمونم نه کنتراست میدونست چیه نه دقت رنگ و ... یه آدم عادی اولین چیزیکه با دیدن تلوزیونم گفت این بود:
    چرا اینقدر نورش کمه و ماته؟!
    با 2200-2300 شما میتونید یک LED خوب بخرید و دغدغه کم و زیاد بودن نور خونه ، کالیبره یا غیر کالیبره بودن تصویر و ... رو ندارید مطمئن باشید بعد از خرید اون با دیدن یه VT30 نخواهید گفت واااااای خدای من این دیگه چیه کااااش اینو میخریدم!
    زیاد هم وارد مسائل تکنیکی نشید بیشتر به چشمان خودتون اعتماد کنید و ببینید که با چه تصویری لذت میبرید.
    موفق باشید.

18. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

این چه طرزه حرف زدنه!!!

20. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •