سلام
خواهش می کنم، اتفاقاً اینکه نظر بدیم، باعث شده ما اینجا جمع بشیم.
منظور از رول آف رو برادر فلیپ زحمتش رو کشیدن.
بیش از 700 دلار قیمتش بوده؟ من نشنیده بودم. من همون زیر 500 دلار شنیدم.
صدای خواننده بهترین قسمت این هدفون هستش واقعاً. ولی خب شاید مشکل در اینه که برای من وستون 4 مثل بنچمارک در مید می مونه. و وقتی z1000 رو با w4r مقایسه می کنم، سونی از اون ضعیفتره.
احتمالاً نباید این جمله رو که "ویژگی خاصی تو صداش نداره" به کار می بردم. مطمئناً اگر وستون رو نداشتم، اونوقت وقتی می خواستم از z1000 یاد کنم، می گفتم هدفونی هستش که مید خوبش بهترین ویژگی هستش. این هدفون (z1000) هم توی بیس و هم تریبل، بعضی جا ها پایین تر از فلت هستش، از اونور سبک ارائه مطلبش کاملاً محتاطانه هستش. یعنی بیس کاملاً نرم هستش و کلاً هیچ وقت شما نمی بینین نتی رو توی صورتتون بکوبه. برای همین من واژۀ ملو رو استفاده کردم.
من راستش انتظار داشتم صدای هدفون عوض بشه، ولی بعد از 2 ماه استفاده، بعضی چیزها بدون تغییر موند. من باز هم تصور می کنم این هدفون برای استفاده در استودیو و استفادۀ طولانی مدت بهینه شده. چون تمام ویژگی هاش برای من نشان از همین مطلب داره. از پشت بسته بودنش تا 2 تا کابل و ... .
قضیۀ دیگه توی صداش اینه که همونطور که گفتم، این هدفون کلاً خیلی صدای ملویی داره (این واژه رو از خودم در آوردم

) مثلاً توی بیس، ضربات بیس سریع و پانچی نیستن. یا توی لو تریبل (یا upper mid)، انگار 1 پرده کشیدن بین شما و نوازنده ها. نکتۀ خیلی جالبی که بر همین اساس من توی این هدفون دیدم، تفاوت خیلی زیاد صدای این هدفون در سبک های مختلف هستش، این هدفون با سبک پاپ و سول که خواننده نقش مهمی داره، واقعاً عالی هستش ولی موقعی که من می خوام، باهاش چند تا ترک راک یا متال گوش بدم، واقعاً اوضاعش داغونه به نظرم. هدفون کاملاً کند هستش، توی تریبل کلاً صدا مبهم هستش و واقعاً با اون چیزی که از مدل دیگۀ سونی یعنی ex1000 یادمه، خیلی تفاوت داره این هدفون. ex1000 توی upper mid (یا low treble) یک پیک بد داشت. و کلاً تریبلش به اندازۀ بقیۀ فرکانس هاش خوب نبود. (البته اختلافش کم بود.) و توی بیس، با اینکه بیسش نزدیک فلت بود، ولی واقعاً تا فرکانس های پایینتری می رفت. و هدفون کاملاً سریعتری از z1000 بود. ولی خب بر همین اساس اصلاً به آرومی و نرمی z1000 نبود.