تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 602 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این مکالمه در مورد هدفون sony z1000 هستش.
    می تونیم وارد جزئیات بشیم؟ شما صدای این هدفون به علاوه M50 و چندین In-Ear حرفه ای را شنیده اید. به نظر شما این هدفون چه ویژگی باید داشته باشد که ندارد؟
    موفق باشید.

راستش من m50 رو در حد 15 دقیقه استفاده کردم، اونم تو شرایطی که خیلی برای تست مناسب نبود. برای همین خب خیلی دقیق نمی تونم مقایسه کنم.
    در مورد z1000 به نظرم چند تا ویژگی مهم داره:
    1- اصلاً صداش در حد 1 هدفون 480 دلاری نیست و صداش لااقل در حد زیر 300 دلار هستش.
    2- این هدفون سبک صدای واقعاً خاصی داره، به نظرم سبک صداش U برعکس هستش. مخصوصاً به نظرم توی بیس، رول آف زود هنگام داره البته این مسئله به خاطر کم بودن مقدار بیس و نرم بودن بیس بیشتر از اونچیزی که باید توی چشم میاد.
    3- کیفیت بالای بدنش، و سیم هاش، نقش خیلی زیادی در قیمت بالاش داره
    4- توانایی تحمل انرژی الکتریکی بالایی داره

این ها رو با هم در نظر بگیری، به این نتیجه می رسی که این هدفون بهینه شده برای استفادۀ بسیار طولانی مدت، در استودیو و اون هم با آهنگ هایی که خام هستن و نه هنوز مستر شدن و نه ... و برای آدم عادی در خونه، اصلاً انتخاب خوبی نیست (با توجه به قیمتش البته)
    می پرسی چرا؟ حالابراساس 4 ویژگی ای که از z1000 قبلاً گفتم، 4 تا دلیل دارم:

1- فردی که توی خونه فقط کیفیت صدا براش مهمه، وقتی قیمت 480 دلاری رو می بینه، انتظار بیشتری داره. مگر اینکه طرف گوشش به شدت به دنبال صدای خیلی ملو (mellow) باشه.
    2- صداش ویژگی خاصی نداره، و کاملاً صدای محتاطی داره، برای همین توی استفاده های خیلی طولانی و با آهنگ هایی که حتی مستر هم نشدن، به هیچ وجه باعث خسته کردن گوش نمیشه.
    3- کیفیت بالای بدنش، این امکان رو میده که توی محیط های خشن، به خوبی دووم بیاره و وجود 2 تا سیم با کیفیت خیلی بالا، واقعاً تحسین بر انگیز و برای توی استودیو ها مثل نعمت می مونه.
    4- تحمل انرژی بالاش، باعث می شه بدون نگرانی به هر وسیله ایی زده بشه و اگر حتی اشتباهاً به وسیلۀ دیگه ایی زده بشه، احتمال آسیب دیدگیش کم باشه.

این ها رو وقتی در نظر بگیری، می بینی برای کسی که توی خونه نشسته و به آهنگ گوش می ده، خیلی از این ویژگی ها بی فایده و پول دادن الکی هستش. ولی برای استفاده در استودیو هم اگر در نظر بگیریم، باز هم به نظرم قیمتش می تونست حتی تا 100 دلار هم پایینتر از اینی باشه که می دنش.
    Last edited by rave-87; 27-09-2013 at 14:01.

2. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WILD GOAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درود
    یه iriver e150 دارم و میخوام واسش یه هدفون بگیرم.
    تا 50 تومن چی میشه گرفت؟
    با توجه یه پلیرم تا چقد ارزش خرج واسه یه هدفون دارم؟

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قیمتش داخل ایران چنده این Z1000 ؟ ارتقای خوبی هست برای من از سنهایزر اچ دی 280 پرو؟کیف هم داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بین دو مدل EP-660 و EP-630 از Creative کدومو انتخاب کنم بهتره
    ممنون

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مکالمه در مورد هدفون sony z1000 هستش.

راستش من m50 رو در حد 15 دقیقه استفاده کردم، اونم تو شرایطی که خیلی برای تست مناسب نبود. برای همین خب خیلی دقیق نمی تونم مقایسه کنم.
    در مورد z1000 به نظرم چند تا ویژگی مهم داره:
    1- اصلاً صداش در حد 1 هدفون 480 دلاری نیست و صداش لااقل در حد زیر 300 دلار هستش.
    2- این هدفون سبک صدای واقعاً خاصی داره، به نظرم سبک صداش U برعکس هستش. مخصوصاً به نظرم توی بیس، رول آف زود هنگام داره البته این مسئله به خاطر کم بودن مقدار بیس و نرم بودن بیس بیشتر از اونچیزی که باید توی چشم میاد.
    3- کیفیت بالای بدنش، و سیم هاش، نقش خیلی زیادی در قیمت بالاش داره
    4- توانایی تحمل انرژی الکتریکی بالایی داره

این ها رو با هم در نظر بگیری، به این نتیجه می رسی که این هدفون بهینه شده برای استفادۀ بسیار طولانی مدت، در استودیو و اون هم با آهنگ هایی که خام هستن و نه هنوز مستر شدن و نه ... و برای آدم عادی در خونه، اصلاً انتخاب خوبی نیست (با توجه به قیمتش البته)
    می پرسی چرا؟ حالابراساس 4 ویژگی ای که از z1000 قبلاً گفتم، 4 تا دلیل دارم:

1- فردی که توی خونه فقط کیفیت صدا براش مهمه، وقتی قیمت 480 دلاری رو می بینه، انتظار بیشتری داره. مگر اینکه طرف گوشش به شدت به دنبال صدای خیلی ملو (mellow) باشه.
    2- صداش ویژگی خاصی نداره، و کاملاً صدای محتاطی داره، برای همین توی استفاده های خیلی طولانی و با آهنگ هایی که حتی مستر هم نشدن، به هیچ وجه باعث خسته کردن گوش نمیشه.
    3- کیفیت بالای بدنش، این امکان رو میده که توی محیط های خشن، به خوبی دووم بیاره و وجود 2 تا سیم با کیفیت خیلی بالا، واقعاً تحسین بر انگیز و برای توی استودیو ها مثل نعمت می مونه.
    4- تحمل انرژی بالاش، باعث می شه بدون نگرانی به هر وسیله ایی زده بشه و اگر حتی اشتباهاً به وسیلۀ دیگه ایی زده بشه، احتمال آسیب دیدگیش کم باشه.

این ها رو وقتی در نظر بگیری، می بینی برای کسی که توی خونه نشسته و به آهنگ گوش می ده، خیلی از این ویژگی ها بی فایده و پول دادن الکی هستش. ولی برای استفاده در استودیو هم اگر در نظر بگیریم، باز هم به نظرم قیمتش می تونست حتی تا 100 دلار هم پایینتر از اینی باشه که می دنش.
    سلام rave عزیز.

من متوجه نشدم منظورتون از roll off زود هنگام توی بیس چیه؟یعنی ما یه فرکانس هایی رو توی رول آف از دست میدیم؟اگه میشه بیشتر توضیح بدید .البته به نظرم توی low bass کمبود احساس میشه.من فکر میکنم با توجه به قیمت بیش از 700 دلاری که در ابتدا قیمت گداری شد قیمت 480 دلار(هرچند تولیدش متوقف شده) بدلیل عملکرد تنها یک چیز اونم از دید من کاملا به قیمت ارزش گداری شده اون هم عملکرد هدفون توی mid و صدای خواننده اس.همینطور ارائه جزییات دقیق به خصوص تفکیک بین سازها.من فکر می کنم قصد سونی کاربرد دوگانه اش توی خونه و استودیو بوده چون به هر حال با توجه به وزن و جثه اش حالت semi portable داره.این هدفونی که آدم با هاش خیلی دیر اخت میشه.به خصوص بعد از خرید که burn in نشده حس پول دور ریختن رو به آدم میده اما کم کم اونقدر محبوب میشه که جای هدفون های دیگه رو بدون اینکه نیاز به خرید آمپ گرونی داشته باشی میگیره.همش احساس میکنی هر چی بیشتر باهاش گوش میدی صداش بهتر میشه. هرچند شاید این یه مسئله روانی باشه و بیشتر یه دلیل عادت کردن ذهن به اون نوع صدا باشه.بعد یه توضیح هم در مورد اینکه "صداش ویژگی خاصی نداره " و صدای" mellow " بدید .یعنی استفاده اون توی خونه بیشتر به شنونده هایی بر میگرده که دنبال صدای خوشایند یا همه پسند تری اند.ببخشید من اظهار نظر کردم فقط میخواستم حس مثبتم رو از داشتن این هدفون بگم.ممنون.

7. 2 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام rave عزیز.

من متوجه نشدم منظورتون از roll off زود هنگام توی بیس چیه؟یعنی ما یه فرکانس هایی رو توی رول آف از دست میدیم؟اگه میشه بیشتر توضیح بدید .البته به نظرم توی low bass کمبود احساس میشه.من فکر میکنم با توجه به قیمت بیش از 700 دلاری که در ابتدا قیمت گداری شد قیمت 480 دلار(هرچند تولیدش متوقف شده) بدلیل عملکرد تنها یک چیز اونم از دید من کاملا به قیمت ارزش گداری شده اون هم عملکرد هدفون توی mid و صدای خواننده اس.همینطور ارائه جزییات دقیق به خصوص تفکیک بین سازها.من فکر می کنم قصد سونی کاربرد دوگانه اش توی خونه و استودیو بوده چون به هر حال با توجه به وزن و جثه اش حالت semi portable داره.این هدفونی که آدم با هاش خیلی دیر اخت میشه.به خصوص بعد از خرید که burn in نشده حس پول دور ریختن رو به آدم میده اما کم کم اونقدر محبوب میشه که جای هدفون های دیگه رو بدون اینکه نیاز به خرید آمپ گرونی داشته باشی میگیره.همش احساس میکنی هر چی بیشتر باهاش گوش میدی صداش بهتر میشه. هرچند شاید این یه مسئله روانی باشه و بیشتر یه دلیل عادت کردن ذهن به اون نوع صدا باشه.بعد یه توضیح هم در مورد اینکه "صداش ویژگی خاصی نداره " و صدای" mellow " بدید .یعنی استفاده اون توی خونه بیشتر به شنونده هایی بر میگرده که دنبال صدای خوشایند یا همه پسند تری اند.ببخشید من اظهار نظر کردم فقط میخواستم حس مثبتم رو از داشتن این هدفون بگم.ممنون.
    رول اف به این معنیه که در یک بازه فرکانسی صدا دچار تعدیل بشه و نسبت به بخش های دیگه از حیث دامنه کاهش معنادار داشته باشه. بعنوان مثال میگم فلان هدفون در محدوده 3.2 کیلوهرتز تا 3.4 کیلوهرتز دارای 3 یا 4 دسی بل رول اف هست، یعنی در این محدوده (البته با یک شیب کاهشی و افزایشی) شدت فرکانس کم میشه که میتونیم بهش بگیم -3dB رول اف که -3 دسی بل در واقع باعث کاهش شدت صدا به اندازه 50% خواهد شد.

9. 5 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

سلام و روزتون بخیر.

هدفون این ایر که برای سانسا کلیپ زیپ/پلاس تهیه میکنیم چه امپدانسی باید داشته باشه تا بدون آمپ درایو بشه؟
    تو هد-فای خیلی گشتم ولی جواب روشنی پیدا نکردم. نوشته بودن سانسا یک اهمه! من که معنیشو نفهمیدم...
    بعضی ها تجربه ی شخصی داشتن که تا 60-70 اهم مشکلی نداشتن ولی عده ای هم بطور کلی توصیه کرده بودن که بالای 16 اهم استفاده نشه...

نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام rave عزیز.

سلام
    خواهش می کنم، اتفاقاً اینکه نظر بدیم، باعث شده ما اینجا جمع بشیم.
    منظور از رول آف رو برادر فلیپ زحمتش رو کشیدن.
    بیش از 700 دلار قیمتش بوده؟ من نشنیده بودم. من همون زیر 500 دلار شنیدم.
    صدای خواننده بهترین قسمت این هدفون هستش واقعاً. ولی خب شاید مشکل در اینه که برای من وستون 4 مثل بنچمارک در مید می مونه. و وقتی z1000 رو با w4r مقایسه می کنم، سونی از اون ضعیفتره.
    احتمالاً نباید این جمله رو که "ویژگی خاصی تو صداش نداره" به کار می بردم. مطمئناً اگر وستون رو نداشتم، اونوقت وقتی می خواستم از z1000 یاد کنم، می گفتم هدفونی هستش که مید خوبش بهترین ویژگی هستش. این هدفون (z1000) هم توی بیس و هم تریبل، بعضی جا ها پایین تر از فلت هستش، از اونور سبک ارائه مطلبش کاملاً محتاطانه هستش. یعنی بیس کاملاً نرم هستش و کلاً هیچ وقت شما نمی بینین نتی رو توی صورتتون بکوبه. برای همین من واژۀ ملو رو استفاده کردم.
    من راستش انتظار داشتم صدای هدفون عوض بشه، ولی بعد از 2 ماه استفاده، بعضی چیزها بدون تغییر موند. من باز هم تصور می کنم این هدفون برای استفاده در استودیو و استفادۀ طولانی مدت بهینه شده. چون تمام ویژگی هاش برای من نشان از همین مطلب داره. از پشت بسته بودنش تا 2 تا کابل و ... .

قضیۀ دیگه توی صداش اینه که همونطور که گفتم، این هدفون کلاً خیلی صدای ملویی داره (این واژه رو از خودم در آوردم) مثلاً توی بیس، ضربات بیس سریع و پانچی نیستن. یا توی لو تریبل (یا upper mid)، انگار 1 پرده کشیدن بین شما و نوازنده ها. نکتۀ خیلی جالبی که بر همین اساس من توی این هدفون دیدم، تفاوت خیلی زیاد صدای این هدفون در سبک های مختلف هستش، این هدفون با سبک پاپ و سول که خواننده نقش مهمی داره، واقعاً عالی هستش ولی موقعی که من می خوام، باهاش چند تا ترک راک یا متال گوش بدم، واقعاً اوضاعش داغونه به نظرم. هدفون کاملاً کند هستش، توی تریبل کلاً صدا مبهم هستش و واقعاً با اون چیزی که از مدل دیگۀ سونی یعنی ex1000 یادمه، خیلی تفاوت داره این هدفون. ex1000 توی upper mid (یا low treble) یک پیک بد داشت. و کلاً تریبلش به اندازۀ بقیۀ فرکانس هاش خوب نبود. (البته اختلافش کم بود.) و توی بیس، با اینکه بیسش نزدیک فلت بود، ولی واقعاً تا فرکانس های پایینتری می رفت. و هدفون کاملاً سریعتری از z1000 بود. ولی خب بر همین اساس اصلاً به آرومی و نرمی z1000 نبود.

سلام و روزتون بخیر.

هدفون این ایر که برای سانسا کلیپ زیپ/پلاس تهیه میکنیم چه امپدانسی باید داشته باشه تا بدون آمپ درایو بشه؟
    تو هد-فای خیلی گشتم ولی جواب روشنی پیدا نکردم. نوشته بودن سانسا یک اهمه! من که معنیشو نفهمیدم...
    بعضی ها تجربه ی شخصی داشتن که تا 60-70 اهم مشکلی نداشتن ولی عده ای هم بطور کلی توصیه کرده بودن که بالای 16 اهم استفاده نشه...

نظر شما چیه؟

سلام
    امپدانس به صورت تکی چیز خاصی از درایو شدن یا نشدن نمی گه. کلاً فاکتور گمراه کننده ایی هستش. من چند وقتیه به این نتیجه با اطمینان رسیدم، که کلاً بر اساس مشخصات رو کاغذ نباید تصمیم گرفت. مثلاً توی همین بحث درایو شدن، من نمونه هایی دیدم با امپدانس کم و حساسیت نسبتاً بالا، ولی با قابلیت درایو شدن بسیار سخت.
    اون که 1 اهم یا کمتر از 1 اهمه، امپدانس خروجی سانسا هستش. که قضیش فرق می کنه.
    می تونم بگم تمامی هدفون داخل گوشی هایی که توی این 2 سال طراحی شدن، مشکلی با سانسا ندارن. فقط شما مطمئن باش که سبک صداش مناسبته و هدفون توی این 2 سال طراحی شده باشه.
    Last edited by rave-87; 28-09-2013 at 09:36.

12. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان...اگر کیفیت واقعی هندذفری و هدفون ربطی به نوع دستگاه پخش کننده داره،،،،بی زحمت یه مدلی بهم معرفی کنید که با دستگاه Marshal ME-726 خوب کار بده و نهایت کیفیت صدا رو داشته باشه....در ضمن یه سوال دیگه،این هدفونای فیلیپس که نهایتا 40-30 تومن هستن،تو بسته های پلاستیکی چطورن از نظر کیفیتی؟امیدوارم فهمیده باشید کدومارو میگم...ممنون میشم جوابامو سریع بدید...

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم، اتفاقاً اینکه نظر بدیم، باعث شده ما اینجا جمع بشیم.
    منظور از رول آف رو برادر فلیپ زحمتش رو کشیدن.
    بیش از 700 دلار قیمتش بوده؟ من نشنیده بودم. من همون زیر 500 دلار شنیدم.
    صدای خواننده بهترین قسمت این هدفون هستش واقعاً. ولی خب شاید مشکل در اینه که برای من وستون 4 مثل بنچمارک در مید می مونه. و وقتی z1000 رو با w4r مقایسه می کنم، سونی از اون ضعیفتره.
    احتمالاً نباید این جمله رو که "ویژگی خاصی تو صداش نداره" به کار می بردم. مطمئناً اگر وستون رو نداشتم، اونوقت وقتی می خواستم از z1000 یاد کنم، می گفتم هدفونی هستش که مید خوبش بهترین ویژگی هستش. این هدفون (z1000) هم توی بیس و هم تریبل، بعضی جا ها پایین تر از فلت هستش، از اونور سبک ارائه مطلبش کاملاً محتاطانه هستش. یعنی بیس کاملاً نرم هستش و کلاً هیچ وقت شما نمی بینین نتی رو توی صورتتون بکوبه. برای همین من واژۀ ملو رو استفاده کردم.
    من راستش انتظار داشتم صدای هدفون عوض بشه، ولی بعد از 2 ماه استفاده، بعضی چیزها بدون تغییر موند. من باز هم تصور می کنم این هدفون برای استفاده در استودیو و استفادۀ طولانی مدت بهینه شده. چون تمام ویژگی هاش برای من نشان از همین مطلب داره. از پشت بسته بودنش تا 2 تا کابل و ... .

قضیۀ دیگه توی صداش اینه که همونطور که گفتم، این هدفون کلاً خیلی صدای ملویی داره (این واژه رو از خودم در آوردم) مثلاً توی بیس، ضربات بیس سریع و پانچی نیستن. یا توی لو تریبل (یا upper mid)، انگار 1 پرده کشیدن بین شما و نوازنده ها. نکتۀ خیلی جالبی که بر همین اساس من توی این هدفون دیدم، تفاوت خیلی زیاد صدای این هدفون در سبک های مختلف هستش، این هدفون با سبک پاپ و سول که خواننده نقش مهمی داره، واقعاً عالی هستش ولی موقعی که من می خوام، باهاش چند تا ترک راک یا متال گوش بدم، واقعاً اوضاعش داغونه به نظرم. هدفون کاملاً کند هستش، توی تریبل کلاً صدا مبهم هستش و واقعاً با اون چیزی که از مدل دیگۀ سونی یعنی ex1000 یادمه، خیلی تفاوت داره این هدفون. ex1000 توی upper mid (یا low treble) یک پیک بد داشت. و کلاً تریبلش به اندازۀ بقیۀ فرکانس هاش خوب نبود. (البته اختلافش کم بود.) و توی بیس، با اینکه بیسش نزدیک فلت بود، ولی واقعاً تا فرکانس های پایینتری می رفت. و هدفون کاملاً سریعتری از z1000 بود. ولی خب بر همین اساس اصلاً به آرومی و نرمی z1000 نبود.
    ممنون از جوابتون.من در کل با شما موافقم.اما میخوام در مورد قسمت دوم صحبتاتون -که z1000 رو با ex1000 مقایسه کردید بگم که به نظرم عملکرد ex1000 توی محدوده تریبل ضعف داره وحتی دچار سیبیلانس میشه این مسئله نه تنها مید بلکه ایمیجنگ و تفکیک بین سازها رو هم تحت تاثیر قرار میده.به خصوص توی پنینگ به چپ و راست بیشتر در جلو متمرکز میشه تا اطراف سر.هر چند سواند استیج بازی داره اما این مشکل حتی در سبک های به خصوص متال بدجور خودش رو نشون میده و گوش رو بعد از یک یا دو ترک داغ میکنه.که باید متوسل به اکولایزر برای تعدیل کردن صداش تو تریبل شد.هر چند بیس بسیار بهتری به خصوص تو محدوده low bass داره که اون رو نسبت به z1000 برتر میکنه و همینطور در سواند استیج که در عرض بیشتر از z1000 هست اما توی سبکهای دیگه -جز متال و زیر شاخه هاش - کفه سنگین بیشتر با z1000 هستش.هر چند جالب نیست که یه تو گوشی رو با یه هدفون close مقایسه کرد-گرچه خودم همیشه این کار رو میکنم- dt880 رو اگر باز یا بسته بودن و نوع استفاده -توی استودیو- در نظر نگیریم با توجه به قیمت بسیار کمتر از z1000 صدای بسیار بهتر،به لحاظ طبیعی بودن و بیس فوق العاده و پرجزییات و نهایتا شفافیت تحویل میده.اما با توجه به بسته بودن هدفون z1000 و توقف تولیدش با توجه به موجودی زیادی که ازش نمونده (با دلار ارزون) نمیشه براش جایگزین بهتری رو سراغ گرفت.ببخشید اینهایی که گقتم فقط یه نظر شخصیه همین.

15. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •