تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 561 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 5603

نام تاپيک: سخنان كوتاه از بزرگان جهان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

عشق یعنی با دیگری یگانه شدن و اخگر ایزدی را در دیگری یافتن
    پائلو کوئلیو -کنار رود پیدرا نشستم و گریستم

داره خودمونی میشه bess0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    World

پيش فرض

آدم های حقیر،انسانهای والا را دیوانه میپندارند. چرا که این انسانها سرشت نامعقول
    تری داشته و به سمت چیزهای استثنائی جذب میشوند:چیزهایی که هیچ جذابیتی برای بسیاری
    از مردم ندارند .

فردریش نیچه

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد
    نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم.

آندرو متیوز

ارزش استاد را دانستن هنر نیست ، بلکه بایستگی و وظیفه است .
    اُرد بزرگ

3. 4 کاربر از bess0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

حتي آنگاه که بدون اميد زندگي مي کنيم هم آرزوهايي داريم . دانته

صدها راه براي پند و اندرز دادن وجود دارد اما بيشتر بدترين گونه آن ، که همان رو راست پند گفتن است را برمي گزينيم . ارد بزرگ

بهشت نيز در تنهايي ديدني نيست . دانته

چيزي عوض نمي شود ماييم که دگرگون مي شويم . هنري ديويد تورو

5. 2 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

اندرز پيران ، بيشتر زمان ها مملو از خون و درد است که بدبختانه جوان از فهم آن ناتوان است . ارد بزرگ

مهم نيست اگر زمين بخوريد ، مهم دوباره برخاستن است . وينسنت لمباردي

7. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

انسان دو مشکل بزرگ دارد:اول از کجا باید شروع کند و دوم کجا باید توقف کند
    پائلو کوئلیو - زهیر

9. این کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

* «وقتی زنی دانشمند می‌شود، معمولا نشان آن است که در اندام‌های تناسلی او اختلالی روی داده است.»[۱]
    * «زن هنوز قادر به دوستی نیست؛ زنانَْ گربه، پرنده یا در بهترین حالت گاو باقی مانده‌اند.»[۱]
    * «مرد ِ فرودست برتر از زن ِ فرادست است.»[۱]
    * «آرزوکردن چقدر شعف‌انگیز است، اما وقتی به آرزوی خود رسیدیم، شعف از درون ما رخت برمی بندد.»
    * «آنچه نابودم نکند، قدرتمندترم می‌سازد.»
    * «آن که پرنده نیست نباید بر پرتگاه‌ها آشیان سازد.»
    * «اراده موجب آزادی است زیرا خواستن، آفریدن است، این است تعلیم من و تنها کار شما آموختن فن آفریدن خواهد بود.»
    * پرطرفدارترین مواد مخدر در اروپا عبارتند از الکل و مسیحیت
    * «اگر شما دشمن دارید، بدی او را با خوبی پاداش ندهید زیرا این امر موجب شرمساری او می‌گردد ولی به او وانمود کنید که او با این عمل خود برای شما خدمتی انجام داده‌است.»
    * «انسان هرچه را می‌باید می‌تواند کرد و هرگاه کسی گوید که نمی‌تواند کرد این خود دلیل است بر این که او از روی جدیت اراده نمی‌کند.»
    * «این واقعیتی است که روح ترجیح می‌دهد به سوی بیماران و اندوهمندان فرود آید.»
    * «با آدمیان زیستن دشوار است. زیرا خاموش‌ماندن بسی دشوارتر است.»
    * «بدترین پاداش یک استاد این است که شاگردانش تا ابد در حال شاگردی وی باقی مانند.»
    * «برای این که بت‌پرست نباشی کافی نیست بت‌ها را بشکنی، باید روح بت پرستی را در خود بکشی.»
    * «برای این که خوب زندگی کنی باید خودت را بالای زندگی نگاه داری، پس بیاموز که همیشه بالا روی و بیاموز که همیشه به پائین نگاه کنی.»
    * «بشر بی‌رحم‌ترین حیوانات نسبت به خود است.»
    * «بشر در این دنیا بیشتر از همه موجودات مصیبت و عذاب کشیده، بهترین دلیلش هم این است که در بین تمام آنها فقط او می‌تواند بخندد.»
    * «بشر موجودی است که باید بر خود غلبه کند.»
    * «بگذار روح خود را در آن فضائی که دوست دارم پرواز دهم زیرا من در کتابخانه خود بسان فرمانروایی واهی می‌مانم که در قصر خود نشسته، گاهی با فلاسفه و زمانی با سفرای شیرین‌سخن، صحبت می‌دارد.»
    * «تحمل زندگی سخت است ولی نباید چنین وضعی را اقرار کرد.»
    * «جنگ قانون ابدی زندگی است و صلح راحت باش میان دو جنگ است.»
    * «خودخواهی ماهیت واقعی یک روح باشکوه‌است.»
    * «خودستا مایل است که به وسیله شما اعتماد به خود را بیاموزد، وی از نگاه‌های شما تغذیه می‌کند و در دست‌های شما تعریف و تمجید نسبت به خود را می‌بلعد.»
    * «خیلی بهتر بود که یونانیان مغلوب ایرانیان می‌شدند تا مغلوب رومیان.»
    * «دربین مردمان کوچک دروغ‌گویی فراوان است.»
    * «در کوهستان کوتاه‌ترین راه، از قله‌ای به قله دیگر است اما برای گذشتن از آن باید پاهای دراز داشت.»
    * «دلیری کنید و به خود ایمان داشته باشید، به خود و اندرونهٔ خود! هر که به خود ایمان نداشته باشد همیشه دروغ می‌گوید.»
    * «دوست می‌دارم آنکه را روان‌اش خویشتن بر بادده‌است و نه اهل سپاس‌خواستن است و نه اهل سپاس گزاردن، زیرا که همواره بخشنده‌است و به دور از پاییدن خویشتن.»
    * «زمین پر از اشخاص زاید و بی فایده‌است که سد راه واقعی می‌باشند، کاش می‌شد این‌ها را به امید عمر جاودانی از این جهان دور کرد.»
    * «زن بهتر از مرد روحیه اطفال را می‌فهمد ولی مرد از زن به بچه شبیه‌تر است، در مرد حقیقی روح طفل نهفته‌است و برای بازی روحش پرواز می‌کند.»
    * «سعی مکن بر ضد جریان باد آب‌دهن اندازی.»
    * «شما فضیلت خودتان را آنقدر دوست می‌دارید که یک مادر بچه خود را، اما هرگز شنیده‌اید که مادری از محبت خود به فرزند خویش پاداش بخواهد.»
    * «شهامت، کسی دارد که ترس را بشناسد و آن را مغلوب خود سازد.»
    * «ضعیف‌ترها از راه‌های مخفی همواره به داخل حصن و حصین و زوایای قلب اشخاص قوی‌تر خزیده و در آن جا برای خود با دزدی کسب قدرت می‌کنند.»
    * «ما از طبیعت صحبت می‌داریم و فراموش می‌کنیم که ما خود طبیعت هستیم، بنابراین طبیعت چیزی است کاملأ غیر از آنچه ما در تلفظ نام آن احساس می‌کنیم.»
    * «مردم خودشان را با هرچیز خسته می‌کنند مگر با فهم و اندیشه.»
    * «مرغان دیگری هم هستند که بالاتر می‌پرند.»
    * «نتایج اعمال ما قهرأ به سروقت ما خواهد آمد ولو اینکه ما در این ضمن اصلاح حال کرده باشیم.»
    * «و اگر برای مدتی طولانی به چیزی ژرف خیره شوی، ژرفا نیز به تو خیره می‌شود.»
    * «وقتی به کاری مصمم شدی، دیگر درهای شک و تردید را از هر سو ببند.»
    * «همیشه اندکی دیوانگی در عشق هست اما همیشه اندکی منطق هم در دیوانگی هست.»
    * «هنگامی که مصمم به عمل شدید باید درهای تردید را کاملأ مسدود سازید.»
    * «آنچه هستی باش.»
    * «آشفتگی من از این نیست که تو به من دروغ گفته‌ای، از این آشفته‌ام که دیگر نمی‌توانم تو را باور کنم.»
    * «مردم آزادی را تنها زمانی طلب می‌کنند که هیچ قدرتی ندارند.»
    فردریش نیچه، فیلسوف مشهور آلمانی

11. 3 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

با زبان خوش و ملاطفت ، مي توانيد فيلي را با يک تار مو به دنبال خود بکشانيد . امثال الحکم

هيچ دوستي بهتر از تنهايي ، براي اهل انديشه نيست . ارد بزرگ

13. 3 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

* «آن که به نبوغ خویش وقعی نمی‌نهد و در بند آن است که مطبوع طبع کوته‌فکران جلوه کند نزد من مقام و منزلتی ندارد.»

* «اگر مردم می‌دانستند برای مقام استادی چه رنج‌ها برده‌ام و چه روزها و چه شب‌ها جان کنده‌ام هرگز از دیدن شگفتی‌های هنری‌ام متعجب نمی‌شدند.»

* «با کمتر از آن زحماتی که برای پوشاندن عادات زشت خود تحمل می‌کنیم، می‌توانیم ترک عادت کنیم.»

* «بلندنظر باشید و هدف‌های بزرگ تعیین کنید.»

* «بهترین دستور زندگی این است که انسان اعتماد به نفس داشته باشد و در پرتو سعی و جدیت به مقام و منزلتی برسد.»

* «تا زمانی که ننگ و جنایت دوام دارد، هیچ‌ندیدن و هیچ‌نشنیدن برای من منتهای خوشبختی است.»

* «تمام وعده و نویدهای دنیا، فریبی بیش نیست و بهترین دستور زندگانی این است که اعتماد به نفس داشته باشی و در پرتو سعی و مجاهدت خود به مقامی برسی.»

* «صلح ناحق بهتر از جنگ محق است.»

* «صلح و آرامش را فقط در جنگل می‌توان یافت.»

* «عشق، آدمی را به کمال می‌رساند.»

* «موسیقی برای آواز و نقاشی برای منظره، مانند شعر است برای کلمات، اما آنجا که موسیقی و شعر در فهماندن احساسات رقیق بشری کوتاه می‌آیند و در هنر خویش فرو می‌مانند، نوبت نقاشی شروع می‌شود. در بسیاری از موارد چیزی که پرده نقاشی به ما می‌فهماند، یک میلیون کلمه به ادای آن قادر نیست.»

* «نقاشی کن و زمان را از دست مده.»

* «در تکه سنگی فرشته‌ای دیدم، آنقدر سنگ را تراشیدم تا فرشته را آزاد کردم.»
    میکل‌آنژ بوناروتی، مجسمه ساز، نقاش و معمار ایتالیایی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

کسی که شادی رابشناسد دیگر نمی تواند بدون عصیانگری اندوه را تحمل کند
    پائلو کوئلیو - بریدا

16. این کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

* «اغلب گفته می‌شود که با اعمال زور، چیزی را نمی‌توان ثابت کرد. البته این کاملأ بستگی دارد به‌این که چه‌چیزی را بخواهند ثابت کنند.»
    * «پیرها هرچیزی را باور می‌کنند، پختگان به‌همه‌چیز بدگمانند، جوانان به‌همه‌چیز واقفند.»
    * «خداوند وقتی می‌خواهد کسی‌را فاسد سازد، او را به‌همه آرزوهایش می‌رساند.»
    * «می‌دانیدچرا در اروپا بعضی از آثار مرا خلاف اخلاق گویند؟ به خاطر این‌که من اخلاق اروپاییان را آن‌طور که هست معرفی می‌کنم.»
    * «وقتی همه بامن هم‌عقیده می‌شوند، تازه حس می‌کنم که اشتباه کرده‌ام.»
    * «هرچه می‌درخشد طلا نیست. حتمأ نصف مردم جهان کور هستند زیرا آن‌ها نمی‌توانند چیزی را ببینند مگر این‌که بدرخشد. آیینه برای کور به‌چه درد می‌خورد؟»
    * «مردهای جوان می‌خواهند وفـادار باشنـد و نیـستنـد و پیرمردان هم می‌خواهند وفادار نباشند و نمی‌توانند.»
    * «چقدر منطق اهل موسیقی مضحک است،درست در لحظه‌ای که آرزو می‌کنید کر باشید آنها انتظار دارند لال باشید»

* علم مرگ ادیان را رقم میزند
    اسكار وايلد

---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

* «اغلب گفته می‌شود که با اعمال زور، چیزی را نمی‌توان ثابت کرد. البته این کاملأ بستگی دارد به‌این که چه‌چیزی را بخواهند ثابت کنند.»
    * «پیرها هرچیزی را باور می‌کنند، پختگان به‌همه‌چیز بدگمانند، جوانان به‌همه‌چیز واقفند.»
    * «خداوند وقتی می‌خواهد کسی‌را فاسد سازد، او را به‌همه آرزوهایش می‌رساند.»
    * «می‌دانیدچرا در اروپا بعضی از آثار مرا خلاف اخلاق گویند؟ به خاطر این‌که من اخلاق اروپاییان را آن‌طور که هست معرفی می‌کنم.»
    * «وقتی همه بامن هم‌عقیده می‌شوند، تازه حس می‌کنم که اشتباه کرده‌ام.»
    * «هرچه می‌درخشد طلا نیست. حتمأ نصف مردم جهان کور هستند زیرا آن‌ها نمی‌توانند چیزی را ببینند مگر این‌که بدرخشد. آیینه برای کور به‌چه درد می‌خورد؟»
    * «مردهای جوان می‌خواهند وفـادار باشنـد و نیـستنـد و پیرمردان هم می‌خواهند وفادار نباشند و نمی‌توانند.»
    * «چقدر منطق اهل موسیقی مضحک است،درست در لحظه‌ای که آرزو می‌کنید کر باشید آنها انتظار دارند لال باشید»

* علم مرگ ادیان را رقم میزند
    اسكار وايلد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •