منم متوجه شدم چون نمی تونستم جواب رو بدست بیارم و فکر کنم 10 در نظر گرفتم
منم متوجه شدم چون نمی تونستم جواب رو بدست بیارم و فکر کنم 10 در نظر گرفتم
منم bat رو دیدم گفتم شاید معنی دیگه هم داره و خودم رو به خری زدم
Last edited by urchin7; 01-07-2012 at 12:35.
زیست براتون آسون بود؟
چند شنبه تو tv می بینیمت?![]()
من هم به نظرم رسید که شاید 10 باشه.ولی گفتم آخر برمیگرم روش فکر میکنم....خیلی سوال احمقانه ای بود...آخر که برگشتم متن سوال رو درس نخوندم و تقسیم بر دو نکردم (چون طول پاره خط رو داده بود) لذا با همون ده حساب کردم که باز هم تو گزینه ها نبود.... باید با 5 حساب میکردم....
خریت خودم بود....بایستی می فهمیدم اینا به همین راحتی یه سوال رو حذف نمیکنن....به مسئولین جلسه هم گفتیم یه آدم احمقی بود که گفت به من ربطی نداره....
در هر صورت حیف شد یک سوال....
شما مطمئن باش اگه به تخصص بررسی پول پارو میکنی.... این جامعه ی ایران اینقدر مریض داره که اگه همه ی عالم دکتر بشن هم باز هم دکتر کم میادسلام من پست شما رو دیدم حسابی جا خوردم !
چون خودم هدفم پزشکی هست
شاید منظور شما پرشکی عمومی هست که اینده خوبی نداره با طرح پزشک خانواده؟؟؟
وگرنه تخصص و فوق تخصص که دارن پول پارو می کنن
البته دکتر شدن اول راهه...شما با پشتوانه ی دکتر شدن میتونی کار های بزرگتری انجام بدی ساختمان سازی و سرمایه گذاری و....همه که با دکتر شدن میلیاردر نشدن....اولش شاید سخت باشه اما ممکنه...تازه پزشک های عمومی هم کم پول در نمیارن.....
پس تاپیک کنکوری های 92 رو کی میزنین ؟ : دی
دوستان دانشگاه ازاد داره . کارت های رشته های غیر پزشکی را می ده تا 14 وقت است اگر اشتباه نکنم
ادرس سایت نیز این است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جوابا نمیاد تو سایت
ساعت 3 شددددد
برای کنکور استرس نداشتم ولی الان دارم از استرس میمیرم . نمیدونم وقتی جوابا اومد ببینمشون یا نه![]()
ببینه حداقل تکلیفش معلوم میشه
اومدددددددددددددددددددددد دد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)