تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)
تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)
افتضاح باز میشه!![]()
عزیز تورنت بستگی به سید هایی داره که روی فایلت فعال هستند شما میتونی حداکثر سرعتم تو سید های خوب بگیری
منظورتون از نصف چیه ؟ ! یعنی اگه سرویس 512 داشته باشی و بصورت نرمال باید سرعت 64 کیلوبایت بده برای شما 32 کیلوبایت بر ثانیه میده ؟ !
نه خوشبختانه هنوز نصف نشده سرعتمون !
در مورد بد باز شدن صفحات هم ، مشکل مربوط میشه به DNS انتخابی مخابرات که از سرعت خیلی پایینی در بعضی ساعات برخورداره . شما بهتره DNS رو بصورت دستی در ویندوز وارد کنین . از بهترین DNS های موجود که با محابرات هم سازگاره ، Open DNS هست :
208.67.222.222
208.67.220.220
یه برنامه هم برای وارد کردن اتوماتیک در پایین لینک دادم که بعد اجرا در سمت Select Network کارت شبکه رو انتخاب کن و در سمت چپ روی Fatest DNS کلیک کن تا خودش به دنبال سریع ترین DNS بگرده و در پایان جستجو apply رو بزن تا روی ویندوز اعمال بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلم آموزشی کوتاه :
Last edited by saeed774; 22-10-2012 at 15:12.
پس من چطور با 256 راحت با کل پهنای باند تورنت دارم دانلود میکنم ؟!
شما سرعت آپلودت رو روی 2 KB ببند درست میشه.
دوستان عکسهای imdb برای شما هم لود نمیشه؟
مثلا:
بله مسخره کردن مارو واقعا عقب افتاده هستیم
این که چیزی نیست گوگل ایمیج هم عکساش لود نمیشه
دوست عزیز سایت IMDB تمام عکس های سایت رو ، روی سرور داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میده که متاسفانه این سایت یکی دو روزه توسط دولت بسته شده !! به همین خاطر عکس های سایت IMDB لود نمیشن . ولی با چیز پی ان به راحتی میتونی بازشون کنی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)