تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 456 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

کریس رونالدو: برای مسی خوشحالم

این دو ستاره در سال های اخیر همواره به عنوان رقیب هم شناخته می شوند اما رونالدو اعلام کرد از گلزنی ستاره آرژانتینی مقابل لورکوزن خوشحال شده است.

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد از اینکه مسی توانست در دیدار هفته گذشته مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان 5 گل به ثمر برساند و به اولین بازیکنی تبدیل شود که در یک دیدار از این رقابت پنج گل وارد دروازه حریف کرده، خوشحال شده است.

این دو ستاره در سال های اخیر بهترین بازیکنان دنیای فوتبال بوده اند و همواره به عنوان رقیب هم شناخته می شوند اما رونالدو اعلام کرد از گلزنی ستاره آرژانتینی خوشحال شده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای مسی خوشحالم. برای فوتبال خوشحالم."

او در پاسخ به این سوال که آیا می تواند در دیدار مقابل زسکا با این رکورد مسی برابری کند، گفت:" مطمئن نیستم بتوانم در یک دیدار 5 گل به ثمر برسانم. امیدارم بتوانم روزی این کار را انجام دهم."

رونالدو همچنین تاکید کرد که توجه زیادی به تشویق ها ندارد و تنها به خوب بازی کردن برای تیمش فکر می کند.

" نمی دانم اکنون محبوبیت بیشتری دارم یا نه اما چندان به این مسئله اهمیت نمی دهم. من همان بازیکن سابق هستم با همه ضعف ها و قوت ها. تنها به خودم و تیمم اهمیت می دهم. گلزنی برای من همه چیز نیست."

رونالدو که در سال 2009 به رئال پیوست، در 127 بازی برای رئال، 126 گل به ثمر رساند.

اینیستا: دوست دارم من را تنها با پیراهن بارسا به یاد بیاورند

این بازیکن 27 ساله که روز دوشنبه جایزه بازی جوانمردانه بارسا در فصل 11-2010 را دریافت کرد، از باشگاه بارسا به خاطر همه موقعیت هایی که برایش فراهم کرد، تشکر کرد.

سایت گل- آندری اینیستا، ستاره ملی پوش بارسا، تاکید کرد که به این باشگاه کاتالانی متهعد است و دوست دارد بعد از بازنشستگی به عنوان بازیکنی که به طور کامل وقف بارسا شده، به یاد آورده شود.

این بازیکن 27 ساله که روز دوشنبه جایزه بازی جوانمردانه بارسا در فصل 11-2010 را دریافت کرد، از باشگاه بارسا به خاطر همه موقعیت هایی که برایش فراهم کرد، تشکر کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دوست دارم بقیه در چند سال آینده من را همان طوری که الان هستم، ببینند. دوست دارم به عنوان بازیکنی که کاملا وقف بارسا شده، به یاد آورده شوم. من به خاطر همه چیزهایی که باشگاه به من داده، ممنون هستم. دوست ندارم به خاطر جام هایی که به دست آوردم، به یاد آورده شوم.بلکه ترجیح می دهم به خاطر شخصیتم در ذهن ها بمانم."

این هافبک ملی پوش سپس در مورد پپ گواردیولا صحبت کرد و بار دیگر اظهار امیدواری کرد که این مربی در نوکمپ بماند.

" امیدوارم زمان تمدید قرارداد او زودتر فرا برسد. همه دوست دارند او بماند. چیز بیشتری دراین مورد برای گفتن وجود ندارد."

بارسا هفته آینده در دیداری دشوار در سانچس پیس خوان، میهمان سویا خواهد بود.

2. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 13 مارس 2012

دست سفید

والنسیا و ختافه و سویا مدعی هستند که در بازی آنها مقابل مادرید باید ضربه ی پنالتی به سودشان اعلام میشد

داور در بازی مقابل اسپانیول در استادیوم کرنلا یک پنالتی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام نکرد

در نتیجه اگر تمام ضربات پنالتی به درستی اعلام میشدند مادرید 63 امتیاز داشت و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 62 امتیاز

مسی:" گواردیولا بسیار مهم تر از من است "

---------- پست اضافه شده در 06:41 PM ---------- زمان پست قبلی در 06:30 PM ----------

=====================

مسی هشدار داد:"این بسیار دشوار است که بدون پپ به پیروزی ها ادامه دهیم "

"پپ بسیار مهم تر از من است. او کسی است که باعث شد که تیم همه ی آن عناوین را ببرد "

"این فوق العاده است که کنار ژاوی و بقیه بازی کنی، برای من لذتبخش است حتی در طول تمرینات"

پویول:"او (مسی) یک بازیکن فوق العاده است،حتی به عنوان دروازه بان"

روسل در مصاحبه با رسانه ها :"این درست نیست که پپ پیکه را در تیمش نمیخواهد"

سسک تشویق میکند آرسنال را در لندن

4. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوی: «هم مسی و هم گواردیولا مهم هستند».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: پریماه کریمی / FCBarcelona.ir

ژاوی در مورد وضعیت کنونی تیم در لالیگا گفت: «باید از خودمان شروع کنیم. اگر از تیم اول جدول 10 امتیاز عقب هستیم، اشکال کار از خودمان است» و در ادامه افزود: «فکر کنم گواردیولا از بودن در این باشگاه خوشحال است و از آن لذت می برد. به نظرم او قراردادش را تمدید خواهد کرد».

ژاوی در جواب این سوال که کدامیک از این دو نفر یعنی گواردیولا و مسی برای باشگاه مهمتر است، گفت: «چرا باید یکی از این دو را انتخاب کنم زیرا که آنها می توانند برای سالهای زیادی در بارسا حضور داشته باشند». مسی روز گذشته در مصاحبه خود عنوان کرده بود که گواردیولا برای باشگاه از همه مهمتر است ولی ژاوی با یک دید واقع بینانه تر این طور احساس خود را بیان کرد که «گواردیولا به عنوان مربی برای بازیکنان و باشگاه جام های فراوانی به دست آورده است، اما این مسی است که تفاوتها را ایجاد می کند». ژاوی در مورد آینده سرمربی بارسا معتقد بود که «گواردیولا یکی از ارکان اساسی سبک بازی کنونی بارسلوناست؛ فکر کنم گواردیولا از بودن در این باشگاه خوشحال است و از آن لذت می برد. او انگیزه 4 سال پیش را دارد و می توانم بگویم که در نهایت تصمیم گیرنده خود اوست. به نظرم او قراردادش را تمدید خواهد کرد».

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژاوی تاکید کرد که بازیکنان حتی فکر تغییر سرمربی هم به ذهنشان خطور نکرده است و گفت: «او رهبر تیم است» و در ادامه افزود: «او کسی است که دستور کارهای مختلف را می دهد، نظم را در تیم برقرار کرده و از پس کارهای تاکتیکی و روانشناسی بر آمده است».

در مورد داوری صحبت نمی کنم

یکی از مواردی که این روزها در صفحه اول جراید مشاهده می شود، مسئله داوری است. ژاوی ترجیح داد در این مورد صحبت نکند و گفت: «در مورد داوری بیش از اندازه صحبت شده است. نمی خواهم در این مورد صحبت کنم. باید از خودمان شروع کنیم. اگر از تیم اول جدول 10 امتیاز عقب هستیم، اشکال کار از خودمان است. تا به اینجا خوب کار کرده ایم، اما به اندازه سالهای پیش خوب نبوده ایم».

ارزش تیم بارسا بیشتر در خارج اسپانیاست

ژاوی همچنین با گفتن این جملات اینگونه نشان داد که موفقیت های بارسلونا، کسب 13 جام از 16 جام ممکن، در رسانه ملی اسپانیا با تقدیر شایسته ای روبرو نشده است و اظهار کرد: «به نظر می رسد موفقیتهای بارسا، زیر سایه سنگین جنگ بین مادرید و بارسا در زمینه فوتبال قرار گرفته است. فکر کنم در خارج اسپانیا بیش از داخل این کشور از این تیم تقدیر شده است».

رقابت در لیگ تا آخرین لحظه

ژاوی همچنین تاکید کرد که «در رقابت برای کسب قهرمانی در لیگ، لحظه ای متوقف نخواهیم شد و تا آخرین لحظه مبارزه خواهیم کرد و حتی اگر در روی کاغذ هم امیدی وجود داشته باشد، ناامید نخواهیم شد. مادرید ممکن است در بازیهای آینده لغزش داشته باشد. هم تیم ما و هم تیم مادرید برای برد در بازیهای خارج از خانه با مشکل روبروست. فکر می کنم احتمال از دست دادن امتیاز برای مادرید در بازی های خارج از خانه بیشتر است».

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

به دستور پزشک بارسلونا

"آبيدال" يک هفته ديگر استراحت مي‌کند

مدافع فرانسوي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا به دستور کادر پزشکي بارسلونا تا يک هفته ديگر هم استراحت مطلق خواهد داشت.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، اریک آبیدال که برای مبارزه با سرطان و تومورهای بدخیم خود هزینه مادی و روانی زیادی را متحمل شده تحت نظر روانشناس اول باشگاه قرار دارد و به تازگی نیز به خاطر درد شدید در نواحی سر، گردن و کمر بستری شده است.

بارسلونا قرارداد این ستاره فرانسوی را تمدید کرده و او به نماد مقاومت مقابل سرطان تبدیل شده است.

آبیدال برای بازگشت به تمرینات بارسلونا باید یک هفته دیگر نیز استراحت مطلق داشته باشد. کودکان سرطانی مرکز بارسلونا نیز در اقدامی با ارزش به عیادت آبیدال آمده‌اند و این روزها بسیاری از والدین کودکان بیمار اسپانیایی برای آبیدال پیغام، گل و کارت پوستال می‌فرستند.

آنژي روسيه به دنبال خريد مسي و رونالدو

مدافع پيشين تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به هواداران آنژي روسيه قول داد تا مسي و رونالدو را خريداري کنند.

به نقل از مارکا، روبرتو کارلوس که عملا مدیریت امور در باشگاه آنژی را در اختیار گرفته و از حالت مربی – بازیکن خارج شده است، به هواداران این باشگاه ثروتمند روسی قول داده تا لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را به خدمت بگیرد.

کارلوس در این باره گفت: هیچ محدودیت مالی وجود ندارد اما قطعا پیشنهاد ما نیز منطقی خواهد بود. رونالدو و مسی هر یک قراردادی مشخص دارند و از آنها خواسته‌ام تا قبل از تمدید قرارداد خود به آینده‌ای بهتر بیندیشند، باشگاه آنژی برای آینده برنامه‌ریزی خیلی خوبی دارد و این پیشنهاد برای هر دو ستاره می‌تواند بسیار مفید باشد.

سلیمان کریمف یکی از مالکان و ثروتمندان منطقه و سهامدار کلان باشگاه آنژی روسیه نیز به کارلوس قول همکاری مالی بدون قید و شرط داده است.

8. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پویول:کاری هست که مسی نتواند انجام دهد؟ درخشش مسی در داخل دروازه

مهاجم ارژانتینی بیشتر به خاطر گلزنی مشهوراست ، اما مهار خارق العاده توپ او در درون دروازه باعث شده تا همه انگشت به دهان بمانند

سایت گل- لیونل مسی در طول هفته گذشته، هفت گل به ثمر رساند و 5 بار دروازه بایرلورکوزن را باز کرد و دو گل را وارد دروازه راسینگ سانتاندر نمود تا نامش در صدر اخبار رسانه های خبری قرار بگیرد.
    آخرین گلی که او به راسینگ زد، پنجاهمین گل فصل مسی بود و این ستاره آرژانتینی الان تنها 5 گل دیگر با رکورد برترین گلزن تاریخ بارسلونا، سسار رودریگس که 230 گل برای تیم کاتالان به ثمر رسانده فاصله دارد
    همه ما مسی را با گلزنی می شناسیم ولی دارنده توپ طلا گهگداری هم در داخل دروازه قرار می گیرد و گویا دروازه بانی اش چندان هم بد نیست
    در جلسه تمرینی روز 2شنبه بارسلونا مسی 24 ساله درون دروازه قرار گرفت و کارلس پویول، هم تیمی مسی، تصویر یکی از مهارهای مسی درون دروازه را در فیس بوک قرار داده و زیر آن نوشته:« من همه چیز را دیده ام. این پدیده ریزه میزه، حتی به عنوان یک دروازه بان هم می درخشد.»

10. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نظرسنجي هواداران بارسا:مسي مهمتر ازگوارديولا

هواداران بارسلونا معتقدند که نقش ليونل مسي بسيار پررنگ‌تر و مهم‌تر از پپ گوارديولا است.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، پس از مصاحبه مسی و بیان این که وی هرگز مهمتر از گواردیولا نیست، نظرسنجی بین هواداران بارسلونا صورت گرفت و طی آن مشخص شد مسی از دید هواداران رسمی این باشگاه بسیار مهمتر از گواردیولا است.

در این نظرسنجی رسمی در سه روز پیاپی بیش از ۴۰۰ هزار هوادار رسمی باشگاه بارسلونا حضور داشته و با داشتن کد مخصوص هواداری در آن شرکت کردند.

بر همین اساس ۷۳ درصد رای دهندگان معتقدند که لیونل مسی بیش از گواردیولا در موفقیت‌های بارسلونا سهم داشته‌ است و در این میان بسیاری با ارسال نمابر و پیامک به روابط عمومی طرح این‌گونه سوالات را تضعیف کننده و بیهوده توصیف کرده‌اند.

تمدید قرارداد گواردیولا به تاخیر افتاده و این مسئله حواشی زیادی را ایجاد کرده است.

12. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بچه ها.من تازه وارد جمعتون شدم و عاشق بارسا هستم.يه سوال:اين درسته كه ميگن داورا همه جوره به نفع بارسا قضاوت ميكنن يا همش حسادت حريفان است.منتظر جواباي قشنگتون هستم.....

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچه ها.من تازه وارد جمعتون شدم و عاشق بارسا هستم.يه سوال:اين درسته كه ميگن داورا همه جوره به نفع بارسا قضاوت ميكنن يا همش حسادت حريفان است.منتظر جواباي قشنگتون هستم.....
    خوش اومدی دوست من امیدوارم در این انجمن لحظه به لحظه به علاقه شدید قلبیتون به بارسا افزوده بشه

اين درسته كه ميگن داورا همه جوره به نفع بارسا قضاوت ميكنن يا همش حسادت حريفان است
    نه به نظر من اصلا حسادت نیست و بارسا خیلی از بازیهاشو با کمک داوری برده
    بارسا کلا امسال تا حالا تیم حسادت برانگیزی نبوده که رقبا بخوان حسودی کنن
    رفته فینال حذفی اسپانیا که ارزش چندانی نداره
    با تیم اول لالیگا 10 امتیاز فاصله داره و هنوز معلوم نیست در ucl و در برخورد با تیمهای واقعا قدرتمندی مثل بایرن رئال میلان و پدیده ای مثل ناپولی(اگه بالا بیاد) میتونه موفق باشه یا نه

امیدوارم اشتباهات داوری کم و کم تر بشه تا بردها و نتایج به حقیقت نزدیکتر باشه

15. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

تری ونبلز: کسی بهتر از گواردیولا وجود ندارد؛اگر تصمیم گیری پپ یک سال هم طول بکشد، به او حق می دهم

این طور به نظر می رسد که تعریف و تمجیدها از مربی جوان بارسا تمامی ندارد

سایت گل- این طور به نظر می رسد که تعریف و تمجید ها از پپ گواردیولا تنها مختص به رختکن تیم بارسانیست. این درحالی است که مسی روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که پپ مهم تراز خود اوست و چابی ارناندس هم به این نکته اشاره کرد که تیم بارسا، آماده شنیدن پاسخ «نه» گواردیولا نیست؛ اکنون تری ونبلز آخرین کسی است که به احترام پپ کلاه از سر برداشته است

مربی سابق بارسلونا و تیم ملی انگلیس درگفتگو با کام رادیو که در روزنامه ال موندو دپورتیوو هم بازتاب یافته،گفت:« گواردیولا بهترین مربی است وبهتر از او وجود ندارد. از نظر من او با توجه به کارهایی که در بارسلونا انجام داده،بهترین است.»

ونبلز که در فصل 5-1984 با بارسلونا قهرمان لالیگا شد، در ادامه با اشاره به سبک بازی بارسا و قهرمانی های این تیم با اشاره به اهمیت فراوانی که پپ برای تیم پایه ای قائل است گفت:« ما دیدیم که در حضور گواردیولا کیفیت و پتانسیل جوانان تیم به موفقیت منتهی شد. این مسیری است که تفاوتها را رقم می زند؛ چون در تیمهای دیگری مثل رئال مادرید،،میلیون ها یورو برای خرید بازیکنان هزینه می شود ولی این سیستم گواردیولا، یستم دیگری است.»

پپ از 16 جام ممکن، 13 جام قهرمانی با بارسا کسب کرد و ونبلز درک می کند که گواردیولا روزگاری می خواهد به دوران حضورش روی نیمکت مربیگری بارسا پایان دهد:« من نمی توانم بگویم که چه کسی باید جانشین گواردیولا شود و یا او باید با آینده اش چه کند؟ برود یا بماند؟ بعد ازآنکه تمام جامها را با بارسا کسب کرد، چه باید بکند؟این شرایطی پیچیده ای است. چه بماند و چه برود... اگر کسی به من بگوید که گواردیولا یک سال برای تصمیم گیری زمان می خواهد، او را درک می کنم، چون این تصمیمی حیاتی و خیلی خیلی مهم است.»

ونبلز علاوه بر گواردیولا از شاگردان او هم تمجید کرد و گفت:« تیم گواردیولا در بازی با توپ استثنایی است. آنها بهترین هستند و کسی را نمی توان با بارسا و بازیکنانش مقایسه کرد. بارسا بهترین بازیکنان دنیا را دارد:« چابی، اینیستا، سسک .. که بهتر از هر بازیکنان دیگری بازی را کنترل می کنند.مسی هم که یک پدیده است.»

این مربی انگلیس درمورد شانس قهرمانی دو تیم بزرگ اسپانیا گفت:« در لالیگا، رئال درمسیر کسب عنوان قهرمانی است و فکر می کنم که بارسا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهدشد.»

نایب رئیس بارسا: گواردیولا می ماند

مسئولان باشگاه کاتالان مطمئنند که مربی جوان این تیم به تیم کاتالان متعهد خواهد ماند

سایت گل- کارلس ویاروبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که مطمئن است که پپ گواردیولا در بارسلونا خواهد ماند

این درحالی است که قراردادمربی 41 ساله بارسا با این تیم درماه ژانویه به اتمام خواهد رسید و هنوز مشخص نیست که آیا او قراردادش را با این تیم تمدید خواهد کرد یا نه

ازسوی دیگر سران دو باشگاه اینتر و چلسی هم تمایلشان را برای جذب گواردیولا ابراز کرده اند ولی اکنون هواداران بارسا احساس می کنند که گواردیولا احتمالا با این تیم خواهد ماند و در ماه ژوئن بارسلونا راترک نخواهد کرد

نایب رئیس باشگاه کاتالان هم در صحبتهایی به تی وی 3 گفته:« گواردیولا می داند که باشگاه خانه خودش است و هواداران بارسا با او هستند.»

او ادامه داد:« این ماجرا به خوبی و خوشی به پایان خواهد رسید و گواردیولا در خانه ما خواهد ماند. فکر می کنم او نشان داده که چقدر احساس مسئولیت دارد و نمی گذارد که جدایی او به نحوی باشد که به ما آسیب برسد.»

گواردیولا که در سال 2008 جانشین ریکارد شده، از آن زمان تاکنون با بارسا به 13 عنوان قهرمانی رسیده.

ماسچرانو: همه در بارسا دوست دارند گواردیولا بماند

این ستاره آرژانتینی امیدوار است گواردیولا قراردادش را با بارسا تمدید کند و معتقد است زیر نظر این مربی می تواند بیش از این پیشرفت کند.

سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک آرژانتینی بارسا، علاقه مند است که گواردیولا در بارسا بماند و اعلام کرد به این مربی احساس دین می کند.

این ملی پوش آرژانتینی از زمان حضور در لیورپول خود را به عنوان یکی از بهترین هافبک های دفاعی دنیا معرفی کرد اما با انتقال به نوکمپ بود که به موفقیت های زیادی دست پیدا کرد.

او امیدوار است گواردیولا قراردادش را با بارسا تمدید کند و معتقد است زیر نظر این مربی می تواند بیش از این پیشرفت کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" گواردیولا برای من بسیار مهم است. او مربی ای است که به من اعتماد کرد و من را به بارسا آورد و با تغییر پست بازی، به من فرصت بیشتری برای نشان دادن توانایی هایم داد.

بدون کمک او، همه اینها غیرممکن بود. من به او مدیونم زیرا او بود که من را به مرکز خط دفاعی منتقل کرد."

او همچنین از صحبت های اخیر ژاوی که گفته بود بازیکنان بارسا حتی به جدایی گواردیولا فکر هم نمی کنند، حمایت کرد.

" هیچ باشگاهی نمی تواند با این مسئله موافقت کند. هیچ کس برای این مسئله آماده نیست زیرا او از حمایت کامل همه اعضای باشگاه برخوردار است؛ نه تنها به خاطر جام هایی که به دست آورده بلکه به خاطر کارهایی که انجام داده است.

ما امیدواریم او بماند. او با سختکوشی و حمایتی که برخوردار است، می تواند بماند."
    Last edited by nw_nk; 15-03-2012 at 01:37. دليل: Merge

17. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ماریو گومز: هیچ وقت به خوبی مسی نمی شوم

گومز تاکید کرد بازیکن آرژانتینی بازیکنی کاملا متفاوت است و معتقد است هرگز نمی تواند به سطح بهترین بازیکن حال حاضر دنیا برسد

سایت گل- ماریو گومز، مهاجم بایرن مونیخ، مقایسه اش با لیونل مسی، ستاره بارسا را به دلیل زدن چهار گل در دیدار شب گذشته تیمش مقابل بازل رد کرد.
    باواریایی ها شب گذشته با نتیجه 7-0 حریف سوئیسی شان را شکست دادند و گومز با به ثمر رساندن چهار گل در این دیدار ستاره تیمش بود. این اتفاق تنها یک هفته بعد از آن رخ داد که مسی در پیروزی 7-1 بارسا مقابل لورکوزن، 5 گل وارد دروازه حریف آلمانی کرد.
    با این وجود گومز تاکید کرد بازیکن آرژانتینی بازیکنی کاملا متفاوت است و معتقد است هرگز نمی تواند به سطح بهترین بازیکن حال حاضر دنیا برسد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی یوفا گفت:" من هرگز به خوبی مسی نخواهم شد و هرگز هم سعی نکرده ام. او بازیکن کاملا متفاوتی نسبت به من است. هیچ وقت به او به چشم رقیب نگاه نمی کنم. به نظر من او نهایت فوتبالیست بودن است."
    گومز در رقابت های این فصل نمایش های بسیار خوبی داشته و تاکنون 34 گل برای بایرن به ثمر رسانده است.

اخبار کوتاه از بارسا

- تیاگو و الکسیس امروز با تیم تمرین کردند.آبیدال بخاطر مصدومیتی که دارد تمرین نکرد.

- آبیدال به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران در بازی روز شنبه برابر سویا و روز سه شنبه در برابر گرانادا غایب خواهد بود.

- تیاگو و الکسیس برای بازی با سویا آماده خواهند شد

- اینیستا روز 8 جولای با دوست دخترش آنا ازدواج خواهد کرد

- باتیستوتا : مسی یک پدیده است و در تیمی بازی میکند که پدیده های مختلفی دارد.

- مسی : ژاوی و تمام اعضای تیم تاثیر بزرگی روی بازی من دارند.بازی و تمرین با آنها شگفت انگیز است.من خوش شانسم

- تری ونبلز : مسی یک پدیده است و ژاوی ، سسک و اینیستا میتونند طوری یک بازی را کنترل کنند که مثل آن من هرگز ندیدم.
    من فکر میکنم بارسلونا لیگ قهرمانان را خواهد برد.چونکه آنها بهترین تیم دنیا هستند.

- آفلای پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیتش ، کار با توپ را آغاز کرده است

- منچستر سیتی ، منچستر یونایتد ، میلان و لیورپول به دنبال به خدمت گرفتن کیتا هستند اما این بازیکن الان نمیخواهد با این باشگاه ها مذاکره کند.این بازیکن در ماه اپریل با باشگاه ملاقات جدیدی خواهد داشت.

- بازیکنان رشد یافته در باشگاه بارسلونا 109 گل از 143 گل این فصل بارسا را به ثمر رساندند.

Behnam

رامون کالدرون: شکست های رئال مقابل بارسا برای هواداران تحقیرکننده است

رئالی ها در 5 دیداری که در فصل 12-2011 مقابل بارسا انجام دادن، دو تساوی و سه شکست را تجربه کردند، شکست هایی که موجب از دست رفتن قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا و حذف از کوپا دل ری شد.

سایت گل- رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال، معتقد است نمایش های این تیم در رقابت های این فصل مقابل بارسا برای هواداران تحقیرآمیز بوده است.
    رئالی ها در 5 دیداری که در فصل 12-2011 مقابل بارسا انجام دادن، دو تساوی و سه شکست را تجربه کردند، شکست هایی که موجب از دست رفتن قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا و حذف از کوپا دل ری شد.
    کالدرون شیوه دفاعی رئال در دیدار مقابل بارسا را مورد انتقاد قرار داد و در گفتگو با کوالیتی اسپورت گفت:" دیدن کریس رونالدو در جلو زمین در حال طلب کردن توپ در حالی که بقیه بازیکنان تیم در دفاع بودند، برای هواداران بسیار تحقیرآمیز بود."
    کالدرون که بین سال های 2006 تا 2009 ریاست باشگاه رئال را برعهده داشت، همچنین از اینکه مورینیو در دیدار برگشت سوپرکاپ به تیتو ویلانووا، کمک مربی بارسا، ضربه زد، انتقاد کرد.
    "سرود رسمی رئال می گوید وقتی رئال شکست می خورد، ما با حریف دست می دهیم نه اینکه انگشت در چشم شان می کنیم.
    فلورنتینو پرس آینده اش را به مورینیو گره زده است. این شیوه خاص افراد رادیکال است. او از شیوه اعتماد نداشتن به مربیان تیمش به اعتماد کامل به مربی تغییر روش داده است."
    مورینیو روز گذشته اعلام کرد آینده اش در رئال به موفقیت در لیگ قهرمانان بستگی ندارد اما کالدرون معتقد است که دوران حضور این مربی پرتغالی در سانتیاگو برنابئو چندان طولانی نخواهد بود.
    " مورینیو بیش از سه سال در یک باشگاه نمی ماند و این اتفاق در رئال هم رخ خواهد داد."

مسی و سسک: 65 گل و 47 پاس گل.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: تارا تاج / FCBarcelona.ir

این دو بازیکن آبی و اناری پوش رویهم رفته تا کنون 65 گل از 143 گل تیم را به ثمر رسانده اند و 47 پاس گل هم داده اند. مسی و ژاوی نیز رکورد دار بیشترین تعداد پاس در یک سوم دفاعی حریف در بین لیگهای مطرح اروپا هستند.

همکاری مسی و سسک به گذشته آنها یعنی روزهایی که در کنار هم در تیم جوانان بارسا بازی می کردند، بر می گردد و حالا منفعت آن برای تیم اصلی آشکار شده است. این دو رویهم رفته تا اینجای فصل 65 گل زده اند و 47 پاس گل برای تیم فراهم کرده اند.

تقریبا 50% گلهای تیم

مسی تا اینجای فصل با آمار 50 گل در تمامی رقابت ها– که فقط سه گل از بهترین رکورد گلزنی خود در طول یک فصل فاصله دارد – سلطان گل است. این بازیکن آرژانتینی هم اکنون فقط به پنج گل دیگر نیاز دارد تا به رکورد سزار، یعنی بهترین گلزن کل تاریخ باشگاه دست یابد.

سسک نیز در اولین فصل بازگشت خود به بارسا، تاکنون 15 گل – 9 گل در لیگ، یک گل در لیگ قهرمانان، سه گل در جام حذفی اسپانیا، یک گل در سوپرکاپ اسپانیا و یکی هم در جام باشگاههای جهان – برای تیمش به ثمر رسانده است.

ایجاد موقعیت گل

هر دو بازیکن نشان داده اند که علاوه بر گلزنی، توانایی فراهم کردن موقعیت گل را نیز دارند؛ مسی در این فصل تاکنون 21 پاس منجر به گل و سسک 16 مورد برای تیم فراهم کرده اند.

بهترین آمار پاس

درصد بالای مالکیت بازی بارسا مدیون حضور بازیکنانیست که از نظر تعداد پاس در یک سوم دفاعی حریف در بین پنج لیگ مطرح اروپا بهترین هستند. مسی و ژاوی به ترتیب با 911 و 844 پاس در صدر بهترین پاسورهای اروپا هستند؛ آلوز نیز در رده نهم این جدول و بالاتر از بازیکنانی چون وردو، آرتتا، مودریچ، رونی، ابراهیموویج و اوزیل که ظاهرا خاصیت هجومی تری دارند، قرار دارد.

پنج پاسور برتر لیگ های مطرح اروپا

پنج بازیکن برتر از نظر تعداد پاس در یک سوم دفاعی حریف در بین پنج لیگ مطرح اروپا عبارتند از:

1- مسی: 911 پاس
    2- ژاوی: 844 پاس
    3- سیلوا: 763 پاس
    4- پیرلو: 731 پاس
    5- هازارد: 704 پاس

تبلیغ مسی برای میزبانی روساریو در بازیهای پانامریکانوی سال 2019

ستاره آرژانتینی برای کسب میزبانی شهر زادگاهش دست به کار شده

2012/3/14 15:02:00

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا پیراهن روساریو را برتن کرده تا با ضبط یک ویدئو از نامزدی شهر مادری اش برای کسب میزبای بازیهای پانامریکانو در سال 2019 حمایت کند
    دراین ویدئو که در روزسه شنبه منتشر شد، مسی از مردم می خواهد تا برای کسب میزبانی روساریو که در 315 کیلومتری شمار بوئنوس ایرس، پایتخت ارژانتین قرار گرفته امضا جمع کنند تا بدین ترتیب بازیهای پانامریکانو که معمولا با حضور 5هزار شرکت کننده از 42 کشور دنیا برگزار می شود، در سال 2019 در زادگاه او انجام گیرد.
    مسی دراین ویدئوی 24 ثانیه ای که در شهرداری روساریو ضبط شده، می گوید:« باید سعی کنیم که این بازیها اینجا در خانه برگزار شوند. روساریو آماده است و درکنار هم می توانیم این رویا را محقق کنیم. و به دنیا نشان دهیم که چرا تا این حد شهرمان را دوست داریم.»
    علاوه بر شهر روساریو، چند شهر دیگر آرژانتین از جمله مسئولان ایالتی بوئنوس ایرس و سن لوئیس در حال بررسی آن هستند تا شاید آنها هم نامزد کسب میزبانی دور هجدهم این بازیها که در سال 2019 برگزار می شود، شوند.
    سال گذشته این رقابتها در گوادالاخارا برگزار می شود و تورنتو میزبان دور هفدهم بازیهای پانامریکانو در سال2015 خواهد بود
    آرژانتین تابه حال دوبار میزبانی این رقابتها را برعهده داشته.

19. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •