سلام دوستان
علت کند شدن سرعت ویندوز چیه؟
ویندوزم کند کار میکنه و موقع بازی کردن هم روان نیستش .گیر داره
سلام دوستان
علت کند شدن سرعت ویندوز چیه؟
ویندوزم کند کار میکنه و موقع بازی کردن هم روان نیستش .گیر داره
ba salam. man mikham roye laptop ba cpu jadid corei3 win xp nasb konam. lotfan age kasi rahe hal dare bege?
سلام، دوهفته پیش هم همین مشکل برای من پیش اومد که اینجا توضیح دادم:
مشکل رو حل کردم، اما بخاطر همین روشن شدن های ناگهانی باطریم صدمه دید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کمکی خواستی یا به نتیجه ای رسیدی خبرم کن.
اگر یکی پاسخ منو بده ممنون میشم![]()
این کارو نکنی بهتره اما !!
اگر خواستدی اینکارو انجام بدید بیاد از ویندزو سفارشی اونم نه برای COREI3 بودنش برای ساتا بودنه هاردش استفاده کنید
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
فرقی نمی کنه می تونید اینکارو اینجام بدید
بله می تونی لپ تاپ رو به عنوان کیس هم ناه کرد
کیبرد و ماوس USB و یا از آداپتور USB استفاده کنید
سلام بر اساتید
دوستان من یه ویندوز 7 - 64 بیت نصب کردم روی دل 1510 ( البته 2 -3 ماهی میشد همین ویندوز داشت کار میکرد اما مجبور شدم به دلایلی ویندوز جدید نصب کنم) اما از همون روز اول نصب مجدد گاهی کرش میکرد و مجبور به ریست میشدم . تا اینکه 2-3 روز پیش صفحه یه حالت زرد رنگ پیدا کرد و کرش کرد. وقتی ریست کردم توی بالا اومدن بایوس صفحه 2 تیکه دیده میشد. به هر حال این مشکل حتی موقع نصب ویندوز xp هم توی حالت داس ادامه داشت و کارکتر ها گاها عجیب غریب میشدند. از توی تست سخت افزاری دل هم از توی داس هیچ مشکلی رو توی هیچ قطعه ای نشون نمیداد.
حالا ویندوز رو فرمت کردم و کل درایو و حتی cmos رو هم از نو فرمت کردم و 7 - 32 بیت نصب کردم . تا الان مشکلی نداشته .حتی تست Performance خود ویندوز هم که فشار زیادی میاره رو 10 - 12 بار تکرار کردم و همون نمره قبلی رو میده . ولی یکی دو تا عکس از اون حالت داشتم به یک تعمیر کار نوت بوک نشون دادم گفت این سخت افزاریه و باید چیپ کارت گرافیک عوض بشه. میگفت کلا 1510 ها زیلد اینطوری میشن . و البته 140 تا 150 تومن هم هزینه
حالا میترسم بازی نصب کنم روی لپ تاپ که نکنه دوباره .....
به نظر آماتور خودم نرم افزاری بوده ولی نظر تخصصی و تجربی اساتید رو خیلی لازم دارم
Last edited by alireza_farshid; 09-05-2010 at 19:13.
سلام
من یه لپ تاب 2190اچ پی گرفتم که بلوتوث نداره...رفتم از این بلوتوث اکسترنالاگرفتم...اما یه مشکلی که باهاش دارم اینکه که بعضی موقعا میشناسه بولوتوث روبعضی موقعا نمیشناسه.(میفهمه بلوتوث وصل شده اما میگه disable)میدونین چه طو ر میشه فعالش کرد؟..مشکل اصلی که دارم اینکه موسم بی سیمه وقتی اینو نمیشناسه موسمم کار نمیکنه.....:((
یه مشکل دیگه هم دارم!وقتی کابل lan مودم ای دی اس ال رو وصل میکنم.....و یه کانکشن میسازم یه ارور 691 میده میگه پسوردد غلطه..اما مطمئینم درسته چون دارم با کامپیوتر خونم میرم اینترنت...:(
ویندوزی که روشه ویندوز سون هست
میشه اساتید یه لطفی کنن کمک کنن؟خواهشا یه کم زود کمک کنین چون بدجوری خورده تو ذوقم........و افسردگی گرفتم!
سلام دوستان
من یه لپتاپ سونی با ویندوز 7 اورجینال خریدم با هارد 320 که فقط یه درایو c داره
اگه بخوام دو تا درایو دیگه بهش اضافه کنم ایا مشکلی پیش میاد؟
چطور میشه اینکارو بکنم؟
اگه سه تا درایو به نامهای c,d,e داشته باشم اون موقع بخوام ریکاوری کنم باز هم کل اطلاعات هارد پاک میشه؟
ممنون
می خواستم بدونم اگر لپ تاپ و تلوزیون هر دو پورت hdmi داشته باشن میشه هر فیلمی با هرفرمتی که در لپ تاپ پخش میشه رو روی تلوزیون هم دید از طریق اتصال با کابل HDMI
.
آره من امتحان کردم میشه................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)