سلام دوستان....
تجربه نشون داده چه خوبی کنید چه بدی ،در همه حال مردم براش در آینده حرف در میارن. پس آقایون و خانوما دقت کنید تورو خدا قبل از این که نگران مردم باشید دلواپس خودتون باشید.
موفق باشید../حسین.
سلام دوستان....
تجربه نشون داده چه خوبی کنید چه بدی ،در همه حال مردم براش در آینده حرف در میارن. پس آقایون و خانوما دقت کنید تورو خدا قبل از این که نگران مردم باشید دلواپس خودتون باشید.
موفق باشید../حسین.
Last edited by hossein blak; 06-11-2014 at 13:24. دليل: تصحیح
(نمیدونم این قبلا گفته شده یا نه!!)
اینو خودم تجربه کرده ام : هیچ وقت در عصبانیت تصمیم نگیرید و هیچ وقت موقع شادی قول ندید !!
تمرین میخواد ولی میشه.
اگر کسی از رشته ای که قبول شده یا از کاری که پیدا کرده و مشغوله یا حقوقی که میگیره براتون گفت یادتون باشه هیچوقت از نوع منفی مقایسش نکنید!
طرف باصد امید و آرزو یک کاری رو شروع کرده ته دلشو خالی نکنید حالا نمیگم به اغراق تعریف بیخود کنیم اما حداقل جوری برخورد نکنیم که اون شخص شرمنده بشه!
این اتفاق در قبال هرکسی باشه بده!
برادر، دوست، دختر، پسر، کوچکتر از ما، بزرگتر از ما....
حسه بدیه، من تجربش کردم
خوب 3تا تجربه درباره خانه ای که میخریدیااجاره میکنید
1 .هیچ وقت توتابستون دنباله خونه نگردین چون هم قیمتاش 2برابره وهم جاکمه براپیداکرد همیشه توزمستون برین براخرید یااجاره خونه چون قیمتایه خونه به شدت کاهش پیدامیکنه ومشتری کمه وجازیاده براکردن چون ماخواستیم یه خونه ایبگیریم توتابستون یارواز 300کم ترنمیگفت ولی توزمستون باالتماس 200هم میداد یاچنددفعه دیده شده ازاین قبیل
2.هیچ وقت دنباله خانه ای که شومینه داره نرید چون هم گاز زیادی مصرف میکنه خدادتومن پول گازمیندازه وهم هیچ جایی روهم گرم نمیکنه ومعمولا کم دیده شده خانه ای که شومینه داره جایه لوله بخاری داشته باشه واگه هم داشته باشه بعضی ازشومینه ها دربسته شدن ندارن بخواطرهمین گردوخاک وسرما ازبالابه پایین میاد چون خودمون خونمون شومینه داره واصلا مترسکی بیش نیست باشعله هایه زیادش وخونه هم جایه لوله بخاری نداره وسرما وگردوخاک ازبالا به پایین میاد
3.موقع خرید خونه به 2چیزیادتون باشه یک دست شویی کوچیک وحمام کوچیک نداشته باشه و2 هم این دوتا کناره هم نباشن دست شویی کوچیک واقعا افتضاحیه که تواپارتمان هایه جدید ونوساز یاحتی قدیمی واقعا گند به ببارمیاره ادم توش جانمیشه یادمه تو دوتاخونه قبلیمون دست شوییمون کوچیک بود وخونمون بزرگ مهمون داشتیم که بچه فامیل میخواست بره دستشویی یه دفعه داد زد این دست شویی کوچیکه ومادرش گفت ایرادنداره میریم خونمون مارومیگید مثل مرغ سخاری وهیچ وقت خونه ای که میگیریددستشویی وتوالتتش نزدیک به هم ویاچسبیده نباشه چون موقع لذت بردن ازحمام اتفاقاته عجیبی میفتهداستان داره
![]()
Last edited by امید رض; 07-11-2014 at 02:13.
2 مورد دیگه تجربیات یادم رفت درباره خرید خانه یااجاره اون بگم
1.سعی کنید خونه ای که میگیرید یا اجاره میکنید
دست شوییش پشت در ورودی خانه وحمامش تواتاق باشه چون بهترین خونه ها دارایه این ویژگی هستن چون یه خونه ای داشتیم درست دستشویی خانه وسط پذیرایی بود میخواستیم سفره غذابندازیم یا از مهمونا پذیرایی کنیم اصلا یه وضعی داشتیم
2. خونه ای که میگیرید یا اجاره میکنید
ببینید راه آب داره اشپزخونه اگه نداشن نرید سراغ همچین خونه ای حتمادنباله خونه ای که راه آب داره برید چون ماخونمون اشپزخونش راه اب نداره لوله اشپزخونه میترکه مجبوریم سطل بزاریم یاکلا اب به وسط خونه راه پیدامیکنه ومجبوریم باروز نامه یا دسمال وهزارتا بدبختی سرو کله بزنیم
اگه رفتید بیرون، پول (و قصد) خرید رو ندارید بهتره قیمت نکنید... هم خودتون رو خسته می کنید و هم فروشنده رو.
ولی اگه قصد خرید چیزی رو داشتید اگه فکر میکنید ارزش وقت گذاشتن رو داره، براش وقت بذارید، مشاوره بگیرید قیمت بگیرید و بدون عجله اون چیزی رو که میخوایید رو بخرید.
من میخواستم یه ماشین حساب با کیفیت بگیریم ... چندتا اشتباه کردم هم اینکه دقیقه 90 اقدام کردم ... موقع خرید عجله کردم و اولین مغازه ای رو دیدم که یه عالمه مدل داره رفتم اونجا و خرید کردم ...
با 5 تا 10 تومن پول بیشتر میتونستم به جای جنس چینی اونم برند فیک، جنس ژاپنی بگیرم! + رادیکال دار این ماشین حسابی که الان گرفتنم رادیکال هم نداره!
اگه قصد خرید دارید سوال و قیمت کردن عیب نیست البته زیادروی و وسواس بخرج دادنم بده!
باتشکر
Last edited by Iloveu-ALL; 07-11-2014 at 11:55.
سلام
بهترین چمدونِ مسافرتی اونی هست که حالتِ جعبه داره ( یعنی مثل کوله پشتی بی شکل نیست ) و نشکن هم هست تا وسائلِ توی چمدون له نشه وقتی که چمدونها رو میذارند روی هم .
چرخهاش هم باید این شکلی باشه ( چرخ نیمه مخفی )
محتوای مخفی: !
حُسن این نوع چرخها اینه که وقتی چمدونتون رو با بار و اثاثیه ی دیگران میذارند روی هم , به چرخ ضربه و فشار وارد نمیشه و نمیشکنه .
اگه از اون مدل تایر پیدا نکردین , چمدونِ با این مدل تایر هم خوبه
البته همین مدل هم اگر قطر تایرش بیشتر از 5 یا 6 سانت باشه به درد نمیخوره چون احتمال فشار اومدن بهش از بغل و شکستنش خیلی زیاده
این مدلهای پائینی از نظر شکل خوبه چون شبیه صندوق و جعبه هست و وسایلتون له نمیشه اما تایرهاش اصلاً خوب نیست و امکان شکستنش زیاده خصوصاً در ایران که با بی دقتی زیاد اثاثیه ها ریخته میشه روی هم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========================================
تا حالا چند بار دیدم که لباسهای مردم توی چمدونهاشون داغون شده با آب ترشی و روغن و مایعاتِ دیگه که از بار و اثاثیه ی دیگران نشت کرده بوده .
پس بهتره چمدونتون رو پلاستیک پیچ کنین تا ضد آب بشه یا اینکه همه چیز رو در داخلِ یک کیسه ی ضخیم 100x80 سانت بذارین و درش رو چسب بزنین و بذارین توی چمدون یا اینکه چیزهای باارزش رو در کیسه های محکم و دربسته بذارین تا از خیس شدن در امان بمونه .
===============--===================================
بهتره یه جوری چمدونتون رو از چمدانهایِ مشابه متمایز کنین مثلاً با رنگ نارنجی یک خط بزنین دو طرفش یا یک روبانِ کوچیک ببندین به دسته اش به رنگِ زرد یا سبز فسفری یا نارنجی فسفری چون یک عده از مردم یا چشمشون ضعیفه یا هوش و حواس و حافظه ی درستی ندارند و ممکنه چمدونتون رو به جای چمدون خودشون بردارند .
به سر خودم اومده . نفر آخری بودم که از هواپیما پیاده شدم .
وقتی رفتم قسمت تحویل اثاثیه , بار همه اومد جز چمدون بنده !!! . به جاش یک چمدون شبیه به چمدون بنده مونده بود روی تسمه نقّاله . معلوم شد که یک نفر چمدون بنده رو اشتباهی به جای چمدون خودش برده
رفتم خبر دادم . گفتند هر روز کلی از این مشکلات پیش میاد .
چمدون رو برداشتند و شماره ی موبایل بنده رو هم گرفتند .
فرداش زنگ زدند گفتند اونی که چمدونت رو برداشته بوده برگردوندش .
رفتم گرفتمش .
چمدان رو قفل کرده بودم , برای همین خیالم راحت بود که چیزی کم نشده .
پس حتماً همیشه چمدونتون رو قفل کنین تا اگر کسی اشتباهی بردش , چون نمیتونه درش رو باز کنه پس زود میفهمه که گند زده و برمیگردوندش
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-11-2014 at 19:43. دليل: تصحیح
تجربه من اینه به خدا اعتماد کن
حالم واقعا بهتره
روزای سختی در پیشه پر از تنهایی و مبارزه
و من آماده ام تا به این قانون زندگی تن در بدهم:
باید از همه ی اتفاقاتی که رفت ...بگذشت و به خدا و خاطره ها و زمان سپردشون
و زندگی را با امیدی تازه ادامه داد
![]()
من در ادامه مطالب مفید جناب محمد آسمانی اضافه کنم:
توی سفر های هوایی، باربرها چمدان ها رو پرت میکنند روی اون ماشین ها، فرقی هم نداره کدوم کشور، مخصوصا شهر های با ترمینال های شلوغ، مثل آتاتورک، دوحه، دوبی، فرانکفورت، آتلانتا، واشنگتن، شیکاگو، واسه همین دو تا مطلب رو در نظر بگیرید:
1- چمدونتون قابش سفت نباشه و حالت بگیره به خودش، وگرنه با اولین پرتاب میشکنه
2- موقع خرید چمدون، حتما وضعیت میله های دسته پشت رو چک کنید، این میله ها باید بین یک قفسه مانند ببین لباس ها و جلد بیرونی باشند، مخصوصا از طرف جلد بیرونی چک کنید و مطمئن شید که محکم و سفت است، وگرنه در اثر پرتاپ چمدان میله ها خم بر میدارند و دیگه از جایشان بیرون نمیایند.
3- توی سفرهای اروپایی و آمریکایی، به هیچ عنوان قفل به چمدانتان نزنید چون قفل رو میشکونند و توی وسایل شما رو میگردند، مخصوصا اگر تگ تهران یا شهر های دیگر ایران خورده باشه، بعضی وقت ها اگر نتوانند قفل را بشکنند، زیپ رو پاره میکنند و هیچ خسارتی هم قبول نمیکنند.
من در ادامه مطالب مفید جناب محمد آسمانی اضافه کنم:
توی سفر های هوایی، باربرها چمدان ها رو پرت میکنند روی اون ماشین ها، فرقی هم نداره کدوم کشور، مخصوصا شهر های با ترمینال های شلوغ، مثل آتاتورک، دوحه، دوبی، فرانکفورت، آتلانتا، واشنگتن، شیکاگو، واسه همین دو تا مطلب رو در نظر بگیرید:
1- چمدونتون قابش سفت نباشه و حالت بگیره به خودش، وگرنه با اولین پرتاب میشکنه
2- موقع خرید چمدون، حتما وضعیت میله های دسته پشت رو چک کنید، این میله ها باید بین یک قفسه مانند ببین لباس ها و جلد بیرونی باشند، مخصوصا از طرف جلد بیرونی چک کنید و مطمئن شید که محکم و سفت است، وگرنه در اثر پرتاپ چمدان میله ها خم بر میدارند و دیگه از جایشان بیرون نمیایند.
3- توی سفرهای اروپایی و آمریکایی، به هیچ عنوان قفل به چمدانتان نزنید چون قفل رو میشکونند و توی وسایل شما رو میگردند، مخصوصا اگر تگ تهران یا شهر های دیگر ایران خورده باشه، بعضی وقت ها اگر نتوانند قفل را بشکنند، زیپ رو پاره میکنند و هیچ خسارتی هم قبول نمیکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)