تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 416 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رونی هم برای رئال همینطور احمد : دی
    گفتم که وحشتناک سخته!
    مگه منچستر تیم بکاپ غول های اسپانیاست ؟
    پس بازیسازی میکنن برا چی؟!
    اون دفعه فرگی به من گفت.در گوش من گفت.تو ...
    "بازیکن میسازم، که ترانسفر کنم رئال و بارسا"!
    جمله از خودش و ربطی به من نداره!: دی

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ولي در مورد بارسا به نظر من يا بايد با پذيرفتن ريسكش به جوانان لاماسيا اعتماد بشه يا حسابي سر كيسه رو شل كرد و در تمام خطوط چند بازيكن خوب گرفت چون نيمكت واقعا فقيره با اين نيمكت و با وجود تقريبا يك نيم فصل با دفاع ناقص بازي كردن و تا اينجا اومدن واقعا براي گوارديولا شاهكاره
    يه دفاع چپ و راست خوب ميخوايم مگر اينكه به فونتاس بازي داده بشه
    يه دفاع مياني در حد ماركز اگر اين سروش اجازه بده به نظر من اين ويديچ توي منچستر خيلي به درد ما ميخوره هرچند گرفتنش خيلي سخته
    براي اينيستا و ژاوي يه جانشين ميخوايم مگر اينكه به طور جدي روي تياگو حساب باز كنيم نه اينكه براي زماني بخوايمش كه مثلا سه چهار گل از حريف جلوييم بياريمش تو
    سلام علیرضا جان
    اینجور که باشگاه به تکاپو افتاده فعلا تو هر سه پست دنبال یک آلترناتیو برای بازیکنا اصلی‌ هستن. این ۴ ال کلاسیکو و مصدومیت‌های فصل به راسل نشون داد نمیشه یک فصل رو اینجوری طی‌ کرد. واقعاً کار گواردیولا جای تقدیر داره که ما رو به فینال کوپا رسوند با اینکه نتونستیم فتح کنیمش، همینطور لالیگا رو تقریبا قهرمانیش رو قطعی کردن و الان هم تو فینال ویمبلی هستیم.

بازیکنایی که فعلا مد نظر باشگاه هستن:

تو خط دفاع اولین گزینه فابیو کونترائو ستاره بنفیکا هست. (در مورد خصوصیات این بازیکن می‌شه به تکنیک و سرعت باالش اشاره کرد در کنار هوش و قدرت بازیخونی فوق‌العاده، دقیقا شبیه‌ترین بازیکن به الوس هست با سرعت بالاتر و تکنیک بیشتر. با اینکه تازه امسال تو ۲۳ سالگی رفته ولی‌ ۲ بار به عنوان بازیکن سال پرتغال انتخاب شده امسال هم ۵ یا ۶ بار به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده که با توجه به پستش" دفاع چپ یا وینگ چپ" آمار خیره کنند‌ای داشته، تو جام جهانی‌ هم واقعاً یکی‌ از بهترین بازیکنا پرتغال بوده) البته رئال و بایرن هم سخت به دنبالش هستن

اینم گلچینی از حرکاتش تو بازیهایه این فصل بنفیکا (واقعاً این بازیکن عالی‌ هست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو خط هافبک هم احتمالا امسال کار فابرگاس رو دیگه قطعی کنن، بازیکنی که شبیه‌ترین گزینه به آندرس و ژاوی هست. من که هم به خریدش هم به نمایش خوبش امیدوارم. تیاگو هم که امسال به تیم اصلی‌ اضافه می‌شه یک گزینه دیگه هم "گانسو" بازیکن سانتوس هست که واقعاً بازیکن آینده داری هست اینم یکی‌ از اهداف باشگاه هست، بازیکنی که حتی بهتر از پاستوره نشون داده و نمایشش مثل کاکا تو اوج هست

تو خط حمله هم ۳ تا گزینه الان داریم که دارن روشون کار می‌کنن
    اولیش که نیمار بازیکن تیم سانتوس هست که دیگه لزومی به تعریف ازش نمیبینم بازیکنی که حداقل تا یکی‌ دوسال دیگه به ستاره اول تیم برزیل تبدیل می‌شه
    دومین بازیکن جوزپه روسی بازیکن ویا رئال هست که واقعاً بازیکن خوبی‌ و نیلمار گزینه سوم هست که اونم می‌شه به عنوان بازیکن جایگزین بهش اعتماد کرد

ولی‌ بشخصه تو این چند گزینه "کونترائو، فابرگاس و نیمار" می‌تونن بهترین آپشن‌ها باشن در کنارشون بازیکنا آکادمی هم نیاز هامون رو کامل برطرف می‌کنن.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ولی‌ بشخصه تو این چند گزینه "کونترائو، فابرگاس و نیمار" می‌تونن بهترین آپشن‌ها باشن در کنارشون بازیکنا آکادمی هم نیاز هامون رو کامل برطرف می‌کنن.
    به نظر من تیم به بیشتر از اینها نیاز داره، یک سری بازیکن لازمه از تیم برن (میلیتو، مکسول، جفرن) .. به اون گزینه ها به نظر من یک مدافع وسط درجه یک (مثل هاملز) و یه مهاجم متفاوت (شاید بازگشت زلاتان یا بازیکنی مشابه) رو باید اضافه کرد.
    +

سه چهار تا بازیکن برای نیمکت. درسته که مثلا بعضی بازیکن هامون چند پسته هستن و روی نیمکت ارزش چند بازیکن رو دارن، وقتی هم از دستشون میدیم ارزش چند بازیکن روی نیمکت رو از دست دادیم. مشکلات امسال نباید تکرار بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر من تیم به بیشتر از اینها نیاز داره، یک سری بازیکن لازمه از تیم برن (میلیتو، مکسول، جفرن) .. به اون گزینه ها به نظر من یک مدافع وسط درجه یک (مثل هاملز) و یه مهاجم متفاوت (شاید بازگشت زلاتان یا بازیکنی مشابه) رو باید اضافه کرد.
    +

سه چهار تا بازیکن برای نیمکت. درسته که مثلا بعضی بازیکن هامون چند پسته هستن و روی نیمکت ارزش چند بازیکن رو دارن، وقتی هم از دستشون میدیم ارزش چند بازیکن روی نیمکت رو از دست دادیم. مشکلات امسال نباید تکرار بشه.
    نظر منم همینه ولی‌ بخوایم خیلی‌ رویایی هم فکر کنیم یک فابرگاس + یک دفاع که کنترأئو رو ترجیح میدم چون برای دفاع وسط ابیدال رو هم داریم و یک مهاجمی که وقتی‌ همه در‌ها بسته می‌شه و به خلاقیّت نیاز داریم نیمار یا حتی لورنته می‌تونن ایده‌آل باشن. (زلاتان رو فکر نکنم چون بعد این مصاحبهها اصلا شرایط برای برگشتش مساعد نیست)
    همین ۳ تا بازیکن هم خیلی‌ رویایی هست چون واقعاً ساخته که بخوایم بازیکنهایی رو پیدا کنیم که قابلیت مچ شدن با شرایط تیم رو داشته باشن و سودشون بیشتر از ضرر باشه برای تیم
    مطمئنأ هم مکسول (فکر کنم بشیکتاش) رفتنش قطعی شده در مورد میلیتو هم دیگه مشخص شده تو برنامهایه پپ نقشی‌ نداره جفرن هم که احتمال ۹۹% رفتنی هست.
    در هر صورت امیدوارم چون امسال واقعاً زجر کشیدیم از کمبود بازیکنا تو اوج حساسیت مسابقات.

البته هم پپ هم راسل مشکلات امسال رو دیدن و فکر کنم تمام سعی‌ و تلاششونو می‌کنن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

خداحافظ و ممنون مانولیتو
    (از قرار معلوم دیگه نمیخوانش، بهتر چون جا برای جوونا باز میشه)

دیگر پیشخوانها:

رئال مادرید یک پروژه جدید را ادامه میدهد

شاهین:"باید بفهمید که الان نمیتوانم در مورد آینده ام سخن بگویم"

سفیدها خرید آدبایور را منتفی کردند

قیمت او 16میلیون یورو است

منچسترسیتی برای خرید کاکا 25 میلیون + آدبایور را پیشنهاد داد

ناراحتی بنزما به دلیل حتی یک دقیقه بازی نکردن مقابل بارسلونا

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

مورینیو در حال آماده شدن برای فصل بعد

دیگر پیشخوانها:

کایخون با 5 میلیون یورو خریده شد

(چقدر گرون )

شاهین به زودی به رئال مادرید میپیوندد

دودک،گاگو،لئون فروخته میشوند.کانالس به صورت قرضی میرود

100 روز دیگر ال کلاسیکویی دیگر برگزار خواهد شد

سوپرکاپ 14 و 17 آگوست برگزار میشود

قرعه کشی لیگ 4 ژوئن برگزار میشود

یک بازیکن کناری(بال)،یک هافبک مرکزی و یک مدافع وسط باید خریده شوند

(چیز دیگه ای هم خواستین بگین.تعارف که نداریم)

کاکا:رویا این است که به او یک پیشنهاد بدهند

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازیکنایی که فعلا مد نظر باشگاه هستن:

تو خط دفاع اولین گزینه فابیو کونترائو ستاره بنفیکا هست. (در مورد خصوصیات این بازیکن می‌شه به تکنیک و سرعت باالش اشاره کرد در کنار هوش و قدرت بازیخونی فوق‌العاده، دقیقا شبیه‌ترین بازیکن به الوس هست با سرعت بالاتر و تکنیک بیشتر. با اینکه تازه امسال تو ۲۳ سالگی رفته ولی‌ ۲ بار به عنوان بازیکن سال پرتغال انتخاب شده امسال هم ۵ یا ۶ بار به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده که با توجه به پستش" دفاع چپ یا وینگ چپ" آمار خیره کنند‌ای داشته، تو جام جهانی‌ هم واقعاً یکی‌ از بهترین بازیکنا پرتغال بوده) البته رئال و بایرن هم سخت به دنبالش هستن

اینم گلچینی از حرکاتش تو بازیهایه این فصل بنفیکا (واقعاً این بازیکن عالی‌ هست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو خط هافبک هم احتمالا امسال کار فابرگاس رو دیگه قطعی کنن، بازیکنی که شبیه‌ترین گزینه به آندرس و ژاوی هست. من که هم به خریدش هم به نمایش خوبش امیدوارم. تیاگو هم که امسال به تیم اصلی‌ اضافه می‌شه یک گزینه دیگه هم "گانسو" بازیکن سانتوس هست که واقعاً بازیکن آینده داری هست اینم یکی‌ از اهداف باشگاه هست، بازیکنی که حتی بهتر از پاستوره نشون داده و نمایشش مثل کاکا تو اوج هست

تو خط حمله هم ۳ تا گزینه الان داریم که دارن روشون کار می‌کنن
    اولیش که نیمار بازیکن تیم سانتوس هست که دیگه لزومی به تعریف ازش نمیبینم بازیکنی که حداقل تا یکی‌ دوسال دیگه به ستاره اول تیم برزیل تبدیل می‌شه
    دومین بازیکن جوزپه روسی بازیکن ویا رئال هست که واقعاً بازیکن خوبی‌ و نیلمار گزینه سوم هست که اونم می‌شه به عنوان بازیکن جایگزین بهش اعتماد کرد

اين مدافع بنفيكا كه خيلي باحاله واقعا بازيكن گمشده بارسلوناست
    حركاتش بعضياش فوق العاده اس
    در مورد فابرگاس من زياد علاقه اي بهش ندارمحس ميكنم اواخر دورانشه
    يه بازيكن جوون ميخوايم با يه قرارداد بلند مدت مثلا 5 ساله
    هرچند اگه دوستان رئالي از كاكا سير شده باشن به نظر من خوراك بارسلوناست اصلا به درد رئال نميخوره
    ولي به نظر من دو سه سال ميتونه به راحتي بارسلونا رو صاحب يه روش جديد در خط حمله بكنه حيف كه در رئال فرصت نداشت و مصدوميت هم اجازه نداد وگرنه واقعا صاحب سبكه بعد از اينيستا و ژاوي به نظر من بهترين هافپكه( بنويسم هافبك اين دوستمون دوباره نياد گير بده)
    البته اينم از اون ماموريتهاي غير ممكنه ولي واقعا به درد بارسا ميخورد بعضي اوقات به نظر من يه اشتباهات فاحشي ميشه توي نقل و انتقالات آدم ميمونه مثلا رونالدينيو ميره ميلان يا كاكا ميره رئال
    در مورد مهاجم من دو سه ويدئو از نيمار ديدم فوق العاده اس خيلي باهوشه
    اگه بياد كه خيالمون تقريبا راحته
    +

منم موافقم ما بيشتر از سه بازيكن و سه پست بازيكن ميخوايم
    دفاع مياني كه حتما ميخوايم
    مكسول و ميليتو كه ديگه زحمتشون رو كشيدن دستشون درد نكنه
    اما جفرن رو ميشه قرض داد
    درمورد زلاتان كه من زياد راضي نبودم ازش و فكر هم نميكنم دوباره برگرده بريم سراغ يكي ديگه بهتر باشه
    از اونجايي كه مهاجم قد بلند ثابت به درد بارسا نميخوره و بيشتر بازي در يك نيمه براش خوبه فكر ميكنم كراچ براي تعويض شدن در لحظه هاي خاص خيلي بدردمون ميخوره حداقل براي يك فصل البته اگه زود خودش رو اخراج نكنه
    شيطونه ميگه حمله كنيم به مادريد رئال رو غارت كنيم
    فكر كنم اگر يك فصل بيفتيم به جون رئال و هر ماه يه بازيكن خوب ازشون بدزديم بازم به راحتي دو تيم ديگه تقريبا در يك سطح داشته باشن

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان مگه زلاتان با بارسا قرار داد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من میگم بهترین کار اینه که زلاتان رو بدیم به یه تیم و یه بازیکن از اون تیم بگیریم(تعویض با سوارز بهترین کار ممکنه)
    من مطمئنم اگه سوارز بیاد بارسا بهترین مهاجم 2011 یا 2012 میشه+بهترین گلزن کل اسپانیا،حتی بیشتر از مسی....
    یعنی این سوارز فوق العادس و حیفه تو لیور حروم بشه و جاش فقط بارساست...
    لیور هم صاحب دو بازیکن قد بلند و تنومند میشه و هر کرنری بزنن گله!!!

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

راستی تو خبرها هم هست که لیور به دنبال بویان هستش...
    کاش نخره چون بازیکنی نیست که به درد لیور بخوره...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوملز نمياد بارسلونا
    چون احمق نيست كه بياد بارسا تا bench warmer بشه
    كونترائو هم مال بايرن هستش پس خيالتون راحت بابت اين گزينه ها
    پي نوشت:يه چند روز پيش يه بحث درباره BL و LL بودش ولي بعدش صفحاتو گم كردم و نتونستم جواباي احتمالي به پستام رو ببينم.اگر چيزي بوده بهم بگيد
    Last edited by بردیا; 05-05-2011 at 23:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

كونترائو هم مال بايرن هستش پس خيالتون راحت بابت اين گزينه ها
    اصلا شک نکن که میاد بارسا بارسا چند وقتی‌ هست که داره روش کار میکنه این و احتمالا نیمار گزینه اصلی‌ خرید هستن
    در مورد فابرگاس من زياد علاقه اي بهش ندارمحس ميكنم اواخر دورانشه
    يه بازيكن جوون ميخوايم با يه قرارداد بلند مدت مثلا 5 ساله
    فابرگاس رو هم بارسایی بدونین، بعد علیرضا جان بنده خدا ۲۳ سال بیشتر نداره جدی در حال حاضر هم یک سرو گردن از کاکا بالاتر هست، بعد فابرگاس از اون مدل بازیکنایی هست که تو بارسا اوج میگیره همین جا بهت قول میدم کمتر از پیامبر و ژاوی برامون ظاهر نشه
    این خط - اینم نشون .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا شک نکن که میاد بارسا بارسا چند وقتی‌ هست که داره روش کار میکنه این و احتمالا نیمار گزینه اصلی‌ خرید هستن
    يعني باهات شرط ميبندم كه بارسلونا نميادشو به احتمال 90 درصد مياد بايرن البته در صورتي كه بايرن نخواد به كنتنتو اعتماد بكنه كه بازم بارسلونا احتمالش فوق العاده كمه كه بياد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •