دوستان من گرافیکم ATI Mobility Radeon HD 5650 است درایورشو از همون سایت دل دانلود کردم . میخواستم بدونم آخرین درایور برای گرافیکم همینیه که سایت دل گذاشته یا تو سایت AMD میتونم درایور جدیدترشو دانلود کنم ؟
ممنون
دوستان من گرافیکم ATI Mobility Radeon HD 5650 است درایورشو از همون سایت دل دانلود کردم . میخواستم بدونم آخرین درایور برای گرافیکم همینیه که سایت دل گذاشته یا تو سایت AMD میتونم درایور جدیدترشو دانلود کنم ؟
ممنون
تو سایت amd جدیدتر هست
بچه ها مدل کارت گرافیک منو نوشته Intel(R) HD Graphics . این مدلشه یعنی؟ مگه نباید عدد باشه؟
Dell 5110 Ci7 - لطفا بگید چند ساعت شارژ نگه میداره!؟ اینو هم بگید تو چه شرایطی این تست صورت گرفت.
اصلا در این پنجره کانکشن وایرلس نیست.فقط یک VPN برای وصل شدن در دانشگاه هست.
سلام از این سایت دانلود کن درایوشو و نصب کن درست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
سلام یکی از دوستام نوت بوک دلinspiron گرفته usb 3 کار نمیکنه میشه کمکم کنید اگه درایور باید نصب کنه لطفا سایت دانلودشو بدین ممنون
dell inspiron 5110 core i5
Last edited by hamidrezavictor; 20-07-2011 at 08:31.
خواهشا جوابمو بدین دوستان! من واقعا نمیتونم بازی کنم با این لپ تاپ! من به عشق بازی گرفتم اینو!!
لپ تاپ شما 5010ست؟ یا 5110؟
اگه 5110 هست در فروم خودش بپرسید ایشالا جواب می گیری
از این بابت گفتم که در مدل های جدید که sandy bridge در اونها بکار رفته دو گرافیک وجود داره و در مدل های قدیمی که 5010 هم جزوشونه فقط یک گرافیک وجود داره
Last edited by ehsanerica; 22-07-2011 at 08:44.
سلام
دی وی دی رام 5010 من هم چند هست که نمیتونه dvd بخونه .امروز هر چی cd و dvd توی دستو بالم بود گذاشتم اینقدر قیژ و قوژ میکنه و سر و صدا اما اصلا نمیخونه.بعد از 20 ثانیه هم از تلاش کردن برای خوندن صرف نظر میکنه.
آیا تعمیر میشه ؟ یا باید کلا عوضش کرد؟
از همون اول هم معلوم بود که یه مرگش میشه و به راحتی dvd رو نمیخوند.
مدلش هم این هست.
TSST TS-L633J 12.7 SATA Trayload 8X DVDRW
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)