دوستان فک کنم شبا رایگان شده حجمی ساعت 1 تا 6
دوستان فک کنم شبا رایگان شده حجمی ساعت 1 تا 6
نظرتون در مورد سرویس 2 مگ با پهنای باند تضمین شده چیه؟ کسی استفاده کرده بگه سرعت دانلود چقدره؟
نظر من اینه:
دوستان مخابرات کرمانشاه نرخ اینترنتش رو نجومی بالا برده و پاسخگوی هیچ بحثی هم نیست.
لطفا به سایت های خبری برید و اطلاع رسانی کنید تا نتونن سرمون کلاه بزارن.
برای مقایسه قیمت:
مخابرات استان مازندران اینترنت 256 شش ماهه با 48 گیگابایت حجم مصرف و سرعت دانلود 230 کیلوبایت رو 75000 تومان میده در حالی که مخابرات کرمانشاه اومده اینترنت 6 ماهه 128 با سی و سه گیگابایت حجم مصرف و سرعت دانلود ادعایی خودشون(30 کیلوبایت) رو میده 86563 تومان. مقایسه کنید سرعت دانلود 10 برابره در مازندران!!
سایت صرفا جهت اطلاع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل بیست و سی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جای دیگه هم که میدونید اطلاع رسانی کنید. به دوستانتون هم اطلاع بدید.
2020 به من گفت سرعت حجمی ها تقریبا 2 برابر سرعت نامحدود سابقشون هست
بابا برین سایت ها اعتراض کنین. دست به دست هم بدیم صدامون میره بالا
من چرا نصف پست هام نمیزاره بیاد هی میزنه بعد از تایید مدیر!!!
گزینه تشکر هم ندارم!!!!!!!!
اشتراک گذاری علاوه بر نوسان امنیت خط رو پایین میاره. اکثر دانشگاه ها ، ادارات و جاهای حساس برای اینکه -- نشن خط بدون اشتراک(اصطلاحا آی پی اختصاصی) میخرن.
Last edited by viking_vp3; 13-11-2012 at 22:07.
سرعت دانلود هر 3تا هرگز از 8 بیشتر نخواهد شد.شاید و حتما کمتر میشه نسبت به هم ولی بیشتر نخواهد شد.
تنها تفاوتی که این سرویسها میتونن باهم بکنن توی پایداری و ثبات سرعت و چیزایی مثل پینگ میتونه باشه وگرنه سرعت دانلود و سرعت سرویس هرگز زیادتر نمیشه((چیزی که نه قانون ایزانی اسلامی بلکه قانون علم کامپیتور هست!!!))
دوستان مسئولان مخابرات عمه دارن ؟(اگه دارن ما رو بی خبر نزارین امشب بیکارم بشینم یه سلامی عرض کنم خدمتشون!!)
1007! وژدانن من یکی نمیتونم اینو هضم کنم !!! آخه لامصبای بی شرف بی همه چیز 1007 پینگ ؟؟؟
با عرض معذرت ، بی احترامی به بقیه نباشه شخصا احساس میکنم فکر میکنن با بز طرفن!![]()
این افزایش پینگ فقط مختص مخابرات نیست ظاهرا همه آی اس پی ها اینطورن
و از لینک همدانه ایراد
پس باید به شرف زیرساخت مخابرات همدان فحش بدیم!
چند بار قبل هم اینطور بوده
برای من که الان دو سه روزه اینطوری کلی داغون شده
الان دو ساله از مخابرات اینترنت دارم به جز چند ماه اول دیگه یادم نمیاد بدون مشکل بوده باشه
همیشه یه مشکل داشتیم با این اینترنت!
اره تو این شک ندارم
مطمئنا اگه جای بهتری بود حتما از اون میگرفتم
اما همه همین آشن و همین کاسه
اگر واقعا سرعت اونطوری که میگن دو برابر سرعتهای سابق باشه که خیلی خوبه. من یکی پایه شم اگر و تنها اگر سرعت شبانه با روزانه تغییر خاصی نکنه
چون میشه توی ساعت (زیاد نمیگم) 1 تا 3 نزدیک 4 مگ دانلود داشت .... سرویس 2 مگ با 5 گیگ هم برای اینکار مناسبترین گزینه است
Last edited by mohamax7; 13-11-2012 at 23:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)