با سلام ...
از هم ارزی هم به راحتی ثابت میشه ، عبارت رادیکالی با x+1 هم ارزه که در نتیجه میشه x+1-x و جواب میشه ۱.
با سلام ...
از هم ارزی هم به راحتی ثابت میشه ، عبارت رادیکالی با x+1 هم ارزه که در نتیجه میشه x+1-x و جواب میشه ۱.
Last edited by hamed6672; 20-11-2011 at 23:09.
سلام دوستان یه سوال ساده.
مگه مساحت مربع بیشتر از محیطش نباید باشه؟
پس چرا وقتی یک ضلع مربع رو از 3 کوچکتر بگیریم مساحت کوچکتر از محیط میشه؟![]()
با سلام ...
فرض اول شما اشتباهه . اصلا قرار نیست همیشه مساحت مربع بزرگتر از محیطش بشه .
مساحت مربع به ضلع a میشه a به توان 2 و محیطش میشه 4a .
زمانی که مساحت کمتر از محیط میشه :
سلام.
ممنونم از پاسختون.
آخه بالاتر از 3 بگیری همیشه مساحت بزرگتره.
ولی این اصلاً یه جورایی با عقل جور در نمیاد که چطور مساحت میتونه بزرگتر از محیط باشه؟
چون مساحت کل مجموعه هست و محیط فقط دورش هست.
![]()
سلام
اول اینکه اگه ضلع یه مربع کوچکتر از 4 باشه محیطش بیشتر از مساحتش میشه اگه ضلع یه مربع برابر با 4 باشه محیط و مساحت برابر با هم هستند و اگه بزرگتر از 4 باشه مساحت بزرگتر از محیط میشه.
همونطور که دوستمون گفتن:اصلا قرار نیست همیشه مساحت مربع بزرگتر از محیطش بشه .
سلام. سوال این دوستمون باعث شد تا نکته ی جالبی به ذهنم برسه که در قالب دو سوال آسون از محضر دوستان میپرسم:
1- الف) از بین اشکال هندسی منتظم (n ضلعی های منتظم) چند مورد وجود دارد که با آن و فقط با استفاده از همان نوع شکل، بتوان سطح نامحدودی را فرش کرد؟
ب) از بین گزینه های موجود کدامیک از آن چند ضلعی های منتظم دارای محیط کمتری نسبت به مساحت واحد است؟
ج) این نکته شما را به یاد کدامیک از پدیده های طبیعت می اندازد؟
2- الف) فارغ از شرایط سوال یک، کدامیک از اشکال هندسی دارای بیشترین مقدار در حاصل نسبت بین مساحت به محیط خود است؟
ب) کدامیک از اشکال بسته ی هندسی سه بعدی دارای بیشترین مقدار در حاصل نسبت بین حجم به مساحت جانبی خود است؟
ج) این شما را متوجه کدامیک از پدیده های طبیعت میکند؟
موفق باشین.
90/8/30
Last edited by davy jones; 21-11-2011 at 22:06.
سلام ممنون میشم به این سوالات جواب بدید :
![]()
سلام فکر میکنم 6 ضلعی چنین خاصیتی داره و این قضیه ادم رو یاد کندوی زنبور عسل میندازه و قدرت خدا رو نشون میده
البته من اینو قبلا شنیده بودیم ( شاید جواب درست نباشه)
والا یکی از سوالاتت رو که اصلا نمیشه خوند دوتای دیگه رو هم من یکیشون رو تونستم حل کنم اشالله بقیه رو بچه ها حل میکنن
![]()
سلام.
جوابتون برای سوال اول درسته. ولی ایکاش یکم روی جوابتون به طور تخصصی بحث میکردین و از طریق ریاضی اثبات میکردین. هدف من به نوعی بازی با ریاضی و رسیدن به همون نتیجه گیری شما بود.
+
سوال دوم؟؟
موفق باشین.
90/9/1
والا چون من هنرستانی بودم تا حالا یه واحد هندسه هم پاس نکردم و هندسه رو در حد قضیه ی تالس بلدم.
بازم چشم کمی به این مغز فشار میارم ببینم چیزی بدست میاد.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)