فایل dt0f در پوشه img هست.من دانلود کردم فقط اون داخلش بود.برای PES هم متاسفم واقعا افت شدیدی داشته.امیدوارم سال بعدی یه تکونی به خودش بده.با تشکر
فایل dt0f در پوشه img هست.من دانلود کردم فقط اون داخلش بود.برای PES هم متاسفم واقعا افت شدیدی داشته.امیدوارم سال بعدی یه تکونی به خودش بده.با تشکر
من 2 بار بازی رو آپدیت کردم از داخل خود بازی ولی هر دفعه میگه installation failed بعد از اینکه 100% میشه . در ضمن بره من همون لحظه که وارد بازی شدم پیغام داد که تو قسمت extra میتونی دانلود کنی .
فدات عزیز...
والا حالا حالا ها منتظرش نباش باید یه چیز درست و درمون بسازم اونم کلی طول می کشه من فعلا dlc رو دانلود نکردم شب دانلود می کنم ببینم چی کم و کسری باقی می مونه اونها رو برطرف کنم
اوکی ورژن بدی در اختیارته متاسفانه الان لینک دانلود نسخه نهایی (پنج زبانه اصلی اروپایی) رو من دارم 8 گیگ ایناست حجمش البته نسخه خودم ریپ شده نسخه پنج زبانه فرعی هست اونی که ترکیه و لهستان و اینا رو داره من فایل های مربوط به زبانهای غیر انگلیسی روبرداشتم و نسخه رو به طور کامل به ورژن تک زبانه انگلیسی اصل تبدیل کردم که ورژنش به صورت بیسیک 1.01 هست می تونم بگم بهترین ورژن موجود هست حتی من همین فایل های ستاپ اورجینال رو که دارم با سون زیپ کمپرس کردم و روی یک DVD5 دادم به آقا کامران (همشهری) پچ 1.02 هم بیاد مشکلی نیست به هر حال ما هستیم دیگه فایل های اورجینال رو می رسونیم دستت تا بتونی آپدیت کنی وقتی یک گیمر میاد توی فروم به این معنی هست که مشکلش حل خواهد شد. و اطلاعاتش بیشتر از اونی هست که نمیاد به فروم و جدیدترین اطلاعات رو نداره.
+
کماکان دارم دنبال لینکی می گردم که فیلتر نباشه امیدی به دوستان نیست که بتونن این فایل 20 و خورده ای مگی رو آپلود کنن. بعضی ها توی پیدا کردن فایل آپدیت مشکل دارن در حالی که می تون با جستجوی dt0f توی درایو ویندوزشون در کمتر از یک دقیقه لوکیت کنن فایل رو و پیداش کنن کافیه گزینه جستجو در میان فولدر های مخفی رو هم فعال کنن چون فایل توی مسیری قرار داره که بعضی فولدر های سر راه هایدن هستند
Last edited by Spaniuly; 12-10-2010 at 15:30.
من قبلا با pes2009 همين مشكل رو داشتم.
اشكال از رم بود، بردم گارانتي تعويض كردم خوب شد.
احتمالا رمت مشكل داره.
با يه نرم افزار مثل Prime95 تست كن ببين ارور نميده؟
سلام بچه ها
من هنوز بازی رو نگرفتم.میخوام بگیرم.میخواستم ببینم مرد و مردونه به خریدنش می ارزه
یعنی خیلی فرق کرده با نسخه قبلیش.اخه دلم نمیاد این نسخه رو رها کنم.
فایلها اینجا اضافه شده
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
نیازی هم نیست جاشون عوض بشه اگر از خود باز ی دانلود کردی اما اگر از لینک دیگه ای دانلود کردید باید اپش فایل رو هم اضافه کنید در غیر این صورت در ورژن هیچ تغییری ایجاد نمیشه
kitserver جدیدی نیومده که بشه باهاش کنترل دسته بازی توی لیگ در اختیار خودمون باشه ...
مثل عکس پایین که برای pes 2010 وجود داشت .
![]()
دوست من نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)