یکی از دوستانه من از طریق 2030 درخواست داده اما پیگیری نمیشه.
مشکل از کجاست؟
خودش باید بره مخابرات؟
یکی از دوستانه من از طریق 2030 درخواست داده اما پیگیری نمیشه.
مشکل از کجاست؟
خودش باید بره مخابرات؟
صحبت شما صحیح است ولی تعطیلی 5 شنبه شامل کلیه پرسنل امور مشترکین نمی شود ، مدیران و کارشناسان مسئول مشمول تعطیلی 5 شنبه هستند ولی بقیه پرسنل 5 شنبه ها هستند ، البته پیگیری تلفنی با شماره هایی که دادم بی تأثیر نیست (هر چند که در اغلب موارد پیگیری تلفنی کافی نیست و باید حضوری هم پیگیری کرد)
آره منم امروز رفیقم رو بردم اونجا کارهاش رو حضوری انجام داد .یکی از دوستانه من از طریق 2030 درخواست داده اما پیگیری نمیشه.
مشکل از کجاست؟
خودش باید بره مخابرات؟
شماره ها رو میشه دوباره لطف کنی و بگی هر کدوم رو کدوم مسئول برمیدارن ؟صحبت شما صحیح است ولی تعطیلی 5 شنبه شامل کلیه پرسنل امور مشترکین نمی شود ، مدیران و کارشناسان مسئول مشمول تعطیلی 5 شنبه هستند ولی بقیه پرسنل 5 شنبه ها هستند ، البته پیگیری تلفنی با شماره هایی که دادم بی تأثیر نیست (هر چند که در اغلب موارد پیگیری تلفنی کافی نیست و باید حضوری هم پیگیری کرد)
در مورد پشتیبانی هم 2030 حدود 2 هفته ای هست رفته مرخصی ! تا تماس میگیرم به محض زدن تکمه 3 بوق اشغال میزنه !
در نتیجه تنها پشتیبانیمون میشه همین مرکز ولی عصر .
دیگه داری شورشو در میاری !!
آقا ما کارشناس زبده نخوایم باید کیو ببینیم ؟؟
همون 2030 کافیه با اون همه کارشناس
شما دیگه خواهشا نظر نده
اینکه میگه اطلاعات کاربری رو نباید در اختیار هر کس و نا کسی گذاشت حرف بی ربطی بود ؟؟
من از کسی اطلاعات کاربریش رو نخواستم
اگر من فردی غیر مسئول هستم با داشتن شماره مشتری یک نفر هیچ کاری از دستم بر نمیاد. گفتن یه عدد چهار رقمی به یه فرد به قول شما غیر مسئول چه سودی داره؟
متاسفانه ایشون قصد دارند جلوی همکاری رو بگیرند.
آقای مدیر دو تا پست من رو چرا حذف کردی؟
از اونجایی که رمز عبور کسایی که رمزشونو عوض نکردن رو براحتی میشه از روی نام کاربریشون فهمید بازم توصیه دوستمون تکرار میشه
نکنید این کارو که پشیمون نشین
من نگفتم یوزر نیم گفتم شماره مشتری
شماره مشتری هیچ ارتباطی به یوزر نیم و پسورد نداره
از اینکه حاضر نیستید واقعیتهای نرم افزارتان را قبول کنید مشخص است که چقدر صحبتهای شما با معنی است.
همانطور که قبلاً گفتم قرار دادن هرگونه اطلاعات مربوط به سرویس ADSL و یا دیگر اطلاعات شخصی را اکیداً توصیه نمی کنم.
خیلی خیلی ممنون که با این نرم افزار پیشرفته توانستید جلوی حیف و میل بیت المال را گرفتید!!!!
جالب است شما به نرم افزاری اتهام عدم انعطاف پذیری و عدم سازگاری با زبان فارسی می زنید که بسیاری از کاربران همین تاپیک تا چند ماه پیش با آن کار می کردند و هیچ مشکلی با آن نداشتند ، همینطور 10 ها بلکه صدها شرکت در کل ایران از این نرم افزار استفاده کرده و می کنند و هیچکدام این مشکلات ادعایی شما را در آن ندیدند!!!
و اما بعد شما از نرم افزار خودتان صحبت کردید و گفتید بسیار پیشرفته است!! این نرم افزار پیشرفته شما تاکنون چنان قابلیتی از خود نشان داده که صدها مشترک مخابرات استان اصفهان بدون اینکه شارژی در پنل این نرم افزار پلوتون زده باشند از 20 تا 180 گیگ به حسابشان منظور شده است!!!! این بود کارآیی نرم افزار پیشرفته شما؟؟
چند برابر شدن مراجعان امور مشترکین ولیعصر و تماسهای مداوم کاربران ناراضی می دانید چه حجم از مشکلات را بر امور مشترکین مخابرات اصفهان تحمیل کرده است؟؟؟
شما بدنبال حل کردن مشکلات مشترکین مخابرات هستید؟؟ بسم الله از همین شنبه یک میز در امور مشترکین در اتاق 109 در کنار خانمها فروزنده و سلطانی بگذارید و به مشکلات مشترکین رسیدگی کنید ، مطمئن باشید بعد از چند روز متوجه فاجعه ای که این نرم افزار پیشرفته اجرا کرده است می شوید.
من متأسفم از اینکه بجای قبول کردن مشکلات حاد نرم افزار خودتان به پرسنل شرکت مخابرات اصفهان تهمت می زنید ، نرم افزار IBSng با قیمتی بسیار پایین تر از نرم افزار شما خریداری شد و تاکنون کلیه پرسنل دیتا و امور مشترکین صحت عملکرد و کارآیی و انعطاف پذیری بالای آنرا تأیید کردند.
مشکل از آنجا شروع شد که بعضیها انتظار داشتند که این نرم افزار قابلیتهای یک نرم افزار اتوماسیون اداری و همینطوری ارتباط با مشتریان CRM را نیـــز داشته باشد!!!!!! اینجا بود که متأسفانه متأسفانه یک نرم افزار اتوماسیون اداری بسیار پیشرفته به نام پلوتون وارد عمل شد و چنان شاهکاری کرد تاکنون نه تنها در شرکت مخابرات اصفهان بلکه در کلیه کشور بی سابقه بود ، این نرم افزار باعث شد مشترکین احساس کنند شرکت مخابرات استان اصفهان با درآمد چند ده میلیاردی در ماه بدنبال د.دی از آنان آن هم بخاطر حداکثر چند ده میلیون سود است!!!!
مناظره فنی؟؟ آن هم با شما؟؟ نرم افزار شما حداقلهای یک نرم افزار را هم ندارد آنوقت انتظار مناظره فنی را هم دارید؟؟؟چه اعتماد به نفس بالایی
کلیه مشکلات ایجاد شده توسط نرم افزار پلوتون طی چند روز گذشته به جناب آقای مهندس کشایی عضور هیئت مدیره مخابرات منتقل شده ، امیدوارم امروز که چهارشنبه است به صحبتهایی که شد توجه کرده باشید .
لازم است به اطلاع کلیه دوستان برسانم که تا آنجا که بنده اطلاع دارم تجهیزات منصوبه در مخابرات جهت سرویس ADSL از مناسبترین تجهیزات موجود است چنانکه در تستهای صورت گرفته است پهنای باندی تا سقف 8 مگابیت را بدون ایجاد هیچ نویزی بر روی خط تلفن منتقل کند ، ولی بخاطر پاره ای محدودیتهای قانونی و همچنین مشکلات تأمین پهنای باند از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت متأسفانه کیفیت مورد نظر شرکت مخابرات اصفهان در اختیار مشترکین قرار نگرفته است.
بنده هم با شما موافقم که بزودی بساط نرم افزارهای عهد دقیانوس و به درد نخور جمع خواهد شد.
Last edited by esfahanweb; 04-01-2012 at 21:56.
دوست عزیز پیگیری کردم گفتند شرکت مد نظر شما کاملا همان سرویس هایی که رو که مخابرات قادره بده روی همان بستر میده ولی با تعرفه خودش(همان شبانه مد نظر شما) هر کی هم بهت گفته نمیتونیم خواسته از سر بازت کنه
هیچ وقت سعی نکن با دروغ گویی کارتو جلو ببری، من جواب این کاربر رو توی پیغام خصوصی دادم و دلیلی هم نمیبینم که برای تو توضیح بدم
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خب شما که این همه ادعا دارید تشریف بیاورید اگر حرفی برای گفتن دارید(خودتم خوب میدونی که نداری)
معلومه کی میترسه و خودش رو قایم میکنه
کی میخوای قبول کنی شکست خوردید
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
مشخصه چون دوست نداری مشکلات دوستان حل بشه، از بچه های فروم بپرس کی تا حالا مشکلی با من مطرح کرده و بدون جواب گذاشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)