تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 1298 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یکی از دوستانه من از طریق 2030 درخواست داده اما پیگیری نمیشه.
    مشکل از کجاست؟
    خودش باید بره مخابرات؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته اخیرا تا ساعت 4 هستند ولی 5 شنبه ها به کل نیستند .
    صحبت شما صحیح است ولی تعطیلی 5 شنبه شامل کلیه پرسنل امور مشترکین نمی شود ، مدیران و کارشناسان مسئول مشمول تعطیلی 5 شنبه هستند ولی بقیه پرسنل 5 شنبه ها هستند ، البته پیگیری تلفنی با شماره هایی که دادم بی تأثیر نیست (هر چند که در اغلب موارد پیگیری تلفنی کافی نیست و باید حضوری هم پیگیری کرد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی از دوستانه من از طریق 2030 درخواست داده اما پیگیری نمیشه.
    مشکل از کجاست؟
    خودش باید بره مخابرات؟
    آره منم امروز رفیقم رو بردم اونجا کارهاش رو حضوری انجام داد .
    صحبت شما صحیح است ولی تعطیلی 5 شنبه شامل کلیه پرسنل امور مشترکین نمی شود ، مدیران و کارشناسان مسئول مشمول تعطیلی 5 شنبه هستند ولی بقیه پرسنل 5 شنبه ها هستند ، البته پیگیری تلفنی با شماره هایی که دادم بی تأثیر نیست (هر چند که در اغلب موارد پیگیری تلفنی کافی نیست و باید حضوری هم پیگیری کرد)
    شماره ها رو میشه دوباره لطف کنی و بگی هر کدوم رو کدوم مسئول برمیدارن ؟
    در مورد پشتیبانی هم 2030 حدود 2 هفته ای هست رفته مرخصی ! تا تماس میگیرم به محض زدن تکمه 3 بوق اشغال میزنه !
    در نتیجه تنها پشتیبانیمون میشه همین مرکز ولی عصر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیگه داری شورشو در میاری !!
    آقا ما کارشناس زبده نخوایم باید کیو ببینیم ؟؟
    همون 2030 کافیه با اون همه کارشناس
    شما دیگه خواهشا نظر نده
    اینکه میگه اطلاعات کاربری رو نباید در اختیار هر کس و نا کسی گذاشت حرف بی ربطی بود ؟؟

5. این کاربر از morteza1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دیگه داری شورشو در میاری !!
    آقا ما کارشناس زبده نخوایم باید کیو ببینیم ؟؟
    همون 2030 کافیه با اون همه کارشناس
    شما دیگه خواهشا نظر نده
    اینکه میگه اطلاعات کاربری رو نباید در اختیار هر کس و نا کسی گذاشت حرف بی ربطی بود ؟؟

من از کسی اطلاعات کاربریش رو نخواستم
    اگر من فردی غیر مسئول هستم با داشتن شماره مشتری یک نفر هیچ کاری از دستم بر نمیاد. گفتن یه عدد چهار رقمی به یه فرد به قول شما غیر مسئول چه سودی داره؟

متاسفانه ایشون قصد دارند جلوی همکاری رو بگیرند.

آقای مدیر دو تا پست من رو چرا حذف کردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از اونجایی که رمز عبور کسایی که رمزشونو عوض نکردن رو براحتی میشه از روی نام کاربریشون فهمید بازم توصیه دوستمون تکرار میشه
    نکنید این کارو که پشیمون نشین

8. این کاربر از morteza1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از اونجایی که رمز عبور کسایی که رمزشونو عوض نکردن رو براحتی میشه از روی نام کاربریشون فهمید بازم توصیه دوستمون تکرار میشه
    نکنید این کارو که پشیمون نشین

من نگفتم یوزر نیم گفتم شماره مشتری
    شماره مشتری هیچ ارتباطی به یوزر نیم و پسورد نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این آخرین پستی که وارد بحث های بی معنی میشم، ازا این ببعد فقط در مورد مشکلات کاربران و رفع آنها صحبت میکنم
    از اینکه حاضر نیستید واقعیتهای نرم افزارتان را قبول کنید مشخص است که چقدر صحبتهای شما با معنی است.

[RIGHT]لطفا شماره مشتری و کد ملی خود را پیغام خصوصی کنید تا رمز عبور جدید رو براتون ارسال کنم.
    همانطور که قبلاً گفتم قرار دادن هرگونه اطلاعات مربوط به سرویس ADSL و یا دیگر اطلاعات شخصی را اکیداً توصیه نمی کنم.

من اصلا قصد بحث و جدل با شما و وقت تلف کردن رو ندارم،قصد من از عضویت در فروم رسیدگی به مشکلات کاربران بود و از این ببعد هم فقط به همین کار ادامه میدم.
    در مورد نرم افزار IBSng فقط رضایت مشترکین دلیل بر ادامه دادن کار با این پنل نبود،سر در گمی کاربران مخابرات،ایرادات اساسی، عدم انعطاف پذیری نرم افزار، سازگاری نامناسب با زبان فارسی و ........باعث شد عطای آن را به لقایش ببخشند.
    در ضمن کی گفته که این نرم افزار به درد نخوره تست پس داده و هیچ مشکلی نداره؟ نمونه اش سرویس خودم در شهر کرج که از شبدیزنت کرج گرفتم، رکورد ریز کارکرد برای 20 دقیقه دانلود و 250 مگابایت!!!!!!!!!!!!!! پشتیبانی میگه ما سرعتمون گاهی اوقات تا 4 مگ هم میرسه! یا دانلود 10 مگ و احتساب 0 unit برای آن
    مواردی که در اصفهان هم قبل از این بسیار بسیار زیاد بود.
    متاسفانه از ابتدای شروع به کار این پنل افرادی که قبلا در اصفهان مفت مفت بیت المال را حرام میکردند به تکاپو افتادند که جلوی کارکرد آن را بگیرند و هزاران مشکل برای آن درست کنند.
    خیلی خیلی ممنون که با این نرم افزار پیشرفته توانستید جلوی حیف و میل بیت المال را گرفتید!!!!
    جالب است شما به نرم افزاری اتهام عدم انعطاف پذیری و عدم سازگاری با زبان فارسی می زنید که بسیاری از کاربران همین تاپیک تا چند ماه پیش با آن کار می کردند و هیچ مشکلی با آن نداشتند ، همینطور 10 ها بلکه صدها شرکت در کل ایران از این نرم افزار استفاده کرده و می کنند و هیچکدام این مشکلات ادعایی شما را در آن ندیدند!!!

و اما بعد شما از نرم افزار خودتان صحبت کردید و گفتید بسیار پیشرفته است!! این نرم افزار پیشرفته شما تاکنون چنان قابلیتی از خود نشان داده که صدها مشترک مخابرات استان اصفهان بدون اینکه شارژی در پنل این نرم افزار پلوتون زده باشند از 20 تا 180 گیگ به حسابشان منظور شده است!!!! این بود کارآیی نرم افزار پیشرفته شما؟؟

چند برابر شدن مراجعان امور مشترکین ولیعصر و تماسهای مداوم کاربران ناراضی می دانید چه حجم از مشکلات را بر امور مشترکین مخابرات اصفهان تحمیل کرده است؟؟؟

شما بدنبال حل کردن مشکلات مشترکین مخابرات هستید؟؟ بسم الله از همین شنبه یک میز در امور مشترکین در اتاق 109 در کنار خانمها فروزنده و سلطانی بگذارید و به مشکلات مشترکین رسیدگی کنید ، مطمئن باشید بعد از چند روز متوجه فاجعه ای که این نرم افزار پیشرفته اجرا کرده است می شوید.

من متأسفم از اینکه بجای قبول کردن مشکلات حاد نرم افزار خودتان به پرسنل شرکت مخابرات اصفهان تهمت می زنید ، نرم افزار IBSng با قیمتی بسیار پایین تر از نرم افزار شما خریداری شد و تاکنون کلیه پرسنل دیتا و امور مشترکین صحت عملکرد و کارآیی و انعطاف پذیری بالای آنرا تأیید کردند.

مشکل از آنجا شروع شد که بعضیها انتظار داشتند که این نرم افزار قابلیتهای یک نرم افزار اتوماسیون اداری و همینطوری ارتباط با مشتریان CRM را نیـــز داشته باشد!!!!!! اینجا بود که متأسفانه متأسفانه یک نرم افزار اتوماسیون اداری بسیار پیشرفته به نام پلوتون وارد عمل شد و چنان شاهکاری کرد تاکنون نه تنها در شرکت مخابرات اصفهان بلکه در کلیه کشور بی سابقه بود ، این نرم افزار باعث شد مشترکین احساس کنند شرکت مخابرات استان اصفهان با درآمد چند ده میلیاردی در ماه بدنبال د.دی از آنان آن هم بخاطر حداکثر چند ده میلیون سود است!!!!

شما اگر کاملا به شرایط واقف هستید تشریف بیارید برای مناظره فنی،ولی میدونم این کار رو نمیکنید چون میدونید در این مناظره حرفی برای گفتن ندارید.
    انشالله به زودی زود و با رفع تمام مشکلات بساط نرم افزارهای عهد دقیانوس و به درد نخور به زودی جمع خواهد شد.
    مناظره فنی؟؟ آن هم با شما؟؟ نرم افزار شما حداقلهای یک نرم افزار را هم ندارد آنوقت انتظار مناظره فنی را هم دارید؟؟؟ چه اعتماد به نفس بالایی

کلیه مشکلات ایجاد شده توسط نرم افزار پلوتون طی چند روز گذشته به جناب آقای مهندس کشایی عضور هیئت مدیره مخابرات منتقل شده ، امیدوارم امروز که چهارشنبه است به صحبتهایی که شد توجه کرده باشید .

لازم است به اطلاع کلیه دوستان برسانم که تا آنجا که بنده اطلاع دارم تجهیزات منصوبه در مخابرات جهت سرویس ADSL از مناسبترین تجهیزات موجود است چنانکه در تستهای صورت گرفته است پهنای باندی تا سقف 8 مگابیت را بدون ایجاد هیچ نویزی بر روی خط تلفن منتقل کند ، ولی بخاطر پاره ای محدودیتهای قانونی و همچنین مشکلات تأمین پهنای باند از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت متأسفانه کیفیت مورد نظر شرکت مخابرات اصفهان در اختیار مشترکین قرار نگرفته است.
    بنده هم با شما موافقم که بزودی بساط نرم افزارهای عهد دقیانوس و به درد نخور جمع خواهد شد.
    Last edited by esfahanweb; 04-01-2012 at 21:56.

11. 4 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا دروغی بیش نبود ! هیچ شرکتی غیر مخابرات نمیتونه روی خطوط DLC سرویس بده ! امروز رفتم دفتر شبکیه !
    واقعا آدم چی میتونه بگه در مورد یک مشت احمق ؟ میری نمایشگاه 200 بار ازش پرسیدم و گفتم خط من DLC ! میگه میشه ! آخه مرتیکه اطلاعات نداری اطلاعات غلط نده !

من برم دنبال خط تلفن معمولی یا همون PCM
    دوست عزیز پیگیری کردم گفتند شرکت مد نظر شما کاملا همان سرویس هایی که رو که مخابرات قادره بده روی همان بستر میده ولی با تعرفه خودش(همان شبانه مد نظر شما) هر کی هم بهت گفته نمیتونیم خواسته از سر بازت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به هیچ عنوان دیگر تمدید را نزنید ، این اشتباه سیستم پلوتون بوده وشما نباید هزینه این اشتباه را پرداخت کنید.
    ، یادآوری می کنم که شما طبق روال مخابرات فقط و فقط مجبورید هزینه های گیگهایی که شارز کرده اید را بپردازید و نه اشتباه سیستم پلوتون را.
    هیچ وقت سعی نکن با دروغ گویی کارتو جلو ببری، من جواب این کاربر رو توی پیغام خصوصی دادم و دلیلی هم نمیبینم که برای تو توضیح بدم

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

مناظره فنی؟؟ آن هم با شما؟؟ نرم افزار شما حداقلهای یک نرم افزار را هم ندارد آنوقت انتظار مناظره فنی را هم دارید؟؟؟ چه اعتماد به نفس بالایی
    خب شما که این همه ادعا دارید تشریف بیاورید اگر حرفی برای گفتن دارید(خودتم خوب میدونی که نداری)
    معلومه کی میترسه و خودش رو قایم میکنه
    کلیه مشکلات ایجاد شده توسط نرم افزار پلوتون طی چند روز گذشته به جناب آقای مهندس کشایی عضور هیئت مدیره مخابرات منتقل شده.
    کی میخوای قبول کنی شکست خوردید

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

همانطور که قبلاً گفتم قرار دادن هرگونه اطلاعات مربوط به سرویس ADSL و یا دیگر اطلاعات شخصی را اکیداً توصیه نمی کنم.
    مشخصه چون دوست نداری مشکلات دوستان حل بشه، از بچه های فروم بپرس کی تا حالا مشکلی با من مطرح کرده و بدون جواب گذاشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •