تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 2199 اولاول ... 2773273673733743753763773783793803813874274778771377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت دانلود توی ساعات عادی حدود 64kB/s و در ساعات رایگان کمی کمتر البته فقط برای لینک مستقیم و جمعه ها خیلی کم مستقیم غیر مستقیم هم نداره

جالبه با این که عصر های جمعه دیگه رایگان نیست ولی سرویس توی این ساعت خیلی داغونه فکر کنم خیلی از مشترک ها خبر ندارن که این ساعات دیگه رایگان نیست ..............
    شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

از دو شب تا یازده صبح برا من قطع شده بود، خیلی مسخرست!

بچه ها من با فویل پشت مودوم پوشوندم، تقریبا مثل دیش ماهواره، کیفیت سیگنال از 88db به 83 رسیدش، سرعت دانلود از 520 به 490 رسید ولی سرعت آپلود از 60 70 به 120 الی 190 رسید. البته امرووز که نگاه کردم (بعد قطعی دیشب ) کیفیت سیگنال رفته رو 86 و سرعت دانلود 510 الی 540 ، آپلود 90 الی 120 حداکثر

این ترفند فوبلو توی یکی از فیلمای یوتوب دیدم ، برای اونایی که آنتن ندارن جواب میده، فقط باید بدونید bts کجا هست و سیگنال از چه مسیری میاد و فیولو دقیقا خلاف همون جه قرار بدید، مثلا من فویلو گذاشتم جلوی مودم (بی تی اس روبرو هست ) اینترنت قطع شد، سیگنال به 109 رسید.
    سرعت دانلود 510

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خدا رو شــــــــــــــــکر من یه دونه از این مشکلات رو ندارم
    قطعی ندارم اصلا ! سرعتم عالیه ! 3چراق آنتن دارم . آظلودم 300 کیلو بیت هست. دانلودم 68کیلو بایت ثانبه ! بدون نوسان
    ساعت رایگان و معمولی پینگم یکی هست ! رو جفتش عالیه ! کلا خیلی راضیم ! از ADSL نوسان سرعت کمتره ! قعطی هم ندارم
    فقط تنها عیبش نســـــــــــبت به ADSL اینه که پینگ ADSL Sabanet رو 300ms هست مبین نت 380-420 هست ! همین و بـــــس !
    سرویس 512 یک ساله با مودم رایگان ! مودم هم هم جنسش عالیه هم قبافش هم امکاناتش ! کلا عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیه

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=yuzarsiff;6339031]شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

آره سرویس 512 مبین نت در بهترین شرایط 64kB/s سرعت داره یعنی که مبین نت سنگ تمام هم برای مشترک هاش بزاره سرعت 64 مثل isp های دیگه نیست که128 بگیری توی روز 200 دانلود کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت دانلود 510
    کیلوبیت بر ثانیه.
    سرعت ها رو معمولا به کیلو بیت میگن، میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه. البته بسته به سایتش بیشترم میشه، مثلا از سرور گوگل داشتم کروم رو میگرفتم به 79 هم رسید بدون نوسان

5. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من یه سوال فنی داشتم. من میخوام وایمکس بگیرم. برای خونه جدیدمون که دو سه کوچه پایین تر از محل فعلی مون هست. چون هنوز اونجا آماده نیست آیا من می تونم وایمکس رو درخواست بدم و توی همین محلی که الان هستیم راه بندازمش. بعد که رفتیم خونه جدید اونجا هم استفاده کنم؟ چون به خط تلفن که کاری نداره که بگیم شماره اونجا و اینجا فرق داره و فاصله جغرافیایی هم به 500 متر نمی رسه که مثلا از محدوده آنتن دهی خارج بشه.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کیلوبیت بر ثانیه.
    سرعت ها رو معمولا به کیلو بیت میگن، میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه. البته بسته به سایتش بیشترم میشه، مثلا از سرور گوگل داشتم کروم رو میگرفتم به 79 هم رسید بدون نوسان
    آها یه لحظه تعجب کردم

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

من فکر کردم همه تعرفه ها شبانه رایگان داره اما طرف گفت فقط طرح هاشون داره
    طرح 512 شون هم خیلی کمه 20 گیگ برای یکسال !
    اینجوری بهتر دیدم برم 1024 40 گیگ بردارم .. به نظرم هم حجمش خوبه هم قیمتش به نسبت خوبه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من 512 یک ماهه دارم با 5 گیگ شبانه هم رایگان
    خواسته طرح بفروشه

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من یه سوال فنی داشتم. من میخوام وایمکس بگیرم. برای خونه جدیدمون که دو سه کوچه پایین تر از محل فعلی مون هست. چون هنوز اونجا آماده نیست آیا من می تونم وایمکس رو درخواست بدم و توی همین محلی که الان هستیم راه بندازمش. بعد که رفتیم خونه جدید اونجا هم استفاده کنم؟ چون به خط تلفن که کاری نداره که بگیم شماره اونجا و اینجا فرق داره و فاصله جغرافیایی هم به 500 متر نمی رسه که مثلا از محدوده آنتن دهی خارج بشه.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    از جهت جاب جا کردن مودم که مشکلی نیست هر جایی که آنتن بده می تونین ببرین
    ولی حتما از آنتن دادن مودم توی خونه حدیدتون اطمینان حاصل کنید اگه مودم خارجی بگیرین که احتمال مشکل خیلی کمتر میشه ولی مودم داخلی خیلی ریسکش زیاده
    برای خود من مودم داخلی توی طبقه پایین منزل اصلا آنتن نداشت ولی طبقه بالا سه خط آنتن داشت

10. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دقایقی پیش :

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم از وضعيت من:

اين آپلود چرا اينجوريه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •