شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
سرعت دانلود 510![]()
شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
سرعت دانلود 510![]()
خدا رو شــــــــــــــــکر من یه دونه از این مشکلات رو ندارم
قطعی ندارم اصلا ! سرعتم عالیه ! 3چراق آنتن دارم . آظلودم 300 کیلو بیت هست. دانلودم 68کیلو بایت ثانبه ! بدون نوسان
ساعت رایگان و معمولی پینگم یکی هست ! رو جفتش عالیه ! کلا خیلی راضیم ! از ADSL نوسان سرعت کمتره ! قعطی هم ندارم
فقط تنها عیبش نســـــــــــبت به ADSL اینه که پینگ ADSL Sabanet رو 300ms هست مبین نت 380-420 هست ! همین و بـــــس !
سرویس 512 یک ساله با مودم رایگان ! مودم هم هم جنسش عالیه هم قبافش هم امکاناتش ! کلا عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیه
[QUOTE=yuzarsiff;6339031]شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟
آره سرویس 512 مبین نت در بهترین شرایط 64kB/s سرعت داره یعنی که مبین نت سنگ تمام هم برای مشترک هاش بزاره سرعت 64 مثل isp های دیگه نیست که128 بگیری توی روز 200 دانلود کنی
کیلوبیت بر ثانیه.سرعت دانلود 510
سرعت ها رو معمولا به کیلو بیت میگن، میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه. البته بسته به سایتش بیشترم میشه، مثلا از سرور گوگل داشتم کروم رو میگرفتم به 79 هم رسید بدون نوسان
دوستان من یه سوال فنی داشتم. من میخوام وایمکس بگیرم. برای خونه جدیدمون که دو سه کوچه پایین تر از محل فعلی مون هست. چون هنوز اونجا آماده نیست آیا من می تونم وایمکس رو درخواست بدم و توی همین محلی که الان هستیم راه بندازمش. بعد که رفتیم خونه جدید اونجا هم استفاده کنم؟ چون به خط تلفن که کاری نداره که بگیم شماره اونجا و اینجا فرق داره و فاصله جغرافیایی هم به 500 متر نمی رسه که مثلا از محدوده آنتن دهی خارج بشه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
آها یه لحظه تعجب کردم
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
من فکر کردم همه تعرفه ها شبانه رایگان داره اما طرف گفت فقط طرح هاشون داره
طرح 512 شون هم خیلی کمه 20 گیگ برای یکسال !
اینجوری بهتر دیدم برم 1024 40 گیگ بردارم .. به نظرم هم حجمش خوبه هم قیمتش به نسبت خوبه .
من 512 یک ماهه دارم با 5 گیگ شبانه هم رایگان
خواسته طرح بفروشه![]()
از جهت جاب جا کردن مودم که مشکلی نیست هر جایی که آنتن بده می تونین ببرین
ولی حتما از آنتن دادن مودم توی خونه حدیدتون اطمینان حاصل کنید اگه مودم خارجی بگیرین که احتمال مشکل خیلی کمتر میشه ولی مودم داخلی خیلی ریسکش زیاده
برای خود من مودم داخلی توی طبقه پایین منزل اصلا آنتن نداشت ولی طبقه بالا سه خط آنتن داشت
اينم از وضعيت من:
اين آپلود چرا اينجوريه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)