نه تهرانم
پس اگه بیرون انجام میدن میبرم میدم بیرون، خیلی رفت رو مخم این آپدیته![]()
نه تهرانم
پس اگه بیرون انجام میدن میبرم میدم بیرون، خیلی رفت رو مخم این آپدیته![]()
یه سوال دارم
یه برنامه داشتم تو گوشیم واسه قفل کردن فایل ها که پسوند فایلای قفل شده enc هست، حالا همه ی برنامه هام پاک شدن و هرجی فکر میکنم یادم نمیاد اسم برنامه هه چی بوده(یه دوستی تو این فروم همین مشکلو داشته، ولی بعد از حل شدن مشکلش ننوشته که اسم برنامه چی بوده)
گفتم شاید شما هم از این برنامه استفاده کرده باشید و بتونید راهنماییم کنید
و یک نکته: اینکه این برنامه spb mobile shell با اینکه خیلی باحاله ولی به شدت شارژ میخوره ها!!!
احتمالا اسم برنامه اکسپلورر هست
نه اکسپلورر نبود، یه برنامه بود با آیکون طوسی که عکس یه قفل روش بود،
بهر حال خیلی ممنون ازت
>>>>>>>>>>>>>>>>>
خواستم پست اضافی نزنم، واسه همین ویرایش میشود
یاااااافتم،،،یاااااافتم
اسم برنامه رو میدم که کسی مثل من گیر کرد، به روز من نیوفته
BEST CRYPTO V4 FOR S60 V3-V5
Last edited by NiKtA20; 22-04-2011 at 13:49.
منم ویوازی شدم رفت...!
فقط چون اولین باره دارم سیمبین رو تجربه میکنم چنتا سوال پیش پا افتاده دارم ، همین اول کاری اعلام شرمندگی میکنم.
----> طریقه ساین کردن برنامه های سیمبین رو بلدم فقط لطف کنین بگین فایلی که قراره ساین بشه باید چه فرمتی داشته باشه ؟ ( sis ؟؟؟)
----> فایل ساین شده رو به کودوم فولدر گوشی باید منتقل و نصب کنم؟
----> یکی هم اینکه برنامه های جاوا چجوری روی سیمبین نصب میشن!!؟
پیشاپیش ممنونم ازتون
سلام يعني ميگين كه اصلا معلوم نيست كه فريم ور جديد كي بياد يا اين كه اصلا بياد يا نه كسي به سايت سوني اريكسون سر نميزنه؟
سلام دوستان گل من از زمانی که یک ویروس رفت تو مموری گوشیم (ویواز)مموری رو فرمت کردم حالا بعدش چند نرم افزار وبازی که بر رو خود گوشی هست دیگه نصب نمیشه با این که گوشی رو هم آپدیت کردم آیا فایل خاصی است که تو مموری که خود سونی اریکسون میرزه مثل پی سی سویت حالا از کجا بگیرم تا دوباره نصبش کنم مخصوصا بازی ماشینش
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------
دوستان گل آخرین نسخه نرم افزاری ویواز رو میشه بگین آیا این نیست
r2ea0234699
سلام دوستان عزيز
چند بار تا حالا اتفاق افتاده كه در اواخر ساعتهاي شارژ كامل باطري شارژر رو از برق در ميارم تا ببينم چه مقدار ديگه شارژ مونده و وقتي دوباره ميزنم ميگه شارژ كامل هست درصورتيكه كه اگه اينكارو نميكردم بعيد نبود كه تا مثلا 15 دقيقه ديگه هم بوق و پيغام شارژ شدن رو نزنه
به نظر شما چرا اينطوريه و كدوم درسته ( ايني كه صبر كنيم خودش بوق رو بزنه يا اينگونه چك كنيم كه شارژ تكميل شده يا نه) !!!؟
مرسي
مبارک ،
برای ساین کردن اول اینجا :
بعد هم اینجا برید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحات اول همه چیو توضیح داده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقی نداره ، هر پوشه ای میشه ، حتی با بلوتوث توی مسیج ها ...
عین همون برنامه های سیمبین !
البته اگه سایز صفحه باشه که کلا" میاد ولی اگه سایز گوشی نباشه یه صفحه کلید کامل هم زیرش میاد !
خواهش میکنم وظیفمه![]()
گوشیهای نوکیا و سایت نوکیا با دادن پروداکت کد گوشی توی سایت معلوم میکنه ولی من توی سایت سونی اریکشون چیزی اینطوری ندیدم که بفهمیم !
شما باید از اون فایل ها بکاپ میگرفتین ، پی سی سوییت هم لینکش توی پست اول و دوم همین تاپیک هست و همپنین توی سایت سونی اریکسون ، یکی از بازی ها هم اینجا هست :
بقیشم باید از توی پلی ناو گوشی دانلود کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله آخرین ورژن همین هست !
بهترین روش و مطمئن ترین هم اینکه که خودش پیغام شارژ کامل رو بده یا اگه اونو ندیدید ببینید نشانگر باطری در حال حرکت هست یا نه ، اگه در حال حرکت بود که هنوز پیغام رو نداده و باطری شارژ نشده ، اگه دیدید پر شده و حرکت نمیکنید بدونید پیغام رو داده و باطری پر هست !
شما هم مرسی!
Last edited by Vallio; 24-04-2011 at 11:45.
سلام
اینکه میگن صدای گوشی ضعیفه ، در مورد صدای زنگ گوشی هم هست؟
یعنی صدای زنگ گوشی هم کمتر از حد نرماله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)