میشه بیشتر توضیح بدید چون از گرافیک نسبتا قوی هم برخوردار هستند . مشکل از کارت گرافیکشان است یا درایور کارت گرافیک . و اگر از درایور کارت گرافیک است پس یعنی در ورزن های بعدی این درایور ها , این مشکل حل می شود ؟
میشه بیشتر توضیح بدید چون از گرافیک نسبتا قوی هم برخوردار هستند . مشکل از کارت گرافیکشان است یا درایور کارت گرافیک . و اگر از درایور کارت گرافیک است پس یعنی در ورزن های بعدی این درایور ها , این مشکل حل می شود ؟
سلام دوستان
من مدل Dell Studio 1558 رو انتخاب کرده بودم با این مشخصات:
CPU: Intel 2.8GHz Core i7 720QM
Cache: 6MB
Ram: 6GB DDR3 1066MHz
HDD: 500 GB (7200rpm)
LCD: 15.6" WXGA LED
ODD: DVD-RW
VGA: ATI HD 5470 1GB
Weight: 2.8KG
Battery: 9Cell
که کیبوردش هم بک لایت داره،
قیمتی که دارم از دوتا شرکت با دوتا گارانتی متفاوت هستش،
اولیش شرکت دلیران با گارانتی دلیران قیمت 1.360.000
دومی هم شرکت ایران نوت بوک با گارانتی سبز قیمت 1.320.000
نمام مشخصات دستگاه هاشون یکیه و هیچ فرقی نداره، ولی خب شرکت دلیران معتبر تر و شناخته شده تر هستش،
حالا میخواستم ببینم با این توصیفات کدوم رو پیشنهاد میدین؟
بگیر خاطرت جمع گرافیکت هیچ مشکلی با این چیزهای که این آقا گفت نداره
بدون هیچ مشلی به کارهات میرسه
کار گرافیکی باهاش ندارم .مصرف عادی
HP Pavilion DV6-2190 بهتره یا Dell Studio 1558-A
با سلام
دوستان از بین لپ تاپ های زیر کدام را پیشنهاد می کنید .
ASUS N61 JV CPU core i5 قیمت 1150
ASUS Pro 64 JV CPU core i5 قیمت 1180
خود فروشنده می گفت که این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط رنگ N61 JV سیاه است ولی Pro 64 JV سفید است و هر دو هم USB 3 و eSata دارند و در ضمن N61 JV با گارانتی الماس و Pro 64jv با گارانتی امرتات .
برای کار برنامه نویسی می خواهم و بیشتر به این دلیل سراغ این دو مدل رفتم چون USB 3 دارند .
بیزحمت نظرتان را هم در مورد این دو لپ تاپ بگید که نسبت به قیمتشان ایا خوب هستند یا نه و اگر پیشنهاد دیگری هم دارید بیزحمت معرفی کنید تا حداکثر قیمت 1200 .
با تشکر
دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی
گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.
مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه
ببین دوست عزیز اگر خریدی که مبارک باشه
ولی اگر کاربر حرفه ای نیستی نباید ناراحت بشی
ولی اگر این چیزایی که گفتم رو تا حالا با فتوشاپ بهش برخوردی ادامه رو بخون
خوب این سایت گرافیک لپ تاپ هست که به تمام مارک ها و قدرت ها نمره داده ( بنچ مارک )
وارد این صفحه میشی کلید کنترل + f رو بزن تو مرورگر یک کاردی میاد به نام find یعنی پیدا کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا تو اون کادر پیدا کردن بنویس 310 میبینی که برات انویدیا رو پیدا میکنه که نوشته رتبه ی 110
حالا بنویس 330m میبینی که رتبه ی 58 رو میده . خوب خودت چی فکر میکنی؟
دلیل این که یکی از دوستان اینقدر سر اینکه شما بدون فکر کردن این رو بگیرید نمیدونم و نمیدونم رو چه حسابی داره میگه مطمئن باش ( من خودم هرگز جرئت همچین حرفی رو ندارم )
3 حالت دارید
1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11
حالا برای اینکه اگر نخریدی بتونی بیشتر اونم خودت به صورت مطمئن از نتیجه کار این دو لپ تاپ باخبر بشی
این لینک تست N61JQ هست
یک نصیحت برادرانه : اگر تمام کارها رو بسپاری به این و اون و شخص ثالت که برات کار انجام بدن مطمئنا نباید انتظار پیگیری دلسوزانه رو داشته باشه. در کنار پرسیدن خودت هم باید یکمی جستجو کنید ( چون دوست داری که با سلیقه ی خودت زندگی کنی = ( مشاوره رایگان میکنیم کسی نبود ؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
عجب
بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره
بعد فکر کنم مثلا اونهایی که اینتل دارند باید مثلا با paint کار کنند
آقا جان این داستان ها چیه ؟
گرافیک 310 اینل تازه با core i5داره بازی نسبتا به روز رو با گرافیگ medium یا بعضا high اجرا می کنه بعد مثلا ایشون با فتوشاپ کم میاره ؟
سری cw2 رو من خودم بارها و بارها تست کردم !
حالا ایکه core i7 هستو داستان خیلی فرق می کنه یکی از دوستان من با هین گرفیکی که شما داری میگی رو فوتوشاپ کم میاره داره رندر میگیره عین ماهم داره کار می کنه !!
این مقایسه هم که شما دارید انجام می دهید در حین اجرای بازی هست که خو مشخص هست ایشون کارشون چیه قرار نیست بازی کنند !!!
کار ایشون بیشتر به پردازش هارد و قدرت cpu ارتباط داه که خوب مدل انتخابی اشون هر د رو بهترین نحو داره !!
Last edited by saman3230; 21-06-2010 at 16:25.
سلام،
من یه لپ تاپ می خوام برای کار با 3d max photoshop sketchup و ... می خوام تو رندر گرفتن هنگ نکنه... وزن هم خیلی برام مهمه اما گویا همه لپ تاپای قوی 2.8 به بالان الان خیلی گیج شدم بین dell 1558 و hp dv6 2190 موندم
لطفا راهنماییم کنین و بگین تفاوتاشون در چه حده
مرسی
1. بله داداش الان شاید گرافیک این لپ تاپ کم نیاره اما توی این رنج می شه سیستم بهتر ورداشت مثل همینی که دوستمون پیشنهاد دادن. تازه حافظه اختصاصی گرافیک این مدل 512 هست. شما دو سال دیگه ی این بنده خدا رو ببین که دیگه نتونه خوب از سیستم اش استفاده بکنه!!!!
2. داداش سامان شما که وارد تر از مایی. بله به قدرت cpu ربط داره به گرافیک هم مربوط هستا ( بهش میگن gpu)
بعدش ام cpu وش core i5 هست، توی این اوصاف core i7 هست که دیگه core i5 ورمی داره با 1300 پول بی زبون؟!!!!
البته اگه خریدی دوست عزیز که مبارکه ان شــــاء الله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)