تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 892 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این دو مدل فرقی با هم ندارند و تو این رنج قیمت هم از بهترین ها هستند.اما در حال حاضر مشکل درایور کارت گرافیک دارند و تو گیم ها خوب عمل نمیکنن.
    میشه بیشتر توضیح بدید چون از گرافیک نسبتا قوی هم برخوردار هستند . مشکل از کارت گرافیکشان است یا درایور کارت گرافیک . و اگر از درایور کارت گرافیک است پس یعنی در ورزن های بعدی این درایور ها , این مشکل حل می شود ؟

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدل Dell Studio 1558 رو انتخاب کرده بودم با این مشخصات:
    CPU: Intel 2.8GHz Core i7 720QM
    Cache: 6MB
    Ram: 6GB DDR3 1066MHz
    HDD: 500 GB (7200rpm)
    LCD: 15.6" WXGA LED
    ODD: DVD-RW
    VGA: ATI HD 5470 1GB
    Weight: 2.8KG
    Battery: 9Cell
    که کیبوردش هم بک لایت داره،

قیمتی که دارم از دوتا شرکت با دوتا گارانتی متفاوت هستش،

اولیش شرکت دلیران با گارانتی دلیران قیمت 1.360.000
    دومی هم شرکت ایران نوت بوک با گارانتی سبز قیمت 1.320.000

نمام مشخصات دستگاه هاشون یکیه و هیچ فرقی نداره، ولی خب شرکت دلیران معتبر تر و شناخته شده تر هستش،
    حالا میخواستم ببینم با این توصیفات کدوم رو پیشنهاد میدین؟

3. این کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدايااااااااااااااااااااا ا
    ديوانه شدم. الان چند ماهه كه درگير گرفتن يك لپ تاپم هر كسي يه مدل معرفي ميكنه. ديگه نميدونم چيكار كنم

درمورد صفحه نمايش هم اشتباه نوشتم LED درسته

بگیر خاطرت جمع گرافیکت هیچ مشکلی با این چیزهای که این آقا گفت نداره

بدون هیچ مشلی به کارهات میرسه

5. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کار گرافیکی باهاش ندارم .مصرف عادی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

HP Pavilion DV6-2190 بهتره یا Dell Studio 1558-A

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان از بین لپ تاپ های زیر کدام را پیشنهاد می کنید .
    ASUS N61 JV CPU core i5 قیمت 1150
    ASUS Pro 64 JV CPU core i5 قیمت 1180

خود فروشنده می گفت که این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط رنگ N61 JV سیاه است ولی Pro 64 JV سفید است و هر دو هم USB 3 و eSata دارند و در ضمن N61 JV با گارانتی الماس و Pro 64jv با گارانتی امرتات .
    برای کار برنامه نویسی می خواهم و بیشتر به این دلیل سراغ این دو مدل رفتم چون USB 3 دارند .
    بیزحمت نظرتان را هم در مورد این دو لپ تاپ بگید که نسبت به قیمتشان ایا خوب هستند یا نه و اگر پیشنهاد دیگری هم دارید بیزحمت معرفی کنید تا حداکثر قیمت 1200 .
    با تشکر

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام.
    فوري ..........فوري.....................فوري
    جواب رو حتماً امروز ميخوام. vaio F111 به درد كاراي گرافيكي ميخوره يا نه؟ كلاضچيز خوبي هست يا نه؟ تا 2 -3 ساعت ديگه بايد برم تحويلش بگيرم ميخوام ببينم اگه چيز بهتري هست عوضش كنم. قيمتش يك ميليون و سيصد هزار تومان
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
    پردازنده: Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 320 GB 7200RPM
    کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 2263 MB
    صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
    امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
    دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی

گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.

مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه

ببین دوست عزیز اگر خریدی که مبارک باشه

ولی اگر کاربر حرفه ای نیستی نباید ناراحت بشی

ولی اگر این چیزایی که گفتم رو تا حالا با فتوشاپ بهش برخوردی ادامه رو بخون

خوب این سایت گرافیک لپ تاپ هست که به تمام مارک ها و قدرت ها نمره داده ( بنچ مارک )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وارد این صفحه میشی کلید کنترل + f رو بزن تو مرورگر یک کاردی میاد به نام find یعنی پیدا کردن

خوب حالا تو اون کادر پیدا کردن بنویس 310 میبینی که برات انویدیا رو پیدا میکنه که نوشته رتبه ی 110

حالا بنویس 330m میبینی که رتبه ی 58 رو میده . خوب خودت چی فکر میکنی؟

دلیل این که یکی از دوستان اینقدر سر اینکه شما بدون فکر کردن این رو بگیرید نمیدونم و نمیدونم رو چه حسابی داره میگه مطمئن باش ( من خودم هرگز جرئت همچین حرفی رو ندارم )

3 حالت دارید
    1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
    2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
    3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11

حالا برای اینکه اگر نخریدی بتونی بیشتر اونم خودت به صورت مطمئن از نتیجه کار این دو لپ تاپ باخبر بشی

این لینک تست N61JQ هست

کد:
    یک نصیحت برادرانه : اگر تمام کارها رو بسپاری به این و اون و شخص ثالت که برات کار انجام بدن مطمئنا نباید انتظار پیگیری دلسوزانه رو داشته باشه. در کنار پرسیدن خودت هم باید یکمی جستجو کنید ( چون دوست داری که با سلیقه ی خودت زندگی کنی = ( مشاوره رایگان میکنیم کسی نبود ؟) )

10. 2 کاربر از zooghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی

گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.

مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه

ببین دوست عزیز اگر خریدی که مبارک باشه

ولی اگر کاربر حرفه ای نیستی نباید ناراحت بشی

ولی اگر این چیزایی که گفتم رو تا حالا با فتوشاپ بهش برخوردی ادامه رو بخون

خوب این سایت گرافیک لپ تاپ هست که به تمام مارک ها و قدرت ها نمره داده ( بنچ مارک )

کد:
    وارد این صفحه میشی کلید کنترل + f رو بزن تو مرورگر یک کاردی میاد به نام find یعنی پیدا کردن

خوب حالا تو اون کادر پیدا کردن بنویس 310 میبینی که برات انویدیا رو پیدا میکنه که نوشته رتبه ی 110

حالا بنویس 330m میبینی که رتبه ی 58 رو میده . خوب خودت چی فکر میکنی؟

دلیل این که یکی از دوستان اینقدر سر اینکه شما بدون فکر کردن این رو بگیرید نمیدونم و نمیدونم رو چه حسابی داره میگه مطمئن باش ( من خودم هرگز جرئت همچین حرفی رو ندارم )

3 حالت دارید
    1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
    2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
    3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11

حالا برای اینکه اگر نخریدی بتونی بیشتر اونم خودت به صورت مطمئن از نتیجه کار این دو لپ تاپ باخبر بشی

این لینک تست N61JQ هست

کد:
    یک نصیحت برادرانه : اگر تمام کارها رو بسپاری به این و اون و شخص ثالت که برات کار انجام بدن مطمئنا نباید انتظار پیگیری دلسوزانه رو داشته باشه. در کنار پرسیدن خودت هم باید یکمی جستجو کنید ( چون دوست داری که با سلیقه ی خودت زندگی کنی = ( مشاوره رایگان میکنیم کسی نبود ؟) )
    عجب

بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره

بعد فکر کنم مثلا اونهایی که اینتل دارند باید مثلا با paint کار کنند

آقا جان این داستان ها چیه ؟

گرافیک 310 اینل تازه با core i5داره بازی نسبتا به روز رو با گرافیگ medium یا بعضا high اجرا می کنه بعد مثلا ایشون با فتوشاپ کم میاره ؟

سری cw2 رو من خودم بارها و بارها تست کردم !

حالا ایکه core i7 هستو داستان خیلی فرق می کنه یکی از دوستان من با هین گرفیکی که شما داری میگی رو فوتوشاپ کم میاره داره رندر میگیره عین ماهم داره کار می کنه !!

این مقایسه هم که شما دارید انجام می دهید در حین اجرای بازی هست که خو مشخص هست ایشون کارشون چیه قرار نیست بازی کنند !!!

کار ایشون بیشتر به پردازش هارد و قدرت cpu ارتباط داه که خوب مدل انتخابی اشون هر د رو بهترین نحو داره !!
    Last edited by saman3230; 21-06-2010 at 16:25.

12. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام،

من یه لپ تاپ می خوام برای کار با 3d max photoshop sketchup و ... می خوام تو رندر گرفتن هنگ نکنه... وزن هم خیلی برام مهمه اما گویا همه لپ تاپای قوی 2.8 به بالان الان خیلی گیج شدم بین dell 1558 و hp dv6 2190 موندم
    لطفا راهنماییم کنین و بگین تفاوتاشون در چه حده

مرسی

داره خودمونی میشه little.cabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1. بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره
    2. کار ایشون بیشتر به پردازش هارد و قدرت cpu ارتباط داه که خوب مدل انتخابی اشون هر د رو بهترین نحو داره !!
    1. بله داداش الان شاید گرافیک این لپ تاپ کم نیاره اما توی این رنج می شه سیستم بهتر ورداشت مثل همینی که دوستمون پیشنهاد دادن. تازه حافظه اختصاصی گرافیک این مدل 512 هست. شما دو سال دیگه ی این بنده خدا رو ببین که دیگه نتونه خوب از سیستم اش استفاده بکنه!!!!
    2. داداش سامان شما که وارد تر از مایی. بله به قدرت cpu ربط داره به گرافیک هم مربوط هستا ( بهش میگن gpu )
    بعدش ام cpu وش core i5 هست، توی این اوصاف core i7 هست که دیگه core i5 ورمی داره با 1300 پول بی زبون؟!!!!

البته اگه خریدی دوست عزیز که مبارکه ان شــــاء الله

15. 2 کاربر از little.cabana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •