سلام
میخواستم بدونم دانشگاه علمی کاربردی برا معلولین چه امتیازهایی رو داره و برای اونها در رشته برنامه سازی تا چه مقطعی مدرک میدن ، مثلا تا ارشد یا ......
سلام
میخواستم بدونم دانشگاه علمی کاربردی برا معلولین چه امتیازهایی رو داره و برای اونها در رشته برنامه سازی تا چه مقطعی مدرک میدن ، مثلا تا ارشد یا ......
سلام
دوست گرامی بخشنامه ای در مورد برای دانشگاه علمی کاربردی نیمده هنوز و شاید اعلام بشه بعد ها
بله واحد هایی که تو علمی کاربردی گذروندین در صورت عدم مغاییرت از نظر تعداد واحد ها با دانشگاه ازاد تطبیق داده میشن
سلام
دوست گرامی معلولیت محدودیت نیست و این افراد مثل سایر دانشجو ها تا هر سطحی میتوانن ادامه تحصیل بدهند.
برنامه سازی کامپیوتری اول کاردانی بعد کارشناسی و ارشد و ...
این قسمت پشتیبانی معمولا چه مدت بعد از ایجاد تیکت بهمون جواب میدن؟
یه سوال دیگه
شهریه 85 درصد 600تومنه برای پرداخت میتونم هزینه ثابت رو پرداخت کنم و تو سایت ثبت کنم بقیه رو یه ماه بعد
یعنی حسابداری تایید میکنه که مثلا انقدر پرداخت شده تو پنل ثبت میکنه یا اینکه حتما باید همه باشه>؟
دوستان کمک کنن من میخوام واسه رشته شبکه کامپیوتری ثبت نام کنم معدلم هم 13.67 هستش میتونم تو تبریز ثبت نام کنم شهریش چقدره ممنون دوستان
سه روز بعد نهایتا
شما هر چقدر بزرید توی حسابتون ثبت میشه
واحدی که من بودم بودن دانشجوهایی که ترم اول شهریه ثابت رو میریختن و متغییر رو یکم بعدش میریختن
قطعا قبول میکنند شما بریزید و بعد زنگ بزنید بهشون بگید یا وقتی کلاساتون شروع شد بهشون بگید.
جای نگرانی نیست
سلام دوستان کسی جزوه یا کتابی برای ریاضی پیش نداره -بازه- قدر مطلق- معادله- مثلثات - تابع
نمونه سوال بیشتر میخوام اگر توضحیات باشه چه بهتر
سلام
کتاب ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2 از انتشارات گستشرش علوم پایه جامع و کامله و کتابایی بودن که برای ریاضی پیش پاس کردم
نمومه سوال هم داره در کنار توضیحاتش
سلام دوستان
من لیسانس نرم افزار پیام نور دارم.26 سالمه.میخوام برم خدمت
سوالم اینکه میتونم تو رشته ای مثل روانشناسی یا جامعه شناسی تو مقطع لیسانس علمی کاربردی شرکت کنم؟
سلام تا اونجا من خبر دار شدم برای ارشد علمی کاربردی سه سال باید سابقه کار داشته باشید بعد ارشد شاخه زیاد ندارهسلام دوستان
من لیسانس نرم افزار پیام نور دارم.26 سالمه.میخوام برم خدمت
سوالم اینکه میتونم تو رشته ای مثل روانشناسی یا جامعه شناسی تو مقطع لیسانس علمی کاربردی شرکت کنم؟
سلام
دیپلم فنی دارید یا نظری؟
شما میتونید هر رشته ای توی علمی کاربردی یا آزاد بخونید ولی اول اولیت با کسایی هست که دیپلم مرتبط دارند
بودند کسایی که لیسانس حسابداری داشتند اما اومدن کامپیوتر خوندن برای لیسانس دیگشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)