یه خورده نه ، خیلی
.gif)
واقعا دیگه دارم کلافه میشم مگه یکی دو تا درسه
در شرایطی ادم از معلم در میره که حداقل یه کلاس بیرون بره اصلا نه یه ازمون یه جا بده ببینه خودش داره خونه میخونه چطوره؟کجای راهه؟
هر چی جلو تر میره کارم بیشتر گره میخوره مگه یکی دوتا درسه؟اولین سالمه که پیش میخونم همه چی جدیده
سومم رو هم نه تنها 1- مدرسه نرفتم بلکه 2- یک کلاس با یه معلم هم نداشتم بلکه 3- کتاب کمک اموزشی هم فقط و فقط عربی
گاج سبز داشتم 4- امتحان ها رو هم همشون دقیقه نودی و ... یعنی الان سوم با پیش برای من هیچ فرقی نداره
این وسط یه فیزیک رو بلدم
نمیگم نمیشه چرا میشه ولی خیلی وقت میگیره با این وضع تعدد درسها و این زمان کم تقریبا هفته ی دوی مهر بود که شروع کردم
تا اواخرش کتاب کمکی که هیچی خیلی از کتابهای درسی رو هم نداشتم واقعا سخته جمع کردن این همه درس
در کنار اینکه حتی یک مرجع سنجش هم ندارم این خیلی مهمه یعنی نه یه امتحان کلاسی نه یه ازمون هیچی
همین بچه هایی که از منطقه 3 برق شریف یا تهران قبول شدن رو نگاه کن
خدا وکیلی چند نفر از این بچه هایی که تو منطقه به معنای واقعی (یعنی بدون هیچی هیچی حتی یک معلم بد) درس خوندن الان دارن تو اون رشته ها درس میخونن
هستن ولی خداوکیلی خودمونیم اگر هستن نابغن تو برق شریف و تهران که اصلا چنین موجودی نیست
در کنار این نبوغ هم شما ببین این کسایی که برق شریف رفتن از منطقه 3 کجا بودن
اینش رو که من نمیدونم ولی چیزی که هست اینه که 26 تا ازمون قلم چی داده و میانگین ، نه ماکسیمم ها
میانگین ترازش 8000 بوده!!!! شکی نیست که این اقا نابغس ولی حداقل از اول راه میدونسته کجای راهه
همین رستگار رحمانی هم لاقل لا اقل اینه که چنمدین سالش بوده که کنکور میداده سنش زیاد تر بوده
و این که خودش گفته تو شهرشون پیش دانشگاهی بوده
بچه ها چند تا سایت ازمون بهم معرفی کردن ولی وحشتناک سطحشون پایینه
من حتی یک همسن و همزبان هم ندارم یعنی من و کنکور با هم نشستیم اینجا
تو کتاب هام هم هر ضعفی احساس کنم هیچ راه جبرانی ندارم
الان واقعا کلافم
اخر همه ی اینها بازم تلاش میمونه و امید و پایبندی به هدف... و تشکر ویژه ار بچه های اینجا
یعنی تنها چیزی که من تو این 2 سال باهاش در روز برخورد دارم و یه رابطه با کنکور داره بجر کتابها ،پی سی ورلد هست