تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 1024 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه شما از اینکه معلم ندارید یه خورده ناراحتید ولی خبر ندارید اینجا همه(اکثریت بجز جاهای نایاب که معلمای خوبی دارن) از معلم متنفرن فقط میخوان یجوری معلم بپیچونن یا برن کلاس های بیرون یا از روی کتاب آموزشی بخونن خلاصه خوش به حالتون که مجبور نیستید مدرسه برید
    یه خورده نه ، خیلیواقعا دیگه دارم کلافه میشم مگه یکی دو تا درسه
    در شرایطی ادم از معلم در میره که حداقل یه کلاس بیرون بره اصلا نه یه ازمون یه جا بده ببینه خودش داره خونه میخونه چطوره؟کجای راهه؟

هر چی جلو تر میره کارم بیشتر گره میخوره مگه یکی دوتا درسه؟اولین سالمه که پیش میخونم همه چی جدیده
    سومم رو هم نه تنها 1- مدرسه نرفتم بلکه 2- یک کلاس با یه معلم هم نداشتم بلکه 3- کتاب کمک اموزشی هم فقط و فقط عربی
    گاج سبز داشتم 4- امتحان ها رو هم همشون دقیقه نودی و ... یعنی الان سوم با پیش برای من هیچ فرقی نداره

این وسط یه فیزیک رو بلدم
    نمیگم نمیشه چرا میشه ولی خیلی وقت میگیره با این وضع تعدد درسها و این زمان کم تقریبا هفته ی دوی مهر بود که شروع کردم
    تا اواخرش کتاب کمکی که هیچی خیلی از کتابهای درسی رو هم نداشتم واقعا سخته جمع کردن این همه درس
    در کنار اینکه حتی یک مرجع سنجش هم ندارم این خیلی مهمه یعنی نه یه امتحان کلاسی نه یه ازمون هیچی

همین بچه هایی که از منطقه 3 برق شریف یا تهران قبول شدن رو نگاه کن
    خدا وکیلی چند نفر از این بچه هایی که تو منطقه به معنای واقعی (یعنی بدون هیچی هیچی حتی یک معلم بد) درس خوندن الان دارن تو اون رشته ها درس میخونن
    هستن ولی خداوکیلی خودمونیم اگر هستن نابغن تو برق شریف و تهران که اصلا چنین موجودی نیست
    در کنار این نبوغ هم شما ببین این کسایی که برق شریف رفتن از منطقه 3 کجا بودن
    اینش رو که من نمیدونم ولی چیزی که هست اینه که 26 تا ازمون قلم چی داده و میانگین ، نه ماکسیمم ها
    میانگین ترازش 8000 بوده!!!! شکی نیست که این اقا نابغس ولی حداقل از اول راه میدونسته کجای راهه

همین رستگار رحمانی هم لاقل لا اقل اینه که چنمدین سالش بوده که کنکور میداده سنش زیاد تر بوده
    و این که خودش گفته تو شهرشون پیش دانشگاهی بوده
    بچه ها چند تا سایت ازمون بهم معرفی کردن ولی وحشتناک سطحشون پایینه
    من حتی یک همسن و همزبان هم ندارم یعنی من و کنکور با هم نشستیم اینجا
    تو کتاب هام هم هر ضعفی احساس کنم هیچ راه جبرانی ندارم
    الان واقعا کلافم

اخر همه ی اینها بازم تلاش میمونه و امید و پایبندی به هدف... و تشکر ویژه ار بچه های اینجا

یعنی تنها چیزی که من تو این 2 سال باهاش در روز برخورد دارم و یه رابطه با کنکور داره بجر کتابها ،پی سی ورلد هست
    Last edited by Tabasom.Sweet; 02-11-2009 at 02:22.

2. 8 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه خورده نه ، خیلیواقعا دیگه دارم کلافه میشم مگه یکی دو تا درسه
    در شرایطی ادم از معلم در میره که حداقل یه کلاس بیرون بره اصلا نه یه ازمون یه جا بده ببینه خودش داره خونه میخونه چطوره؟کجای راهه؟

هر چی جلو تر میره کارم بیشتر گره میخوره مگه یکی دوتا درسه؟اولین سالمه که پیش میخونم همه چی جدیده
    سومم رو هم نه تنها 1- مدرسه نرفتم بلکه 2- یک کلاس با یه معلم هم نداشتم بلکه 3- کتاب کمک اموزشی هم فقط و فقط عربی
    گاج سبز داشتم 4- امتحان ها رو هم همشون دقیقه نودی و ... یعنی الان سوم با پیش برای من هیچ فرقی نداره

این وسط یه فیزیک رو بلدم
    نمیگم نمیشه چرا میشه ولی خیلی وقت میگیره با این وضع تعدد درسها و این زمان کم تقریبا هفته ی دوی مهر بود که شروع کردم
    تا اواخرش کتاب کمکی که هیچی خیلی از کتابهای درسی رو هم نداشتم واقعا سخته جمع کردن این همه درس
    در کنار اینکه حتی یک مرجع سنجش هم ندارم این خیلی مهمه یعنی نه یه امتحان کلاسی نه یه ازمون هیچی

همین بچه هایی که از منطقه 3 برق شریف یا تهران قبول شدن رو نگاه کن
    خدا وکیلی چند نفر از این بچه هایی که تو منطقه به معنای واقعی (یعنی بدون هیچی هیچی حتی یک معلم بد) درس خوندن الان دارن تو اون رشته ها درس میخونن
    هستن ولی خداوکیلی خودمونیم اگر هستن نابغن تو برق شریف و تهران که اصلا چنین موجودی نیست
    در کنار این نبوغ هم شما ببین این کسایی که برق شریف رفتن از منطقه 3 کجا بودن
    اینش رو که من نمیدونم ولی چیزی که هست اینه که 26 تا ازمون قلم چی داده و میانگین ، نه ماکسیمم ها
    میانگین ترازش 8000 بوده!!!! شکی نیست که این اقا نابغس ولی حداقل از اول راه میدونسته کجای راهه

همین رستگار رحمانی هم لاقل لا اقل اینه که چنمدین سالش بوده که کنکور میداده سنش زیاد تر بوده
    و این که خودش گفته تو شهرشون پیش دانشگاهی بوده
    بچه ها چند تا سایت ازمون بهم معرفی کردن ولی وحشتناک سطحشون پایینه
    من حتی یک همسن و همزبان هم ندارم یعنی من و کنکور با هم نشستیم اینجا
    تو کتاب هام هم هر ضعفی احساس کنم هیچ راه جبرانی ندارم
    الان واقعا کلافم

اخر همه ی اینها بازم تلاش میمونه و امید و پایبندی به هدف... و تشکر ویژه ار بچه های اینجا

یعنی تنها چیزی که من تو این 2 سال باهاش در روز برخورد دارم و یه رابطه با کنکور داره بجر کتابها ،پی سی ورلد هست
    من از شما وضعیت وخیم تری دارم چون از شما فکر کنم 7 سالی بزرگتر باشم ولی واقعا به تنها چیزی که امید بستم همین p30world هست و خوشحالم که دوستهایی مثل شماها دارم و اگه سوالی داشته باشم میدونم کسایی اینجا هستن که بلد باشن
    واقعا از همتون ممنونم

4. 5 کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من از شما وضعیت وخیم تری دارم چون از شما فکر کنم 7 سالی بزرگتر باشم ولی واقعا به تنها چیزی که امید بستم همین p30world هست و خوشحالم که دوستهایی مثل شماها دارم و اگه سوالی داشته باشم میدونم کسایی اینجا هستن که بلد باشن
    واقعا از همتون ممنونم
    اره منم همینطور ...
    منم همه دوستام حتی اونایی که با وجود اف و پز بالا یه چیز مزخرف و اونم تو یه شهر دور قبول شده بودن رفتن و نموندن که دوباره کنکور بدن!
    ولی بدونین که ما یه برگ برنده داریم... ما ها که سال دوم امتحان میدیم دیگه مدرسه نداریم که نگران امتحان و ... باشیم...
    جزوه و دفترای کامل داریم...
    صبحامون مال خودمونه...
    و کلی امتیازای دیگه که بچه های دیگه ندارن...
    [البته به بقیه بکس بی احترامی نشه ها]
    فقط کافیه که بخواهیم که بخونیم !!
    می شود و می توانیم !

6. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اره منم همینطور ...
    منم همه دوستام حتی اونایی که با وجود اف و پز بالا یه چیز مزخرف و اونم تو یه شهر دور قبول شده بودن رفتن و نموندن که دوباره کنکور بدن!
    ولی بدونین که ما یه برگ برنده داریم... ما ها که سال دوم امتحان میدیم دیگه مدرسه نداریم که نگران امتحان و ... باشیم...
    جزوه و دفترای کامل داریم...
    صبحامون مال خودمونه...
    و کلی امتیازای دیگه که بچه های دیگه ندارن...
    [البته به بقیه بکس بی احترامی نشه ها]
    فقط کافیه که بخواهیم که بخونیم !!
    می شود و می توانیم !
    من اگه الان میرفتم مدرسه برام بهتر بود و اینکه شما جزوه ی کامل داری من چی الان بیشتر این کتابها عوض شده و برای من جدیده و تازه به علت دور بودن از درس و این جور چیزا نمیتونم راحت درس بخونم
    و حادترین مشکل من اینه که چون شناسایی کافی از این کتابها ندارم توی فاصله ی دو هفته نمیتونم برنامه بریزم و اگه هم برنامه نریزم فکر اینکه نتونم تمام کنم باعث میشه نتونم تمرکز بگیرم
    ایا واقعا کسی هست یک پیشنهاد بده من از گرفتاری خلاص بشم؟
    پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خانم تبسم زیاد از این موضوع ناراحت نباش خیلیا وضعیت شما و حتی بدترشو دارن...شما باز کتاب کمک آموزشی میتونی بگیری من

خیلیا رو تو شهر خودمون میشناسم که معلم ندارن و توان خرید کتاب کمک آموزشی رو هم ندارن....

منم تقریبا وضعیتم مثل شماست یعنی معلمی ندارم توی طول سال تحصیلی که هم خودم از معلما استفاده نکردم هم معلمامون

خوب نبودن مثلا توی پیشدانشگاهی آخر سال گسسته,ادبیات و.....اصلا کتابش تموم نشد یعنی حتی تا آخر درس ندادن اوناییم

که درس دادن والا هیچی نگم بهتره جزوه هامو اگه ببینین خندتون میگیره مثلا دیفرانسیل فقط میاد فرمولا رو از تو کتاب میگه

ما تو دفتر بنویسیم همین...

من هر چی دارم میخونم واسم تازگی داره و همه رو هم دارم از رو این کتابای کمک آموزشی یاد میگیرم....منم فقط بچه های p30world رو دارم

9. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

بچه ها درس هایی مثه دیفرانسیل و فیزیکتون رو خوب بخونین چون تو دانشگاه هم بهش احتیاج پیدا میکنین!
    من الان ترم اولم و فیزیک و ریاضی 1 که دارم میخونم همش درس های همین پیش دانشگاهیه ولی هیچی یادم نیست
    حالا شما باز خوبه میدونین چی بخونین و کتابم دارین ! منکه هم باید جزوه های پیش دانشگاهیمو بخونم که یادم بیاد چی بوده (چون استادا کامل توضیح نمیدن !) و هم کتابای قطور دانشگاه و جزوه های مختصر استادا رو !

شما خوب بخونین مثه من نشین یادتون بره چی خوندین !

11. 7 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

خب اینکه مسلمه!!!!
    هر کسی که میخواد مهندسی بخونه باید ریاضیات قوی داشته باشه وگرنه مهندس نیس!! در غیر اینصورت باید دور مهندسی رو خط بکشه ....
    تو همه رشته هاای مهندسی بلا استثنا ریاضیات و فیزیک دخیله .....

13. 2 کاربر از Miss.Rose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز سری رو شروع کردم با رمزینه
    3 درسنومه هم خوندم اما این درسنامه تعریف سری خیلی برام گنگه
    اصلا نمیدونم تو سوالاش چکار باید بکنم یا چجوری باید به جواب برسم؟
    شما نظرتون راجع به سیگما و سری چیه؟
    هندسه تحلیلی هم داره زور آخرشو میزنه فکر کنم صفحه جزئ قسمتای سختشه درسته؟
    سلام در مورد سری باید بگم که کسی که دنباله هارو خوب یاد بگیره اصولا نباید با حل سری مشکلی داشته باشه
    ولی کلا سری رو راحت می شه دسته بندی کرد که گیج نشی یک کاغذ بردار بعد برای خودت دسته بندیشون کن من هم این مشکلو داشتم ولی وقتی معلمون همه رو دسته بندی و خلاصه کرد دیگه از اون حالت گنگ بودنش خاج شد این کار خودم بود اگر نتیجه نداد برای شما شرمنده اینا حالت فرمولی هم داره دیگه

دوستان یک سوال داشتم کسانی که ترمی میخوند یک ذره سنگین نیست؟؟ بهتر نیست سالی بخونیم عوضش با دقت تر بخونیم هر مبحثو ؟؟؟ بعد کسی که ترمی میخونه هم هندسه باید بخونه هم گسسته؟؟؟؟
    چون قلمچی یبار گفت ترمی ماله مدارسی هستش که ترم اول هندسه میخونن ترم دوم گسسته ولی بعضی ها که جفتشونو میخونن باید سالی بزنن ( به جون خودم همینو گفت )

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

علی جان چرت نگو لطفا
    سنجش با کانون قابل قیاس نیس بعد کنکور همه چیزو میفهمید که سنجش چقدر کلاهبرداره !

سعید ببین آخه کانون فیزیکی که داده بود غیر استاندارد بود طراحای کانون بیشتر از اینکه سعی کنن سوال استاندارد بدن ( یا تعداد اون استانداردها رو از چندتا که به تعداد انگشتای 2دست هم توی هر درسش نمیشه ) میخوان بگن ما طراح کانون هستیم + شاید همه بیاین ریپلای کنین که کانون یه نکته های خیلی ظریفی داره آره درسته بعضی سوالاش مثلا یکی از همین دیفرانسیل های این هفته اش که گذشت واقعا نکته ظریفی داشت ولی چقدر احتمال داره چنین سوالی یا حداقل تغییر یافتش ولی با همین لم حل توی کنکور بیاد؟ در ضمن این به کنار چیزی که از اکثر مشاورا بپرسی میگن اینه 10 - 15 درصد سوالای هر سال از سنجشا میادش + یه تعدادی دیگه از کنکورای خارج از کشور سال های گذشته

این آزمون گاج هم که چند هفته پیش اومده بود سوالاش رسید دستم الحق زبان انگلیسیش + ادبیاتش شباهت عجیبی به کنکور داشت ولی ریاضیش 60 تا سوال بود گاج هم یه چیزیش میشه با این تعداد غیر طبیعی سوال دادنش

16. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید ببین آخه کانون فیزیکی که داده بود غیر استاندارد بود طراحای کانون بیشتر از اینکه سعی کنن سوال استاندارد بدن ( یا تعداد اون استانداردها رو از چندتا که به تعداد انگشتای 2دست هم توی هر درسش نمیشه ) میخوان بگن ما طراح کانون هستیم + شاید همه بیاین ریپلای کنین که کانون یه نکته های خیلی ظریفی داره آره درسته بعضی سوالاش مثلا یکی از همین دیفرانسیل های این هفته اش که گذشت واقعا نکته ظریفی داشت ولی چقدر احتمال داره چنین سوالی یا حداقل تغییر یافتش ولی با همین لم حل توی کنکور بیاد؟ در ضمن این به کنار چیزی که از اکثر مشاورا بپرسی میگن اینه 10 - 15 درصد سوالای هر سال از سنجشا میادش + یه تعدادی دیگه از کنکورای خارج از کشور سال های گذشته

این آزمون گاج هم که چند هفته پیش اومده بود سوالاش رسید دستم الحق زبان انگلیسیش + ادبیاتش شباهت عجیبی به کنکور داشت ولی ریاضیش 60 تا سوال بود گاج هم یه چیزیش میشه با این تعداد غیر طبیعی سوال دادنش
    کانون که یه سوالش واسه کتاب خاکستری یکی واسه ابی کم رنگ یکی واسه ابی پررنگ.... شوخی کردم ولی در کل هیچ ازمونی نیست که شباهت خیلی نزدیکی سوالاش با کنکور داشته باشه مثلا ادعا میکنن فلان درصد از سوالات ما شباهت داره با سوالات کنکور در واقع منظورشون اینه که مثلا تو ازمون ما 10 تا سوال از مشتق اومد تو کنکور هم 11 تا بیخیال این چیزا بشید مفهوم یاد بگیرید حالا ازمون میخواد قلم چی باشه گزینه 2 باشه گاج باشه.....

18. 2 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •