میشه حدس زد خب , جمله ی آخر (حسابی به فلاکت افتادیم ) رو بخوای به زبون پسرا بگی چی میگی؟![]()
--
--
میشه حدس زد خب , جمله ی آخر (حسابی به فلاکت افتادیم ) رو بخوای به زبون پسرا بگی چی میگی؟![]()
Last edited by shahab_f; 04-08-2008 at 23:36.
چرا حرف منو نقل قول میکنی؟؟؟ من شوخی کردم![]()
خیلی چیزا میشه گفت
میخوام ببینم در چه حدیه!!!!!![]()
زیاد به سوتی شبیه نیست و به نظرم خنده دار نیست. اما خب چون اصرار میکنی:![]()
من قبلا که خیلی میرفتم شنا و استخر و اینا. حدود 10 سالم بود. با مامانم رفته بودیم به صورت آزاد بعد از یه دوره طولانی کلاس. بعد من با دوتا از دخترها که دو غلو هم بودن داشتیم بازی میکردیم که به من گفتن تو برو بالا و ما توی اب میمونیم. تو این چیزه(نمیدونم اسمش چیه اما از ایناس که اگه کسی داشت غرق میشد بهش بدن تا بیاد بالا) رو پرت کن خیلی دور که ما دوتا با هم مسابقه بذاریم ببینیم که کی زودتر بهش میرسه. منم گفتم باشه.وقتی پرتش کردم چشمتون روز بد نبینه دیدم اصلا چیزی پرت نشد!!بعد دیدم جیغ یکیشون بلند شده و از سرشم خون میاد!!
اون خواهرشم که این یکیو از آب اورد بیرون و اومدن رو سکو کنار استخر. نجات غریقها هم اومدن و کمک. منم که خجالت زده شدم با مامانم دو تایی زفتیم لباسامونو پوشیدیم تا دختره رو ببریم بیمارستانی جایی که اونا گفتن نمیخواد بیاین. بعد دوباره رفتیم تو آب که یکی از ناجیها صدام زد که چرا اون نجاتیه رو برداشتی و نباید بر میداشتی. منم گفتم خب اونا بهم گفتن بردارش. (مغفل بودن!!) بعد هم تا آخر وقت همش زیر آب سیر میکردم!
![]()
تایید میشه!فکر کنم منظورش همون جمله اول بود!
سوتی چشمی داد!
خب ما که دختریم به چی این سوتی بخندیم؟!!![]()
![]()
![]()
فکر کنم برداشت اقایون از پست قبلیت چیزه دیگه بود که خواستار توضیحات بیشتر شدند![]()
کاملا تایید میشه!!!!!!!!!فکر کنم برداشت اقایون از پست قبلیت چیزه دیگه بود که خواستار توضیحات بیشتر شدند![]()
اتفاقا منم اولش همین فکر رو کردم و توضیحم هم به خاطر همین بود!!! (حتی اگه چیز دیگه ای هم بود!!!!)
من یه دونه آقا هستمای بابا از خودش که محرومیم . برداشتم نمیتونیم بکنیم
؟
ما اومدیم یه خودشیرینی کنیم حالا تو گیر بده![]()
شما راحت باش
ولی فعلا که تیرت خطا رفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)