تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 773 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با تشکر از همه کسانی که من رو همراهی کردند مخصوصا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در انتها فقط یک سوال داشتم
    در تهران کجا و کدوم نمایندگی برم که برای من فیلم 3d بگذارند و خودمن تیجه تست رو ببینم(یک نمایندگی خیلی خوب که همه مدل رو داشته باشه)
    منظورم نمایندگی های سونی و پاناسونیک هست
    برای مدل های vt20 پاناسونیک و nx710 سونی.

==========
    من رفتم خیابان جمهوری هیچ کدم یا مدل رو نداشتند یا اگر داشتند روشن نمی کردن اگر هم روشن بود اصلا فیلم 3d نداشتند که بگذارند.(یا کم گذاشتی یا بد گذاشتی یا اصلا نگذاشتی!)

با تشکر

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    با بودجه 1.200 میلیون ، بهترین lcd ای که میشه تهیه کرد چیه؟ ورودیه hdmi هم داشته باشه ، سایزشم 37 یا بزرگتر باشه
    ممنون میشم چندتا از بهترین مدل هارو معرفی کنید
    Last edited by sheytoon001; 21-02-2011 at 20:11.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان شرکت سامسونگ LCD سری 6 رو دیگه تولید نمیکنه البته سایز 46 رو
    چون نه بدون گارانتی توبازار هست نه شرکتیش
    یکی از نمایندگیهاش هم گفت کلا ال سی دی ها رو داره از رده تولید خارج میکنه
    پس من مجبورم برم سراغ 46EX500 سونی نظر شما چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    یه سوال فوری داشتم .

من تقریبا فرق بین lcd و led رو میدونم و تا اونجایی که شنیدم فرق چندانی تو کیفیت تصویر با هم ندارند. ( بر ما مصرف برق مهم نیست)
    البته شنیده بودم شاید یه کم روشن تر باشه ولی امروز توی مشخصات LCD 46c685 Samsung دیدم که کنتراست 1 به 240000 هست و قصد خرید این تلویزیون رو داشتم منتها وقتی کنتراست LED های سامسونگ رو دیدم چشام چهارتا شد !!!! مثلا 1 به 3000000 !!!!!!!!

آیا انقدر تفاوت دارن در روشنایی ؟ یعنی ال ای دی 10 برابر روشن تر از ال سی دی هست ؟!!!!!!
    و اینکه درست فکر میکردم که کیفت تصویر ال ای دی و ال سی دی آنچنان فرقی با هم ندارند ؟
    (فردا قصد خرید یک ال سی دی سامسونگ دارم 46c685 )
    ممنون میشم سریعتر من رو راهنمایی کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با تشكر از شما دوستان عزيز
    تا مرز 1.800 نهايت 2 -46 اينچ بهترين هايHDTV -كه ارزش در برابر بهاي پرداختي مناسب و خوبي داشته باشه رو لطف كنيد ممنون ميشم/
    چند مدل معرفي كنيد ممنون ميشم.
    ???//
    بين اين سه مدل ال جي كه ال اي دي هستن نظرتون چيه؟
    47LED4700

46C5550‎

47LED5400

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در تهران کجا و کدوم نمایندگی برم که برای من فیلم 3d بگذارند و خودمن تیجه تست رو ببینم(یک نمایندگی خیلی خوب که همه مدل رو داشته باشه)

==========
    من رفتم خیابان جمهوری هیچ کدم یا مدل رو نداشتند یا اگر داشتند روشن نمی کردن اگر هم روشن بود اصلا فیلم 3d نداشتند که بگذارند.(یا کم گذاشتی یا بد گذاشتی یا اصلا نگذاشتی!)

با تشکر
    -متاسفانه بنده تهران نيستم واطلاعي ندارم ولي قطعا نمايندگي هاي زيادي بايد وجود داشته باشه
    -اميدوارم دوستان تهراني راهنماييتون كنند

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

سلام خدمت دوستان عزیز
    با بودجه 1.200 میلیون ، بهترین lcd ای که میشه تهیه کرد چیه؟ ورودیه hdmi هم داشته باشه ، سایزشم 37 یا بزرگتر باشه
    ممنون میشم چندتا از بهترین مدل هارو معرفی کنید
    -samsung c650
    -lg ld650

-در مورد 37c650 نكته اي رو مدنظر داشته باشين كه صفحه ultra clear panel نداره وسراغ 40 اون برين

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

دوستان شرکت سامسونگ LCD سری 6 رو دیگه تولید نمیکنه البته سایز 46 رو
    چون نه بدون گارانتی توبازار هست نه شرکتیش
    یکی از نمایندگیهاش هم گفت کلا ال سی دی ها رو داره از رده تولید خارج میکنه
    پس من مجبورم برم سراغ 46EX500 سونی نظر شما چیه ؟
    -من هفته قبل هم براي يكي از دوستان تهيه كرديم توي بازار كم بود ولي ميشه گير اورد
    -به نظر شخصي من ارزش پي گيري و جستجو داره اين پنل

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

???//
    بين اين سه مدل ال جي كه ال اي دي هستن نظرتون چيه؟
    47LED4700

46C5550‎

47LED5400
    -c5550 كه يكي از مدل هاي سامي هست
    -توي اين رنج اختلاف هاي كمي وجود داره تنها به نظر من سليقه شما در طراحي وبرند و امكانات ميتونه تعيين كننده باشه در خريد

7. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض 3d

با تشکر از همه کسانی که من رو همراهی کردند مخصوصا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==========

با تشکر
    سلام دوست عزيز نمايندگيهاي سوني معمولا تست 3d دارند من 10 روز پيش سوني سنتر نبش خيابان جمهوري ديدم نمايندگي بزرگيه هم از وليعصر و هم از جمهوري ورودي داره انتهاي فروشگاه گذاشته ولي vt20 پانا با گارانتي كمه يه نمايندگي بعد از ساختمان الومينيم به سمت پل داره اگه تو اين چند وقت بر نداشته باشه موفق باشيد

9. 3 کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
    می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
    می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون
    -جالب بدوني منطقه ما بدون انتن بوستر دار نميتونه شبك هاي سري دوم رو يعني جام جم و..... رو بگيره و حتما بايد از انتن هاي بوستر دار استفاده كنم
    -در ضمن خروجي 2 تا رو من مشكل دارم براي فركانس دوم مشكل داره همزمان

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

-جالب بدوني منطقه ما بدون انتن بوستر دار نميتونه شبك هاي سري دوم رو يعني جام جم و..... رو بگيره و حتما بايد از انتن هاي بوستر دار استفاده كنم
    -در ضمن خروجي 2 تا رو من مشكل دارم براي فركانس دوم مشكل داره همزمان
    پس دوست خوبم مشکلی نیست دیگه؟
    ماله من خدا رو شکر کیفیت دوتاش خوبه

14. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •