سلام
من رم کامپیوترم رو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم ویندوز صدا نداره ولی توی ایکس پی صدا داره هر کاریش کردم درست نشد الان باید چیکار کنم؟
سلام
من رم کامپیوترم رو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم ویندوز صدا نداره ولی توی ایکس پی صدا داره هر کاریش کردم درست نشد الان باید چیکار کنم؟
میتونی فارسی رو از مایکروسافت دانلود کنی ، البته اگه وینت قانونی بوده باشه ها![]()
اگرم میخوایی ورژن دقیقشو بگو ببینم شاید تو dvd ماله من باشه برات آپ کنم ، یا اصن بیا ازم بگیر احسان![]()
از دوستان کسی نیست راهنماییم کنه؟سلام دوستان
کسی می دونه چطور میشه منوی Recently Used رو در ویندوز 7 فعال کرد؟ همون منویی که آخرین فایلهای باز شده توسط یک برنامه مثلا Word رو نشون میده. پیش فرض در سیستم من فعال نیست . ویندوزم 22 اکتبر ultimate 64 بیتی هست.
اگر منظورتون اینه :
روی استارت کلیک راست کنین ، "Properties" در تب "Start Menu" دقت کنین که تیک گزینه دوم که نوشته "Store and display recently opened items in the Start menu and taskbar" زده شده باشه .
بعد در همون تب به قسمت "Customize" برین و تیک گزینه "Recent Items" رو بزنین :
![]()
Last edited by ask_bl; 03-02-2010 at 00:46.
اینکارا لازم نیست دوست عزیزdvd هم لازم نیست
در اینگونه موارد با اضافه کردن زبان فارسی مشکل حل نمیشه باید فرمت رو فارسی کنید و بعد ویندوز در خواست ریستارت میده برای اینکار
Control Panel\Clock, Language, and Region/\Change keyboard or other input methods
از اینجا توی منوی باز شده به tab (سربرگ) administrative میرید و change system locale رو میارید و اینجا persian رو توی منوی باز شده انتخاب کنید و حتما باید پیغام ریستارت رو دریافت کنید که بعد از ریستارت اینگونه مشکلات رفع میشن
Last edited by eslamy_iut; 03-02-2010 at 00:38.
به سایتش رفتم اما فقط تا نسخه ویندوز ویستا موجود بود !!!
مودوم زولتریکس هستش
وقتی نتونم به اینترنت برم چه چوری ویندوزم آپدیت کنم؟
آیا بصورت دستی میشه ؟ چه چوری؟
حجمش چقدره؟
راهی نیست جز عوض کردن ویـنـدوز ....
درایور64 بیتی ویندوز7 یا ویستا رو از سایت سازنده بگیر...
اگه مودمتون zoltrix 3chip هست برید توی آدرس زیر و Windows Vista (64-bit) drivers رو دانلود کنید...
مودم منم همینه اینو گرفتم درست شده ویندوزمم 64 بیتیه..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.در قسمت پایین صفحه سمت راست (کنار ساعت وتاریخ) یک کلید هست که همون کار رو انجام میده ---- میتونید از کلید های ترکیبی پنجره + D هم استفاده کنید...
این Ferqunt چیه دیگه؟؟
رم ««------»» صدا ؟!؟!![]()
" صدا نداره" یعنی چی؟ یکمی توضیح بدید... کجا نشون میده صدا نداره؟
پاسخ سوال من جا موند!
توی صفحه قبلی.
اینو بگم،دو تا نروی دیگه نصب کردم!
وقتی میگه سی دی خام بزارید،میزارم ولی هیچ واکنشی نمیده!
من برنامه pc security رو روی 7 نصب کردم. سیستم دچار مشکل شده و و یندوز بالا می آد ولی هیچ کاری نمیشه انجام داد تا موس رو تکون میدم سیستم سریع قفل می کنه.
می خواستم ببینم راهی هست برای دستیابی به system restore به غیر از محیط ویندوز ؟! یعنی قبل از بالا آمدن ویندوز مثلا تو بوت یا بایوس !!
رم ««------»» صدا ؟!؟!![]()
" صدا نداره" یعنی چی؟ یکمی توضیح بدید... کجا نشون میده صدا نداره؟[/QUOTE]
خوب وقتی میام تو ویندوز هر فایل صوتی رو که اجرا میکنم مدیا پلیر هیچ صدایی نداره توی بازی ها هم صدا نداره جای اسپیکرم پشت کامپیوتر هم درست هست
در ضمن توی ایکس پی صدا دارم (من دو تا ویند.ز دارم)
البته آهنگ ها رو هم باز نمیکنه
Last edited by HEGOR; 03-02-2010 at 10:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)