عجیب...
fps ات هم که خوبه
شاید این مشکل ویندوز 7 هست، آخه سیستم توصیه شده برا بازی سرویس پک 3 و ویستا هست
رو ویستا یا ایکس پی سرویس پک 3 امتحان کردی؟
عجیب...
fps ات هم که خوبه
شاید این مشکل ویندوز 7 هست، آخه سیستم توصیه شده برا بازی سرویس پک 3 و ویستا هست
رو ویستا یا ایکس پی سرویس پک 3 امتحان کردی؟
سلام خسته نباشید
من sp3 رو نصب کردم بازی رو هم نصب کردم ولی روی ایکن بازی کلیک می کنم این میاد
بعدش هم که next می زنم این میاد باید چیکار کنم
![]()
شما از صفحه اول کرک ریزور را دانلود کن مشکلت حل خواهد شد
داداش دستت درد نکنه تو windows xp عالی اجرا ميکنه
خواهش
پس مشکل ایشون هم از ویندوزشون بوده:
دوست من منم الان از پستت کمی خندم گرفت چون دوست من داره با 21 FPS با تنطمبات LOW راحت بازی میکنه !!
فقط زمانی که بارون میباد کمی اذیت میشه بابا چرا آخه وقتی چیزیو ندید قاطع نظر میدید؟
اگرم خواستی برات فیلم هم میگیرم تا باورت شه !!
Last edited by saman3230; 05-10-2009 at 22:45.
اون تنظیمات یا این تنظیمات! سه تاشون با یه سرعت کار میکنند! چرا به این fsp گیر دادی؟ من مشکل سرعت ندارم! فقط بازی هم تیک میزنه که اعصاب آدمو خورد میکنه. هر چند ثانیه به مدت نیم ثانیه یا بیشتر هنگی میده. فکر کنم از سون باشه. ببینم میتونم موقتی xp نصب کنم!
من مشکلم اینه که بازی هر چند ثانیه یه بار یه کم گیر میکنه و آزاد میشه. یعنی تیک تیک میاد! اینم بنچ مارک:
کد:
StatisticsAverage FPS: 15.60Duration: 37.44 secCPU Usage: 39%System memory usage: 88%Video memory usage: 75%Graphics SettingsVideo Mode: 1360 x 768 (75 Hz)Texture Quality: HighRender Quality: HighView Distance: 32Detail Distance: 70HardwareMicrosoft Windows vista pack 1 Microsoft Windows vista pack 1 Video Adapter: nvidia 9400GT 1 Gb Video Driver version: 8.14.10.678Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)amd athlon x2 3000 1.8 GHFile ID: Benchmark.cli
عزیزم شما هر جور راحتی بازی کن اصلا با فپس ۱۰ بازی کن
ولی اینو بدون که فپس ۲۱ برا بعضی کردن پلیرهای حرفهای مناسب نیست راحت هم نمیشه باهاش بازی
کرد!!! راحت بازی کردن به چی میگی تو? همش حرف الکی میزانی برا خودت!!!
من با فپس پایین هم بازی کردم قبلا فپسم ۲۲ بود کارت گرافیکمو عوض کردم شد ۳۴
شما فرق فپس بالا و پایینو نمیدونی حقم داری چون تا حالا با فپس بالا بازی نکردی!!!
قبلا شک داشتم مشکل از ویندوز باشه ولی الان دیگه مطمئنم مشکل از ویندوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)