سلام آخر گرفتی یا نه؟
راضی هستی یا نه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام.
عزیزان کسی از شهرک گلستان اینجا داریم؟؟؟
الان ADSL چی خوبه واسه این محدوده؟
اگر دوستان دیگری هم می دونن ممنون می شم راهنمایی کنن.
آخه یکی از دوستان می خواد و من هم نمیدونم تو اون محدوده کدوم خوب هست.
مرسی
دوستان ارم نتی(اسیاتک) خواستم یه خبر مشتی ولی ناراحت کننده بدم:
بعد از این چند روز که سرعتها کاهش پیدا کرده یه ایمیل زدم پشتیبانی و علت کاهش سرعتها رو پرسیدم که در جوابش این نامه برام ارسال شد:
"سلام سرعت دانلود به متغیرهای زیادی بستگی دارد. ما هیچگونه تغییری در تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خود نداده ایم و محدودیتی هم اعمال نکرده ایم. بنابراین بطور عادی اگر مشکلی وجود داشته باشد (مثلا ترانسمیشن بین استانی یا کشوری)، بایستی رفع شود تا سرعت به حالت عادی برگردد.
با احترام
پشتیبانی"
دیروز هم زنگ زدم به پشتیبانی گفت که ما هیچگونه تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری نداریم و مشکل از طرف ما نیست.
خلاصه سرتون رو درد نیارم فکر کنم ایندفعه این کاهش سرعت حالا حالاها مهمونمون باشه که یا باید باهاش بسازیم یا بعد از اینکه اشتراکمون تموم شد جمع کنیم بریم یه شرکت دیگه چون این اسیاتک اصلا برا ما خیری نداشت!!
چه افتخار بزرگی، چرا یه تغییر مثبت تو تجهیزاتشون ایجاد نمیکنن تا وضعیت بهتر بشه. اگه هم نمیتونن همون بهتر که شرکت نزنن.
سلام
دوستان سرعت من از 4شنبه خیلی افت کرده (eco 512) پشتیبانی تهران میگه مشکلی از طرف ما نیست ما مرکز سلمان هستیم کسی این مشکل براش پیش نیومده ؟
اقا شاتل هم بلا نسبت شما ....
من یه مگ دارم
سرعت دانلودم به زور به 30 کیلو بایت برسه شبانه هم که دو هفتست بخاطر سرعت پایین تعطیلش کردم.
شبا سرعتم متوسط 6 تا 10کیلو بایته
با این اوصافی که شما میگید سرویس من از بقیه بهتره
من سرعت 1024 دیتانت را برداشتم با ترافیک 1 گیگ ماهیانه هفت هزار تومن...
دانلود شبانه سرعت 20 تا 40 متغیره
روزانه به 200 هم میرسه….
شاید سرعتش اونقدری که میگن نباشه ولی حداقل قطعی نداره....
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
مه هم مرکز سلمان هستم....
کلا مخابرات این مرکز میگن مشکل داره.....![]()
من الان تو سایت ارم نت نگاه کردم 1_2 روزه از حجمم کم نشده، یعنی دیروز یا پریروز بود که سر زدم همین مقدار الان بود...
اره درسته...
بعضی مواقع یکم تاخیر داره دیر بروز میشه ولی کم میکنه...
شما دوستان adsl هستید من 256 وایرلس هستم داخل گروهی هستم که اصلان کاربرای فعال نداره بدر شاتل ذا من در اوردم ماهی 9 تا دانلود دارم شاتل اخرش بخاطر من برشکست میکنه
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)