سلاملکم...
آخه دکور نداریم چیکار کنم......
چشم حتما میرم میخرم ...اینو گفتم که ببینم واسه این 2 3 روزه که نمیتونم برم بخرم چیکارش کنم که فهمیدم....
خیلی ممنون آقاهه که انقدر خوب توضیح میدی.....![]()
سلاملکم...
آخه دکور نداریم چیکار کنم......
چشم حتما میرم میخرم ...اینو گفتم که ببینم واسه این 2 3 روزه که نمیتونم برم بخرم چیکارش کنم که فهمیدم....
خیلی ممنون آقاهه که انقدر خوب توضیح میدی.....![]()
کسی مجموعه ی آفیس + یه pdf reader خوب سراغ داره واسه 5800 عزیز ما.........لینک کنه ما دانلود کنیم لطفا.......
دوستان عزیز سلام...
با گوشیم به 2 تا مشکل برخورد کردم
1. این که وقتی بلوتوث میگیرم با اینکه تنظیمات روی مموری کارت هست ولی تنظیمات عوض میشه خود به خود و میره روی فون مموری. یک بار ریست کردم درست نشد.
2. آهنگامو توی Playe list نشون نمیده.... قبلا نشون میداد ولی الان فقط از راه مموری کارت نشون میده و وقتی میرم توی قسمت موزیک هیچ کدوم از فایل های موزیک معلوم نیست.
ممنون از دوستانی که لطف میکنن و راهنمایی میکنن.
برای مشکل دومت refresh library میکنی؟
یعنی وقتی توی صفحه اصلی موزیک پلیر هستی option رو بزن و refresh library
من همین امروز فیرمور رو از 20 به 30 آپدیت کردم با فونیکس؛ البته فیرمور جدید رو به صورت exe دانلود کردم که موقع کار با فونیکس به راحتی فایلهای آپدیت تشخیص داده شدن، سرعت گوشی و تاچش خیلی بهبود پیدا کرده.
من درباره ورژن 31.0.008 حرفای ضد و نقیض زیادی شنیدم، بالاخره فارسی شده یا هنوز فارسیش نیومده؟
از طرفی هم خوندم ورژن اصلی این آپدیت جدید 24 اکتبر میاد.
دوستان فقط لطف کنن برای 5800 بهترین پروداکت کدی که بشه باهاش فارسی رو ساپورت کرد معرفی کنید
Last edited by sinasignal; 14-10-2009 at 23:46.
کسی نظری نداره؟ میخوام بخرم....
سلام ....
چون اصرار داشتی نظر بدم دادما....همه ی مشخصاتی که میگی خوبه ولی فقط ویرایش pdf و Office نداره و گرنه بقیش منو که ارضا میکنه...باتریش نسبت به N95 که تا چند ماه پیش داشتم بهتره.... ال سی دی هم که سلام دارن خدمتتون یعنی خوبن اندازشون(این که ضد خشه خیلی خوبه) و تاچش هم اگه حمل بر آیفون ستایی نباشه خوبه در حد خودش...در مورد browser با یه اپرا میتونی خیلی خوب پیش بری...نرم افزار هم که هی دارن مینویسن و اکثر چیزایی که باید باشه هست.......دنبال چی هستی که این گوشی نداره .....به نظر من که شک نکن بخر....
Last edited by nimas2; 14-10-2009 at 23:01.
نوشته شده توسط Wisdom
سلام
دوستان میشه یه پروداکت کد بدید که فارسی رو پشتیبانی کنه که بعدش بتونم آپدیت کنم و زبان شیرین فارسی رو هم داشته بشممنظور از مشکی و قرمز و آبی چیه؟ همون خط دور گوشیه یا قضیش یه چیز دیگست؟
بعدش دوستان کاشکی یه نفر مطالب مفید رو دسته بندی میکرد و تو یه تاپیک جدا گونه میزاشتش..
باور کنید پدر آدم در میاد این صفحات رو بخونه
من فعلا کلی مشکل و سوال دارم، بعدا که به جواب ها برسم (اگه کسی هنوز دست بکار نشده بود) خودم مطالب کاربردی و اساسی (در هر زمینه از کد ها ونحوه ریست کردن گرفته تا آپدیت و هک) همه مطالب رو دسته بندی میکنم.
Last edited by sinasignal; 14-10-2009 at 23:12.
منظورم Firmware گوشیه؛ من از باکس Phoenix استفاده کردم و فایل فیرمور رو هم به صورت exe دانلود کردم که بعد از دانلود روی کامپیوتر نصب شد و بعد طبق ویدئوی آموزشی فونیکس مراحلو طی کردم تا فیرمور آپدیت بشه.
تایپیک آموزش نحوه کار با فونیکس:
برای دانلود فیرمور از این فروم نتیجه نگرفتم؛ نمیدونم فایلهای آپدیتش چه نواقصی داشتن... به هر حال خیلی از جاها میشه پیداشون کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه به اینترنت WLAN یا همون wi-fi دسترسی داری، آپدیت از طریق خود گوشی بهترین راهه؛ مسیر زیر:
settings--->phone--->phone mgmt--->device updates
و بعد از options گزینه check for updates
گوشی جدیدت هم مبارک باشه
در مورد پراکنده بودن مطالب تایپیک و سخت بودن خوندن همشونم باید بگم، تجربه من نشون داده (از اونجایی که از بهار به این تایپیک میومدم) موضوعات مهم و اساسی در مورد گوشی طی فواصل کوتاهی تکرار شده ن؛ و اون فهرست گذاری ای که شما میگید فقط برای بعضی از تایپیکهای مهم یا اصطلاحا استیکی شده انجام میگیره و از اونجایی که گوشیهای موبایل در یک بازه زمانی معینی (چند ماه تا چند سال) درباره شون بحث میشه، هیچوقت تایپیک مربوط به یه گوشی، استیکی نمیشه و اصلا نوشته ها اونقدر پراکنده ن که به سختی بشه یه جا جمعشون کرد و کاربرا رو بهشون ارجاع داد.
پروداکت کد فارسی هم برای رنگهای مختلف 5800 (آبی، قرمز، مشکی) و فیرمورهای مختلف متفاوتن و هر جا که لینک دانلودشو پیدا کردی احتمالا راهنماییش هم اونجا نوشته که پروداکت کد فارسی این فیرمور برای فلان رنگ کدومه.
Last edited by H a m e e d; 15-10-2009 at 00:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)