2 جلدی مبتکران تالیف عباس امیدوار
اگر از پایه می خوایی ریاضی 2 مبتکران جلد صورتی
محمد امین یه سوال
هندسه تحلیلی و گسسته انتشارات مدرسه به همون روونی و سادگی دیفرانسیل 1و2 همون انتشارات(تالیف قندهاری--ایلخانی پور--پاشا و...) توضیح داده؟؟
2 جلدی مبتکران تالیف عباس امیدوار
اگر از پایه می خوایی ریاضی 2 مبتکران جلد صورتی
محمد امین یه سوال
هندسه تحلیلی و گسسته انتشارات مدرسه به همون روونی و سادگی دیفرانسیل 1و2 همون انتشارات(تالیف قندهاری--ایلخانی پور--پاشا و...) توضیح داده؟؟
قلم چی 7 سالم داده؟
آره. کتابهای کوچک (جیبی/سیمی) هفت کنکور. صفحه سمت راست سوالها و صفحه سمت چپ جوابها قرار گرفته.
Last edited by mehdi_7070; 28-02-2010 at 13:38.
سلام . آره . کتابهای خوب و جمع و جوریه . نه حجیم و نه خیلی کم . برای ریاضیات گسسته میتونی از کتاب تست ریاضیات گسسته انتشارات مبتکران-اندیشه سازان که مولفش آقای فرزاد جوادی هست هم استفاده کنی. در پاسخ تشریحیش که خیلی خوب کار کرده . اگه وقتش رو میداشتی بهتر بود هم انتشارات مدرسه و هم این رو میخوندی که عالی میشد . ولی کتابهای خوبی هستن . انتشارات رمزینه هم داره و تو کتابفروشی یه سر نگاه کردم خوب بود . سبک آموزش کتابهای رمزینه خوبه . آموزش و بعدش تست که باعث میشه دانش آموز تسلط پیدا کنه بر موضوع درسی .
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
یه چیز یادم رفت سعید جون . کتابهای کوچیک ریاضی انتشارات مدرسه خیلی بهتر از کتابهای هستند که همین انتشارات ( که اسم دیگش انتشارات از مدرسه تا دانشگاه هست ) واسه یه کتاب درسی میزنه . مثلا کتابهایی که در مورد مشتق و کاربرد مشتق زده بطور جداگانه خیلی بهتر از موضوع مشتق و کاربرد مشتقی هست که در کتاب دیفرانسیلش کار کرده .
یه وقت نگی که محمد امین اینو از اول میگفتی خب. نگران نباش اون ها هم نویسنده هاش یکی هستن دیگه
![]()
سلام دوستان امروز به كتاباي پيشنهادي مي پردازيم !كار ديگه اي كه نداريم فقط خوره ي كتاب دارم !!!
بابا خوشخوان توضيحاتش آشغاله ! اون مهندس حاجي زاده خودشم نمي فهمه چي ميگه !!!! من جبرواحتمالشو داشتم نتونستم يه كلمه بخونم افسردگي گرفتم ! ولي رمزينه عالــــــــــــيـــــــــ ــه!!(مهندس عنايت كاشورزي) عالي توضيح داده و استدلال كرده ديگه نياز نيست حفظ كني ! آزمون هاي خطا رو هم حتي ذكر كرده تو كتاب ! اثبات ها رو دقيق توضيح داده !!!سلام!
بچه ها برای گسسته چه کتابی خوبه ؟
من خودم خوشخوان دارم بخش اول گراف و خیلی خوب توضیح داده بود... ولی بخش 2 یعنی نظریه اعداد ...نمیدونم در کل سخته یا کتاب بد توضیح داده !
اگه کتابی پیشنهاد میکنید بگید من بگیرم!
مرسی!
البته حجمش خيلي زياده من واسه اينكه دير اين كتاب رو تهيه كردم نتونستم خوب بخونم (انشالله سال ديگه مي جبرانيم !!)
من خودم گاج داشتم خيلي روون توضيح داده !کتاب تست خوب ریاضی 2 چی هست؟؟؟
البته به غیر از قلمچی!!!
براي كسايي كه بدون اثبات ميخوان ياد بگيرن سخته !!نظریه اعداد کلا تو گستته سخت تر از مبحثای دیگه س... حل تستاش نیاز به خلاقیت داره بعضی وقتا
فكر كنم به طور متوسط 23 تا 25 تا (حدود 50 درصد) از فيزيك پيش هست !سلام دوستان
من میخوام فیزیک پیش رو کامل تست بزنم و بخونم و اگه مثلا 10 تا تست از پیش میاد 7-8 تاشو 100% بزنم.
درضمن اموزش و تست باشه چون هیچی از فیزیک پیش رو نخوندم و بلد نیستم .
لطفا کتابی رو که میخونین و ازش نتیجه ی مثبت گرفتین و فکر میکنین با این شرایط بدرد من میخوره رو بگین.
لطفا همگی کمک کنین.
راستی کتاب گاج سفید پیش چطوره؟ چون شنیدم هم اموزش هست هم تست !
انتشارات کتاب سبز هم فیزیک دازه کسی فیزیک پیش کتاب سبز میخونه؟ اونم فکر کنم اموزش و تست هستش اون چطور کتابی هست؟
لطفا هر کتابی رو که میخونین و واقعا کتاب خوبی هست رو بهم بگین چون باید تا اخر اردیبهست فیزیک پیش رو کامل بلد باشم.ممنون
راستی از کتاب فیزیک پیش چندتا سوال میاد تو کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟
فيزيك پيش فار رو همين امروز سفارش بده و وقتتو با كتاباي آشغال هدر نده (مثل فيزيك پيش كتاب سبز يا ...) براي تست هم فار خودش تست داره اگه بيشتر ميخواي گاج رو هم بگير ولي بهتره نگيري ديگه وقت تلف كنيه !!! همون "فار" بهتره !
اگه پيش دانشگاهي هستي رياضيات پايه خوشخوان كه همون جلد دوم ديفرانسيلش هست رو + تست رياضيات پايه رمزينه رو تهيه كن !!!! اگه نيستي كه حسابان خوشخوان فكر كنم خوب باشه !دوستان یه کتاب در مورد حسابان سوم بدید من چیزی نمی فهم از حسابان نمیدونم چرا اصلا ریاضی پایم ضیفه یه کتاب دیگه هم معرفی کنید
اين هم از كتابهاي پيشنهادي ما ! موفق باشيد !!!![]()
این تست گسسته مبتکران از گاج سفید منصف شکری بهتره؟؟؟
دوستان این کتاب تست های رمزینه تالیف مهربان ارزششو داره وقتمو بزارم روی اون ها؟؟
تست تالیفی ؟ الان ؟؟
من فکر کنم کار کردن رو تستای کنکور و گزینه 2 و سنجش .... خیلی بهتر باشه ها
من اصلا از این مهربان خوشم نمیاد !![]()
تست گسسته مبتکران خوبه . تو پاسخ تشریحیش که اصلا خودش درس داده . این کتاب رو با کتاب انتشارات مدرسه کار کنی خیلی خوبه . من دارم بهت میگم و از تجربه ی بنده ی حقیراستفاده کن عزیز من . دیگه من استاد شناسایی کتابهای ریاضی هستم .
بزار یه چیزی بهت بگم سعید جون . کتابهای گنده گنده جمع نکن که من چوبش رو خوردم . همین چند روز پیش بود که رفتم کتابهای اموزشی ادبایت فارسی 2 گاج و پیش رو که دست نخورده و آکبند مونده بودپس دادم و موضوعی گرفتم . در این مدت زمان باقی مونده مگه شما چقدر میخوای تست حل کنی ؟ بابا یه کتاب بگیر تست حل کن دیگه . اینقدر حساسیت به خرج نده . این سوالت یعنی چی که ارزش داره یا نداره . خب معلومه که ارزش داره . مگه تسهای این نویسنده با تستهای کتابهای دیگه چقدر فرق داره ؟
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
خلاصه خوب بچه ها رو گذاشته سرکار .
ببین اشکالی نداره . این که گفتم نظر من بود . حتما نظر دوستت که داروسازی قبول شده کاملا برعکس منه که تونسته تستای پیش 1 رو کامل بزنه و رشته خوبی قبول شه . شاید طرز استفاده من از این کتاب غلط بوده . از دوستت بپرس چطوری این کتاب رو استفاده کرده و همونطوری استفاده کن ایشالا بهترین نتیجه رو میاری. پس دو دل نشو که نکنه با این کتاب نتیجه نگیری. راحت بهت بگم من کسی رو میشناسم که با کتاب دوسالانه و کتاب درسی تونست درصد نسبتا خوبی توی کنکور سراسری بزنه . مهم خودتی که از کتاب لذت ببری . نظر بقیه همونطور که اسمش روشه نظر خودشونه. در مورد سوال دومت هم اطلاع درستی ندارم . بهتره بقیه نظر بدن
[QUOTE=nits;4716925]تست گسسته مبتکران خوبه . تو پاسخ تشریحیش که اصلا خودش درس داده . این کتاب رو با کتاب انتشارات مدرسه کار کنی خیلی خوبه . من دارم بهت میگم و از تجربه ی بنده ی حقیراستفاده کن عزیز من . دیگه من استاد شناسایی کتابهای ریاضی هستم .
بزار یه چیزی بهت بگم سعید جون . کتابهای گنده گنده جمع نکن که من چوبش رو خوردم . همین چند روز پیش بود که رفتم کتابهای اموزشی ادبایت فارسی 2 گاج و پیش رو که دست نخورده و آکبند مونده بودپس دادم و موضوعی گرفتم . در این مدت زمان باقی مونده مگه شما چقدر میخوای تست حل کنی ؟ بابا یه کتاب بگیر تست حل کن دیگه . اینقدر حساسیت به خرج نده . این سوالت یعنی چی که ارزش داره یا نداره . خب معلومه که ارزش داره . مگه تسهای این نویسنده با تستهای کتابهای دیگه چقدر فرق داره ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
[QUOTE=nits;4716925]
یه بار میگی ارزششو داره که وقتمو بزارم روی اون رمزینه یه بار میگی مگه چه قدر فرق داره این کتاب با کتابای دیگه
منظورم این بود که اونم بگیرم یا همون آبی قلم چی که دارم کافیه برای دیف؟؟
Last edited by saeed atletico; 28-02-2010 at 18:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)