تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 940 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دلیلش اینه که تو فایل Edit patch آدرس کیت های تیمهایی که لباسشون سیاه میشه داده نشده. میتونی با برنامه kit rilinker اینکار رو انجام بدی. اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا از یه فایل edit درست استفاده کنی. در این مورد من خودم هیچ پچی دانلود نمی کنم تا اینکه لیگ آلمان درست بشه(بازیکنا و Skillها).

من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه

اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه magsood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برنامه ای برای Relink کردن فیس بازیکنان (مثلا زیدان) وجود دارد.
    ممنون

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من قصد توهین به شما و یا هیچ یک از دوستانم رو نداشتم. این بحث داشت یک مقدار شکل جنجالی به خودش می گرفت و از حالت یک اظهار نظر شخصی خارج میشد. برای این من پست رو زدم. شما در مواردی حق دارید. ولی دوست من مواردی رو که شما مطرح کردید حالتی غیر واقعی داشت که با منطق فوتبال که تا حد زیادی در ساکر 2009 رعایت شده مغایرت داره. این رو از من حقیر بپذیرید. از سوء تفاهم پیش اومده هم عذر خواهی می کنم.
    در ضمن تو bal که ما بازی می کنیم. چرخش زاویه دوربین به صورت 360 درجه رعایت شده. یعنی مثلا در نیمه اول از راست به چپ و در نیمه دوم از چپ به راست بازی می کنم.
    سلام
    دوست عزیز اصلا احتیاجی به معذرت خواهی شما نبود من حرف شما رو قبول دارم بازی واقعی تر شده اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم من خودم وقتی فیفا 09 رو نصب کردم بعد چند ساعت بازی پاکش کردم و منتظر PES 09 بودم اما با این گیم پلی خودم وقتی ته BAL رو در بیارم بی خیالش می شم اما سری PES 06 رو هنوز که هنوزه می تونم بازی کنم و ازش لذت ببرم به خاطر جذابیت گیم پلیش
    تو دنیا، کونامی رو برایه بازی های بزرگ MGS ، PES ، SH می شناسن و هر کدومشون الگویی برایه سبک های خودشون شدن مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود
    حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

من از کاسپر اسکای استفاده میکنم کاملا سالمه فقط کار نمیکنه تاثیر نداره نحوه استفاده چیه باید در حین اجرای بازی از ترینر استفاده کرد؟ فرقی نداره ترینر کجا باشه؟ یا باید تو فولدر سیوها باشه؟ محمد خان ترینر میذاری لطف کن توضیح بده اینم مثل اون تعمیرکننده سیوت نباشه سرکاری
    هر جایی که دلت میخواهد کپیش بکن فقط باید موقع اجرا بازی این برنامه رو هم اجرا بکنی

کار باهاش سادست اول تراینر رو اجرا بکن برو تو بازی بعد سیوت رو لود بکن بعد آلت تب بزن از بازی بیا بیرون این گذینه رو یک بار بزن

بعد برو قسمتی که مقدار Point رو عوض میکریدی هر کدوم از قدرتها رو یک بار انتخاب بکنی میشه این

بعد هر بازی تند تند قوی میشی

داداش این ترینرت ویروس داره

فکر نکنم ها من خودم ویروش کش کاسپر اسکای استفاده میکنم هر 3 -4 روز هم یکبار آبدیت میکنم

5. این کاربر از Mohammad_Sn2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

آقا چجوری مشکل من حل میشه هر کاری میکنم نمیشه online بازی کنم اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا کمک کنه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

آقا چجوری مشکل من حل میشه هر کاری میکنم نمیشه online بازی کنم اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا کمک کنه ....
    باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشی یعنی با کرک اجرا نشده باشه و بعدش کونامی برات یه اکانت برای لوگین شدن

بهت بده توی ایران محاله چون همه نسخه ها تقلبی و کرک شده هستند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام
    تو مستر لیگ دارم می رو d1
    تو فصل نقل و انتقالم
    بهترین بازیکنمو می خوام تمدید کنم قرار دادشو
    نمی شه
    یعنی انگار همچین کسی نیست
    سرچ هم می کنم اسمش نیست
    چی کار کنـــــــــم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه

اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.
    سلام
    من از همین پچ استفاده میکنم مشکلی ندارم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین پچ که برای bundesliga ارائه شده

کد:

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این هم همون کرک که بهتون گفته بودم من که با این کرکه بیشر حال میکنم

انتخاب با خودتونه من که آپلودش کردم برای کسایی که از کرک رنج میبردن

حجم 8 MB که بعد باز کردن میشه 46 MB

کد:
    اینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن Point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشن

کد:
    اين كرك مشكل منم حل ميكنه ؟ وقتي تو كاپ يا جام باشگاه هاي اروپا به دور حذفي صعود ميكنم ، بازي قاتي ميكنه و دكمه ها كار نميكنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •