من الان از صبانت سرویس دارم
علی رقم اینکه سرعتشون خیلی خوبه و بالاس،
از پشتیبانی و اهمیت دادن به کاربر، اصلا ازشون راضی نیستم
این دوره که اشتراکم تموم بشه حتما میرم سراغ شاتل!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من الان از صبانت سرویس دارم
علی رقم اینکه سرعتشون خیلی خوبه و بالاس،
از پشتیبانی و اهمیت دادن به کاربر، اصلا ازشون راضی نیستم
این دوره که اشتراکم تموم بشه حتما میرم سراغ شاتل!
بچه ها خدا رو شكر كنيد كه كارتون با مخابرات نيفتاده . نميدونيد ما چه عذابي ميكشيم![]()
من مرکز سپاهان شهر هستم، الان شاتل دارم که فوق العاده افتضاح شده! میخوام از پارس سرویس 512 یا 1 مگ بگیرم، البته آسیا تک هم هست ولی زیاد در موردش خوب نمیگن! دوستانی که از پارس و آسیا تک سرویس دارن لطفا راهنمائی بکنید؟
وضع اسیاتک من که اینجوریه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارس که پورت خالی نداره
اسیا تک هم که فزران گل فرمودند
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
فرزان جون کی اسیاتک گرفتیو به ما نگفتی ؟مگه شبکیه نبودی ؟
آسیاتک مگه همون شبکیه نیست تو اصفهان؟ من الان 1 مگ دارم ازش،میخوام این بار 256 بگیرم! شما آنلاین شارژ میکنی؟دفعه قبل که میخواستم شارژ کنم یک هفته طول کشید تا دوباره وصل بشه!!
ممنونم از توجه شما و دیگر دوستان،
پس شب ها و در زمان دانلود مجانی سرعت 1 مگ میشه 512؟
وضعیت پینگ چطوری هست؟
سلام علی جون
شبکیه همون اسیاتکه من انلاین هر وقت میخوام شارژ بکنم نمیشه ولی اشنا داریم همون موقع برامون شارژ میکنه البته انلاین ارزون تره
من همین چند روز پیش 256 تموم شد الان یه مگ گرفتم قبلا از 256 1 مگ داشتم ولی این که جدید گرفتم خیلی سرعتش عالی تره اصلا قابل قیاس نیست میشه تو اون دو ساعت که سرعتش با روز یکیه 1200 مگ گرفت تو هفت ساعت دیگه هم 2.5 یا بیشتر میشه گرفت
سلام
این سرویسای نا محدود فن آوا (خلیج فارس) چطورن؟
خوب ارزوننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل PG2-a
من موندم چرا 512 ندارن اینا؟! قیمتاشونم که هر روز داره گرون تر میشه،ماه قبل من 1 مگ گرفتم 18 تومن الان شده 22 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)