مولتی اکانت بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مولتی اکانت بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
به هر حال هر چیزی هیجان خودش رو داره . من تو سرور 4 گذشته رتبه 36 بودم و تو سرور 1 فعلی بعد از جنگ بین کرون و اوژن از رتبه 130 رسوندنم به رتبه 310 و گندمزارهام رو از لول 17 به 5 (:
نمیتونم براتون توصیف کنم هیجان بازی رو وقتی که 15 ساعت به حذف اکانتت مونده و فقط با 1300 کاهن سوار و فقط بخاطر اینسرت دقیق و درست نیروهام 4 تا رییس از دشمنانم کشتم و در مجموع در 8 روز جنگ 5 تا رییس (: با 4 نفر همزمان جنگیدم و برای اولین بار برای 1 بازی تا 3 و 4 صبح بیدار نشستم . با وجود اینکه شاغلم و 8 صبح باید میرفتم سر کار. برای من هیجانش تمام شد . تازه کلی بهم نامه دادن که بیا رو اکانت ما بازی کن ... اما لذت بازی رو بردم و از اینکه براش زمان گذاشتم اصلا ناراحت نیستم . باید بعنوان 1 بازی بهش نگاه کنید و هیجان رو باهاش تجربه کنید و بعد ولش کنید .
درود
معمولا كسايى كه فارم ميشن ميگن حذف كنيد، اين بازى چرته و از اين حرفا ... چون خودشون نتونستن از اين بازى لذتى ببرن
وگرنه اين بازى خيلى هم زيبا و جالبه.
این بازی بشدت بشما کمک میکنه که بتونین حوزه مدیریت شخصیتون رو قوی کنید . زمانبندی ، اینده نگری ، روابط عمومی ، جنگجویی ، هدف گذاری .... همه رو میتونید در این بازی محک بزنید و افزایشش بدید .
اما نباید معتادش بشید . باید ازش لذت ببرید .
دقيقا همين طوره
ولى متاسفانه اكثريت بازيكنان به اين نكات دقت نمى كنن و از اين بازى انتظارات ديگه اى دارن
به نظر من اين بازى يه جور شبيه ساز زندگيه واقعى هست كه افراد كم سن و سال ميتونن بهره هاى زيادى ازش ببرن.
سلام
آقا من توی تراوین یه آبادی تسخیر نشده گرفتم ! حالا باید چکار کنم !؟ یعنی الان چه اتفاقی افتاد مثلا !؟
سلام
من خوراکم تریباله یه دفعه خواستم تراوین رو تست کنم اصلا بم حال نداد ولی با توصیفاتتی که شماها کردین 100% تابستون بعدی تراوینم شروع می کنم.
مرسی ازتون![]()
تولیداتت همونقدر که گفته میره بالاسلام
آقا من توی تراوین یه آبادی تسخیر نشده گرفتم ! حالا باید چکار کنم !؟ یعنی الان چه اتفاقی افتاد مثلا !؟
پس واسه اینکه بخوام یه دهکده جدید بزنم باید چکار کنیم !؟
اقامتگاه سطح 10>>>>>>>3 تا مهاجر ناقابل>>>>>.سرزمین متروکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)