ممنون آقا مجید
---------------------
برنامه رو نصب کردم دارم آپدیت میکنم تو بخش fix یه گزینه سومی هم هست چیه؟
![]()
ممنون آقا مجید
---------------------
برنامه رو نصب کردم دارم آپدیت میکنم تو بخش fix یه گزینه سومی هم هست چیه؟
![]()
Last edited by mohsen.rajabi; 07-11-2008 at 13:18.
فکر نکنم فایل بک آپی ساخته بشه و تمام تهدیدات در صورت شناسایی پاک میشوند ( البته مطمئن نیستم )
CD ویندوز هم برای همون مرحله برداشتن اطلاعات از روی آن لازمه و پس از آن اطلاعات از هارد کپی میشه
پس برای رایت میتونید CD را خارج کنید
اون بخش برای آنتی اسپم کارایی داره
برای آنهاییکه از طریق برنامه هایی نظیر Outlook اقدام به دریافت و مطالعه ایمیل میکنند مفیده
و برای آنهاییکه از طریق سایت یاهو و گوگل میل خود را چک میکنند اصلا بی مورده و کلا میتونید بخش مزبور رو پاک کنید
آقا مجید من گذاشتم کاسپر آپدیت بشه رفت روی 99 درصد گیر کرد بعدشم که اینترنتم قطع شد
ایراد از چی بود که روی 99% گیر کرده بود و همینجوری به اندازه فایلش اضافه می شد؟
معمولا در آپدیت های سنگین چنین مشکلی در نشان دادن درصد آپدیت پیش میاد
شما باید بگذارید کسپرسکی خودش آپدیتش رو تموم کنه
البته اگر قبل از آپدیت های سنگین به مسیر زیر بروید و تیک گزینه Use P r o x y Server را بردارید
Settings --> Network --> P r o x y Server Setting
چنین موردی پیش نمیاد ( بعد از آپدیت مجددا تیک مزبور را فعال کنید )
من تظیمات کسپر اینترنت سکریتی7 رو عوض کردم حالا دیگه توی میل یاهو نمیره.هر کار با تنظیماتش میکنم نمیره.چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AOM; 08-11-2008 at 19:18.
شما وارد تنظیمات کسپرسکی شوید و بیبنید تنظیمات این بخش همانند تصویر باشد
در ضمن در مواقعی که کاربر باتنظیمات اشتباه سبب اخلال در کار کسپرسکی و سیستم میشود
میتواند وارد بخش زیر شود و با استفاده از کلید Reset ، تنظیمات را به حالت اولیه ( هنگام نصب ) برگرداند
![]()
از زحماتتان متشکرم
به یه مشکل بر خوردم
ویندوز ویستا دارم sp1
در پوشه کاریری در کنار فولدرهای music , picture , ....
یک فایل 3 مگابایتی به نام ntuser.dat ساخته شده آیا ویروسه؟
وقتی ویندوز عوض میکنم نیست بعد از نصب برنامه ها میاد - پاکم نمیشه
آنتیم کسپر 2009 آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام یه مشکل
اولا اینکه من با استفاده از این تاپیکیک لاینسنس جدید گرفتم(100 روزه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش خواستم فعال کنم که فعال نمیشد و میگفت expire شده
مشکل بعدیم اینه که وقتی آپدیتهای قبلی رو جایگزین میکنم سیستم شروع میکنه به ری استارت شدن چرا؟
امروز زمانی که خواستم کاسپر رو آپدیت کنم یک مشکلی پیش اومد و بلافاصله بعد از اینکه آپدیت تمام شد یک خطایی گرفت و خود به خود غیر فعال شد و بعد از اینکه این حالت پیش اومد یک با کاسپر رو بستم و دوباره فعالش کردم و درست شد.من از شماره سریال 100 روزه که در پست اول تاپیک کرک کاسپر هست و معتبر هم هست استفاده میکنم و ویندوز ویستا 32 بیت با sp1 دارم.
عکس از غیر فعال شدن کاسپر:
عکس از دوباره فعال شدن کاسپر:
![]()
Last edited by Metallica84; 10-11-2008 at 07:55.
اين مورد كه شما فرموديد امكان نداره چون آخرين سريال را همين ديروز و با استفاده از همين روش 100 روزه گرفتم و بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه.شما قبل از استفاده از اين كد تمام كليدهايي را كه قبلا به كاسپر داده بوديد و Expire يا در ليست سياه قرار گرفته بود را حذف كنيد و سپس مجدد با كد مربوطه وقتي Online شديد اقدام به فعال سازي كنيد.
شما از كدوم نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟
آيا تاريخ سيستم شما درسته؟
آيا بعد از نصب موفق به آپديت كامل شديد و بعد از آپديت كامل كاسپر غيرفعال شد و به رنگ خاكستري دراومد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)