1- خیر . نداره
2-بله.برای بار اول حداقل واسه 3ماه باید شارژ کنید.
3-مارک خوبیه.وگرونتر بودن مودم ها بر میگرده به امکانات اونها و ربطی به سرعت نداره.
4-بازی خور نیستم وگرنه جواب میدادم!![]()
1- خیر . نداره
2-بله.برای بار اول حداقل واسه 3ماه باید شارژ کنید.
3-مارک خوبیه.وگرونتر بودن مودم ها بر میگرده به امکانات اونها و ربطی به سرعت نداره.
4-بازی خور نیستم وگرنه جواب میدادم!![]()
تا شنبه صبر کن چون من دارم میرم از مخابرات ای دی اس ال بگیرم واسه مورد چهار تست میکنم بهت خبرشو میدم
![]()
شما Garena بازی برادر ؟
خب منم دقیقا میخوام خودم شنبه برم، بگیرم! 5شنبه میخواستم برم که فهمیدم مثل اینکه 5 شنبه ها مخابرات تعطیلاته!
خب عزیز شما شنبه یعنی فعال میشه برات یا نه مثل خودم تازه میخوای بری ، درخواست بدی؟
------------
در ضمن یک سوال: شنیدم مثل اینکه ف*یلتر*شکن برای مخابرات جواب نمیده ؟ آره ؟
البته به نظره خودم جفنگه!
آقا من مرکز رسالت مشهد هستم (قاسم آباد)تا چند وقت پیش از فن آوا سرویس داشتم. چند ماه پیش (توی مهر) یه شرکتی به اسم کیانت توی امامت 19 داشت یک مگابیت نامحدود رو میداد ماهی 27 هزارتومن، پسر چه حالی میداد سرعت دانلودم 24 ساعته روی 120 - 130 بسته شده بود. یادم میاد توی اون ماه 23 گیگ دانلود کردم. نه شبا بیدار میموندم نه کندی سرعت و قطع و وصل داشتم. همه دانلود هام روزا بود با سرعت 125 یا همون یک مگابیت. ماه بعد رفتم تمدید کردم که یه دفه اواسط ماه دیدم سرعتم از 125 شد 16!!! یعنی یک مگابیت شد 128!!! زنگ زدم علتو پرسیدم گفت مارو بخاطر باز گذاشتن پورت روی یک مگابیت 7 میلیون تومن جریمه کردن. از اون روز به بعد سرعت به گند کشید و شد 16 با قیمتی معادل ماهی 27000 تومن. چون نامحدود بود. بعد رفتم سرویس حجم دارشو گرفتم که 8 گیگ در ماه میداد با سرعت 512 ماهی 28000 تومن. ماه بعد دیدم شروع کرده به اضافه کردن 3% مالیات و آبونمان که قبلا نمی گرفت. یعنی 512 با 8 گیگ حجم برام 33 تومن در اومد. سرعت دانلودم روی 64 بسته شده بود. دیگه نتونستم پولشو بدم چون خیلی گرون بود. بعدان فهمیدم اون یه مگابیتی که اول میداد واسه تبلیغ و جذب مشتری بود. رفتم پورتو خالی کردم و با گواهی دانشجویی از مخابرات 256 نامحدود با هزینه ماهی 12900 تومن گرفتم. برای غیر دانشجوها 128 تا بیشتر نمیده. هرچند 256 نسبت به یه مگابیت خیلی کمتره ولی بازم خوبه چون نامحدوده.
حالا چند تا مقایسه سرویس های نامحدود رو براتون میذارم
شاتل 128 نامحدود میده ماهی 28 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 17 حداکثر 28
فن آوا 128 نامدود میده ماهی 27 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 16 حداکثر 20
صبانت که اصلا نامحدود نداره
مخابرات برای غیر دانشجو 128 نامحدود میده ماهی 10 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 16
مخابرات برای دانشجوها 256 نامحدود میده ماهی 13 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 32
مخابرات برای مجوز دارها و افراد حقوقی 512 نامحدود میده ماهی 22 هزارتومن، سرعت متوسط دانلود 64
اگه دانلود براتون مهمه برید از مخابرات 256 بگیرید، در ضمن 128 مخابرات زیاد تفاوتی با دیال آپ نداره (2 تا 3 برابره)
اگه دانلود ندارید و توی سایتا همش میچرخید برید از شرکتی ها مثل شاتل صبانت پارس آنلاین یا فن آوا بگیرید.
در ضمن یه نکته فن آوایی که کیانت میداد یه سری سرویس هایی داره که هم جمعه ها و هم شبانه ساعت 1 تا 7 دانلودش رایگانه، یعنی اگه بری ازش 512 با حجم 8 گیگ بگیری (ماهی 28 هزار تومن) یا 256 با حجم 6 گیگ بگیری (ماهی 19500تمون) جمعه ها میتونی با همون سرعت و شب ها هم با همون سرعت (سرعت دانلود 64) دانلود کنی. کلا یه نکته بگم فن آوایی که کیانت میداد اصلا قطعی و کندی سرعت نداشت. سرعت رایگان شبانه ، جمعه ها و روزهاش همیشه یکی بود
میخوام برم درخواست بدم فکر نکنم بیشتر از یک روز طول بکشه
درضمن من چند تا باز یارجینال دارم که با اونها برات تست میگیرم مثل بلک اپس
Last edited by omidtb; 04-02-2011 at 17:13.
ok ممنون
اما اصلا فکر نکنم با 256مخابرات یعنی سرعت 30 بشه بازی به این سنگینی رو آنلاین بازی کرد ! ! !
در مورد مودم یک توضیح کوتاه بدم
اصلا گرونی مودم ای دی اس ال معنیش بالاتر بودن سرعت اینترنت نیست. مودم های زیادی توی بازار هست ولی متاسفانه برخی مارک های حتی معروف و گرون با بعضی از ارائه دهنده های سرویس ای دی اس ال مچ نیستند.
مثلا اکثر مودم لینکسیس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بعضی مودم های دی لینک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با شاتل حسابی مشکل دارند. توی مودم های چند تا مودم هستند که خیلی عالیند و تقریبا با هیچ شرکتی مشکل ندارند.
یکی مودم تی پی لینک (TP-LINK) هست که خودم دارم. عالیه، شش ماهه خریدمش ، هفته ای یک بار هم حتی یک ساعت خاموشش نکردم، قیمت مناسب ، نه با شاتل نه با صبانت نه با مخابرات و نه با هیچ شرکت دیگه ای مشکل نداره، زنگ بزنی به شرکتاشون همه تاییدش میکنن.
یکی دیگه مودم ایسوس (ASUS) هست، یه خورده به خاطر معروفیتش گرونه ولی مودم خیلی خوبیه و عالیه.
مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مودم خیلی خوبیه.
در کل من tp- link رو ترجیح میدم. چون امتحان خودشو پس داده.
من امروز سرویس512 مخابراتم وصل شد (6 ساعته وصل شد)
تو بلک اپس هم تا پینگ 180 هم داشتم کلا پینگم از شاتل خیلی بهتر
سرعت دانلودم بین 55 تا 64
با کارت دانشجویی بهم 512 دادن که تا 1 مگ هم میدادنم
و به مناسبت دهه فجر اگه سه ماه میگرفتی یک ماه رایگان هدیه میدادن
و اگه 6 ماه میگرفتی یک سیم کارت هم راه اول
واگه یک ساله میگرفتم یک مدم رایگان هدیه میدادن
سلام بچه ها این نمایشگاه کامپیوتر که قراره این هفته برگزار بشه اولین روز شروعش کیه؟
من میخوام یه پکیج6 یا 12 ماهه با سرعت 128 بگیرم که با دانلود فایلهای تورنت مشکلی نداشته باشه به نظرتون کدوم شرکت خدمات بهتری داره؟ شاتل یا صبانت یا مخابرات یا پارس آنلاین؟(هرچند میدونم که اگه بخواهیم دقیقتر حساب کنیم خدمات هیچ کدوم راضی کننده نیست)
درورد
تورنت كه كار نمي كنم ولي شركت شاتل يه تستي بكن
----------------
با بچهاي P30 ميريم نمايشگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)