همین الان سرعت دانلودم 70.80 هستش کم شده نسبت به دیشب :(
ولی روز همچنان 150 هستش
شاید باورت نشه ولی سر هیمن 90 امشب سرعت دانلود رسیده بود به 230 که برای من سابقه نداشت.به قول یکی یه نیم ساعیت شیر اب رو باز گذاشتند![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین الان سرعت دانلودم 70.80 هستش کم شده نسبت به دیشب :(
ولی روز همچنان 150 هستش
شاید باورت نشه ولی سر هیمن 90 امشب سرعت دانلود رسیده بود به 230 که برای من سابقه نداشت.به قول یکی یه نیم ساعیت شیر اب رو باز گذاشتند![]()
سلام
سرعت امشب تورنت برای دانلود 3 تا فایل همزمان الان که ساعت 3 شبه دقیقا بین 150 الی 160 کیلو بایت نوسان داره . کلا چند شبه سرعت تورنت خیلی خوبه و مشکلی نیست . دیشب هم قبل 12 به نزدیک 200 میرسید . نزدیکای صبح هم سرعت عین روز میشه ... ( اندیشه خط 3 )
با وجود لنگر و کابل ایتالیا و ... سرعت بالای 200 رو فعلا فراموش کن !
همین که مجموع سرعت دانلودت تو شب حدود 150 هست خوبه . بعضی از دوستان شبا سرعتشون به 100 کیلو بایت هم نمیرسه .
خدا رو شکر سرعت تقریباً به حالت عادی برگشته! ولی به پای سرعت دو - سه هفته پیش نمیرسه! (پارس آنلاین - خط 552 )
کسی میدونه چطوری میشه از سایت پارس آنلاین تمدید موقت کرد؟ تا مهلت قرداد تمام بشه بریم اندیشه![]()
خب بالاخره امروز اومدن از اندیشه بعد از یک هفته نصب کردن
دوستان میخوام بدونم سرعت دانلود و آپلودم چقدر هست کدوم سایت باید برم ؟
فک نکنم هم چین چیزی رو قبول کنه... مگر این که زنگ بزنی.. و کاربر قدیمیشون باشی..!
برو این سایت سرور باکو رو انتخاب کن ببین چقدره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
مال من که فعلا اینه همین الان گرفتم (اندیشه خط 5)
![]()
سلام بر حسین رشتی عزیز
گذشت دیگه اون زمون که سرعت 220تا240بود
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
دوستان هیچ کس نمیدونه وضع سرعت دامون چه طوره؟
از مناسبم بهتره با این سرعت
سرعت شما در واقع 700kb/s است نه 128kb/s
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)