خیلی بد شد !!!
ولی حوصله نداشتم !!
الان هم باید برم بیرون !!
خیلی بد شد !!!
ولی حوصله نداشتم !!
الان هم باید برم بیرون !!
wowwwwwwwwwww wow...!نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که دوباره میبینمت راموس جونم...!
آره دیو...چیزه...اِ....داش سرخیو...!منم میخوام بیام تو اون انجمنه که میگی....یعنی میگی میشه؟
![]()
امروز امتحانات من بدبخت تموم شد امااااااااااااااااااااا
هنوز نمره گرفتن مونده !
خوشحالم که منو شناختی - البته اون انجمن و با هاش حال نمیکنم فقط اینو اینجا گفتم که رائول جان منو کامل بشناسهwowwwwwwwwwww wow...!
خوشحالم که دوباره میبینمت راموس جونم...!
آره دیو...چیزه...اِ....داش سرخیو...!منم میخوام بیام تو اون انجمنه که میگی....یعنی میگی میشه؟
![]()
خوب عزیز من حوصله نداری از این کارا نکن آخه این چیه درست کردی در ضمن خودت گفتی من زیاد فتو شاپ بلد نیستمخیلی بد شد !!!
ولی حوصله نداشتم !!
الان هم باید برم بیرون !!دی دی __________________
Last edited by realmadrid-alireza; 06-07-2008 at 00:03.
سلام داش اسی قرارمون که یادت نرفته ؟؟؟؟ تو گروهامروز امتحانات من بدبخت تموم شد امااااااااااااااااااااا
هنوز نمره گرفتن مونده !
پر در آمد ترین بازیکنان جهان معرفی شدند / بکهام در صدر
دیوید بکهام با درآمد سالیانه 4/24 میلیون پوند به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان شناخته شد.
به نقل از تلگراف، بازیکن پیشین تیم های منچستریونایتد و رئال مادرید که این تیم های صاحبنام را به قصد حضور در لس آنجلس گالکسی ترک کرد، سال گذشته 4/24 میلیون پوند درآمد کسب کرد تا بالاتر از رونالدینیو به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان لقب بگیرد. بکهام سال گذشته با انعقاد قراردادی پنج ساله به ارزش 128 میلیون پوند به تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی پیوست.
رونالدینیو از بارسلونا با درآمد 3/16 میلیون پوند در رده دوم ایستاد و تیه ری آنری، مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال با 5/12 میلیون پوند سوم شد. رونالدو از تیم میلان هم با 6/10 در رده چهارم ایستاد.
پردرآمدترین بازیکن شاغل در لیگ انگلستان، کسی نیست جز کریستیانو رونالدو با 2/9 میلیون پوند که عنوان پنجم این رده بندی را هم در اختیار در دارد.
کاکا، بازیکن برزیلی میلان 8/8 میلیون پوند درآمد داشته و ششم است و پس از او فابیو کاناوارو از رئال مادرید با 7/8 میلیون قرار دارد. آندری شوچنکو از چلسی هم با همین میزان درآمد در رده هشتم قرار دارد.
استیون جرارد از لیورپول با 5/8 میلیون پوند نهم است و جان تری و وین رونی با 5/8 و 1/8 میلیون پوند در رده های بعدی قرار دارند.
کالدرون دوشنبه به ملاقات گیل میرود
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید قرار است روز دوشنبه به ملاقات دیوید گیل مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد برود.
به گزارش اس کالدرون قصد دارد تا در این دیدار کارهای انتقال کریستیانو رونالدو را قطعی کند.
رئیس باشگاه رئال مادرید در حالی به ملاقات گیل خواهد رفت که پیشنهاد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون پوندی را در جیب دارد و امیدوار است که با این پیشنهاد بتواند سران منچستر را راضی کند تا با انتقال رونالدو به برنابئو موافقت کنند.
به نظر می رسد که دیوید گیل نیز با این انتقال موافقت کند چون چندی پیش گلیزرها که مالکیت این تیم انگلیسی را بر عهده دارند اعلام کردند که نپذیرفتن یک پیشنهاد خوب خیلی سخت است.
اگر این توافق به انجام رسد بعد از ان کریس رونالدو به دیدار با فرگوسن خواهد رفت و امادگی خویش را جهت ترک اولترافورد اعلام می کند.
نظر شخصی :
اگه این خبر راست باشه و کالدرون روز دوشنبه به منچستر بره فکر کنم دیگه رونالدو رو باید رئالی بدونیم در غیر این صورت این ماجرا باز هم کش پیدا می کنه ...
گفت وگوی دروگبا با رئال مادرید
با وجود ادعاهاي مهاجم ساحل عاجي چلسي مبني بر ترك نكردن آبيهاي لندن، به نظر ميرسد ديديه دروگبا براي رفتن به رئال مادريد به طور جدي با باشگاه اسپانيايي گفتوگوهايي داشته است.
در حالي كه شايعهها خبر از احتمال رفتن دروگبا به ميلان و يا اينتر ميدادند، پيرفرلوت مدير برنامههاي اين بازيكن از احتمال رفتن دروگبا به سانتياگو برنابئو خبر داد.
فرلوت درگفتوگو با Daily Mirror گفت:
«ديديه از حضور در چلسي راضي است چرا كه چلسي باشگاه بزرگي است اما نميتوان بزرگي باشگاهي همچون رئال مادريد را نيز انكار كرد.»
گفته ميشود رئال مادريد در ازاي رفتن روبينيو به چلسي دروگبا را به سانتياگو برنابئو خواهد برد
![]()
بازی بعدی : رئال مادرید - لاسک لینز
ششم مرداد ماه
ساعت : ؟
بازی دوستانه
ورزشگاه لینزر اتریش
آخرين :رئال مادرید 1--- النصر 4گل :روبن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)