درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .
درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .
آخ قربون آدم چیز فهم.آخه واقعاٌ میشه آدم pc رو بزاره رو دوشش بره بیرون از شهر بازی کنه؟!!pc رو چه دخلیه با psp؟!!
کسی در مورد دوربینی که رو psp میخوره اطلاعاتی داره؟
منظور خاصي ندارن ، دارن بزرگ مي شن فكر مي كنن بعضي چيزا جالبه !درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .
دوربينش 1.3 مگا پيكسله ظاهرا قيمتشم با يو ام ديش حدود 70 ، 80 تومنه ! ولي به نظر من خوب رو PSP سوار نمي شه .. چون هي بايد بكنيش ! در كل براي عكس برداري همون موبايلتون پيشنهاد مي شه ! ( الان ديگه همه گوشي ها دوربين دارن ديگه نه !!!!)آخ قربون آدم چیز فهم.آخه واقعاٌ میشه آدم pc رو بزاره رو دوشش بره بیرون از شهر بازی کنه؟!!pc رو چه دخلیه با psp؟!!
کسی در مورد دوربینی که رو psp میخوره اطلاعاتی داره؟
آقا قيمت PSP Full Pack الان تو تهران چنده؟
از كجا مفت گير بيارم؟
يه فروشگاه همه چي دار براي PSP طرفاي شهرك غرب كسي سراغ داره؟
يكي يه ليست كامل از تمام مشخصات PSP فول بده..
جان من كمكم كنيد
اون مرحله که کاری نداره. اگه منظورت همونجایی هستش که با دونفره دیگه می ری می بینی دو نفر مزاحم کسی شدند اول باید نفر ابتدایی را حسابی بزنی تا حالش جا بیاد. اما نفر دوم را باید با کمک غلتک و در حالیکه به چپ و راست یارو را می کشونی دکمه R را بزنی که یکهو ولش می کنه. چندبار که اینکار را کنی مرحله رد می شه...
اين چه طرزه پست دادنه . تو 5 دقيقه 10 تا پست دادي كه جوابه منو بديد . ملت كه نشستن پشت سيستم تا يكي سوال ميپرسه جوابشو بدن .
من اون دو نفر رو ميزنم بعد نفر سوم كه با من هست هم مياد پيشم و ديگه اتفاقي نميوفته يعني مرحله رد نميشه . من و اون نفر سوم همينجوري ميچرخن تو همون قسمتي كه هستن . فقط ميگه دكمه مثلث رو بزنيد اگه ميخاييد با كسي صحبت كنيد .
1.3 مگاپیکسل که به درد نمی خوره اونم 80 تومن.حق با شماست.همون موبایل خیلی بهتره!
گفتش چون چند تا بریک کردیم گرون کردیم گفتم چرا با پاندورا کار نمیکنی اصلا نمیدونست چی هست!
خوب باید منظورتو دقیق تر بگی لینک پچ 3 رو من قبل شما گذاشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)