تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 1404 اولاول ... 2773273673733743753763773783793803813874274778771377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزيزم منظورم شما نبود يه يوزر تازه وارد بود كه پي اس پي ديده بود ياد خليج فارس افتاده بود !! ظاهرا پست هاشون پاك شده ! باور نداري از مهدي بپرس اونم ديدتش !
    درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

عكس هاي بازي هاي پي اس پي تو اينترنت ريخته يه سرچ تو گوگل بكن بعد خودتون بشينن فكر كنين ببينين براتون راضي كننده هست يا نه !‌ دوما اين عكسو ببين ! به نظر اين دوتا هم قدن يا هم هيكل داري با هم مقايسشون مي كني ؟!؟

لب تاپم كه فشرده شده كامپيوتره !!!!!!!!!! هيكلش ده برابر پي اس پي ! نكنين اينكارارو زشته
    آخ قربون آدم چیز فهم.آخه واقعاٌ میشه آدم pc رو بزاره رو دوشش بره بیرون از شهر بازی کنه؟!!pc رو چه دخلیه با psp؟!!
    کسی در مورد دوربینی که رو psp میخوره اطلاعاتی داره؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .
    منظور خاصي ندارن ،‌ دارن بزرگ مي شن فكر مي كنن بعضي چيزا جالبه !

آخ قربون آدم چیز فهم.آخه واقعاٌ میشه آدم pc رو بزاره رو دوشش بره بیرون از شهر بازی کنه؟!!pc رو چه دخلیه با psp؟!!
    کسی در مورد دوربینی که رو psp میخوره اطلاعاتی داره؟
    دوربينش 1.3 مگا پيكسله ظاهرا قيمتشم با يو ام ديش حدود 70 ، 80 تومنه ! ولي به نظر من خوب رو PSP سوار نمي شه .. چون هي بايد بكنيش ! در كل براي عكس برداري همون موبايلتون پيشنهاد مي شه ! ( الان ديگه همه گوشي ها دوربين دارن ديگه نه !!!!)

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قيمت PSP Full Pack الان تو تهران چنده؟
    از كجا مفت گير بيارم؟
    يه فروشگاه همه چي دار براي PSP طرفاي شهرك غرب كسي سراغ داره؟
    يكي يه ليست كامل از تمام مشخصات PSP فول بده..

جان من كمكم كنيد

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

فکر کنم نکست جن خوب باشه

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته بازيش خيلي خوبه
    من بازي رو گرفتم ولي بعد از اينكه اول بازي اون يارو رو ترور ميكنن و بازي به چند سال بعد ميره . اونجايي كه با سه نفر توي يه كوچه هستي نميدونم بايد چي كار كرد . يعني دو نفر رو ميزنم بعد معلوم نيست ديگه بايد چي كار كرد . اگه ميدوني راهنمايي كن . مرسي
    اون مرحله که کاری نداره. اگه منظورت همونجایی هستش که با دونفره دیگه می ری می بینی دو نفر مزاحم کسی شدند اول باید نفر ابتدایی را حسابی بزنی تا حالش جا بیاد. اما نفر دوم را باید با کمک غلتک و در حالیکه به چپ و راست یارو را می کشونی دکمه R را بزنی که یکهو ولش می کنه. چندبار که اینکار را کنی مرحله رد می شه...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين چه طرزه پست دادنه . تو 5 دقيقه 10 تا پست دادي كه جوابه منو بديد . ملت كه نشستن پشت سيستم تا يكي سوال ميپرسه جوابشو بدن .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون مرحله که کاری نداره. اگه منظورت همونجایی هستش که با دونفره دیگه می ری می بینی دو نفر مزاحم کسی شدند اول باید نفر ابتدایی را حسابی بزنی تا حالش جا بیاد. اما نفر دوم را باید با کمک غلتک و در حالیکه به چپ و راست یارو را می کشونی دکمه R را بزنی که یکهو ولش می کنه. چندبار که اینکار را کنی مرحله رد می شه...
    من اون دو نفر رو ميزنم بعد نفر سوم كه با من هست هم مياد پيشم و ديگه اتفاقي نميوفته يعني مرحله رد نميشه . من و اون نفر سوم همينجوري ميچرخن تو همون قسمتي كه هستن . فقط ميگه دكمه مثلث رو بزنيد اگه ميخاييد با كسي صحبت كنيد .

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوربينش 1.3 مگا پيكسله ظاهرا قيمتشم با يو ام ديش حدود 70 ، 80 تومنه ! ولي به نظر من خوب رو PSP سوار نمي شه .. چون هي بايد بكنيش ! در كل براي عكس برداري همون موبايلتون پيشنهاد مي شه ! ( الان ديگه همه گوشي ها دوربين دارن ديگه نه !!!!)
    1.3 مگاپیکسل که به درد نمی خوره اونم 80 تومن.حق با شماست.همون موبایل خیلی بهتره!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شايد با تريپ شما حال نكرده ! والا من ديدم با ده تومن پي سي پي تركيده رو پاندرا كرده ! شايد قبلشم يه ده تومن گرفته ! واسه پسره هم داشت خالي مي بست كه اين باطري جادويي ! اگه بخواي يه باطري جادويي برات مي سازم 50 تومن !

من سه نود رو نمي گم قبل سه نود منظورم بود ،‌خوبه پچ سه شو خودم تو اين تاپيك گذاشتم و گفتم كه بازي هاي بيشتري رو بدون Umd اجرا مي كنه !

!
    گفتش چون چند تا بریک کردیم گرون کردیم گفتم چرا با پاندورا کار نمیکنی اصلا نمیدونست چی هست!

خوب باید منظورتو دقیق تر بگی لینک پچ 3 رو من قبل شما گذاشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •